Как обичат мъжете?

• 55 376
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 310
Нарича се тичане
Но как да го знаеш ти с няколкото 5кг пуш-ъп-а и гордост, че ходил на фитнес
Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак Laughing

# 2 311
Именно
Та стига с тоя фитнес, дето го споменуваш, че такива г-н 2 мин. като теб е смешно да се редят сред сериозните фитнесджии

А за инвестициите пък съвсем... сигурно едни 1000лв въртиш по аповете, но иначе ИНВЕСТИЦИИ

Просто мъж, който е издръжлив и който има пари, не се бори за 2лв сметка, не че нещо искам да те засегна. Трябва да има съответствие някакво

# 2 312
  • София
И какво чудно е, че ми се е случвало 2-3 пъти, ми аз съм излизал с много жени/момичета навремето си, бил съм ерген примерно към 10 активни години. То с 1-2 на месец да излезеш, смятай какво число се събира. Нормално е да има и секири - теория на вероятностите.

Викаш, нормално било, ама до ден днешен се оплакваш по форумите... Кое от двете последно? Laughing

И ние говорим за двайсет лева, вие си знаете за скъпи вечери и ресторанти... Добре Joy И какво, жените не попадат на идиоти, не влагат ресурси, време, пари, чувства, в мъже, които ги прецакват? Ох, ако вие трябваше да минавате пътя на жените, не феминистки щяхте да сте, а направо не ми се мисли какво Joy

А иначе десет годишната сметка много ми хареса... Като тая сметка, ако спра цигарите, ще имам ферари Joy И пак излиза въпросът, не ви ли беше кеф на тея срещи? Или просто блъскахте там едни пари, търпяхте нещо неприятно, с надеждата накрая да получите нещо? Доста тъжно, ако е така. На мен неприятно ли ми е нещо, не го правя. През какви мъки минавате вие, тц, тц.

# 2 313
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Най- ми е смешен на годзилата фитнеса
Сигурно час не може да изкара на пътечката*, но смята че "ходи на фитнес"
Сигурна съм, че има четвърт релеф, който смята за атлетичен, а горкия издиша, издиша
*(дните ми за кардио са 1.30ч за 12км на пътеката)
Страхотно Hazel, гордея се с теб. Искам да продължаваш да вървиш на пътечката с часове и да не пречкаш по другите уреди, че и без теб си има достатъчно мухи без глави.

Аз понеже съм динозавър вече, та съм бръмчала с мъже от старото поколение, сега вече са на 50- 60 г., та мога да кажа, че си бяха кавалери. И с колата ще те вземе, и на дискотека ще те заведе и сметка ще плати, после ще те закара.
За рождения ден ще ти подари хубав подарък, цветя...ще е запазил нощувка в Банско, Боровец,  не на хотел,( тогава нямаше толкова), ама пак се сетил, искал да те изненада, постарал се за всичко и с много по- малко средства отсега.
И преди да сте ме питали си казвам, че да - излизал съм с жена, която си тръгва после с друг. Даже май няколко пъти. Веднъж на младини помня, бях се запознал с едно момиче, звъня й 1-2 пъти хайде да излезем, тя пита къде ще ходим? Еди-къде си - ами чакай да видя, ще ти се обадя, и после нищо. Викам правя последен трети опи, каня я на дискотека, най-актуалната за тогава. Отивам да я взема с колата от тях, от майната си. В дискотеката плащам входа и купувам по питие. Танцуваме си нещо, приказваме си, по едно време нашта я няма. Гледам я след малко говори си в някаква компания с едно момче. Седя, вися, след малко тя идва и вика "ами те ще ходят на някакво друго заведение, аз ще ида с тях, та идвам да ти кажа да не ме чакаш". ОК - адиос, и си викам на себе си опичай си акъла друг път и пак така си губи времето, вози с колата и плащай сметки за бог да прости.

chris78, историята ти е доста поучителна.
Тук биха ти казали, че си направил всичко както трябва, бил си настоятелен, кавалер, черпил си, шофирал си на майната си. Просто си попаднал на кофти жена.
Разбира се, че не е така, защото тя няма да е кофти жена за момчето, с което е останала в дискотеката. Кофти е била само с теб в ситуацията и съм сигурен, че на нея й е чиста съвестта.

Научил си, че трябва да имаш гръбнак. Научил си, че не трябва да коткаш жена, която проявава мижав интерес. Научил си, че с черпене не става. Научил си, че жените обичат да използват и да губят времето на послушковците.

Сега ще кажа какво реално е станало.
Не си личи, да те е харесвала поначало. Докато ти е отказвала излизанките, всъщност си е правила планчета да излиза с други, които са й по-интересни от теб. Не й се е получило с другите по някакво стечение на обстоятелствата, видяла е,, че си настоятелен и си е казала - млада съм, имам самочувствие, този глупчо си е паднал по мен, що да не го използвам. Мама използва тате, значи и аз мога. Тъкмо й се е приходило на дискотека и си бил златния й билет. Шофираш, черпиш, мазниш се. Доскучава й, тя започва да обикаля по дискотеката и почва да се забива по-големи сипатяги. Хот гърл съмър, бейби! Мъжлецната бързо да вземат под крилото си, а ти вече си свършил твоята задача на безплатно такси и виночерпец и си уволнен. После вероятно са я налегнали 2-3ма от компанията , но ако я срещнеш на улицата ще ти каже
"извинявай за тогава , бях пияна и тези мъже ме прилъгаха, нищо не сме правили, аз се пазя за брака, стоят с тях още малко и се прибрах".Ако я конфронтираш - ще се разплаче или ще се разбеснее.

Тадзила,
всеки мъж може да сподели поне 10-тина такива истории, където било от наивност, било от тестостерон, е бил подлога на жени, в които е влюбен до уши.
Бях го казал много по-напред в темата - в един момент изтрезняваш и започваш да обичаш тази, която пусне.
А жените го правят и го правят защото смятат, че винаги ще са конвертируеми, което както и ти знаеш не е така.
Бях сложил даже и линк към статия, където самата Дженифър Анистън (богата, известна и много добре изглеждаща жена) се оплаква, че не може да си намери мъж, но ми казаха, че това са редпилърски теории. 

Както казваше един от митбастърите "отричам реалността и я заменям с моя".

Енд оф стори Wink

# 2 314

Не й се е получило с другите по някакво стечение на обстоятелствата, видяла е,, че си настоятелен и си е казала - млада съм, имам самочувствие, този глупчо си е паднал по мен, що да не го използвам. Мама използва тате, значи и аз мога.
Очаквах някъде да избие и това незряло съждение, което говори достатъчно..

# 2 315
Ама една реалност ли имало? Също като едната истина?

# 2 316
Викаш, нормално било, ама до ден днешен се оплакваш по форумите... Кое от двете последно? Laughing
Ами нормално е, ето виж и другите мъже пишат, че на всеки се е случвало, и то не веднъж.
Което не значи, че трябва да го приемаме за ОК - затуй пишем, та ако чете някой младеж, да се поучи от батковците.

"До ден днешен" какво значи - ми аз нямам скорошни истории, понеже отдавна съм семеен. Като трябва да дам пример, вадя отпреди 15-20 години, откъде да извадя - от тазседмичната обиколка по заведенията ли? Сигурен съм, че и сега там се случват същите неща, просто аз вече не играя тази игра отдавна.

# 2 317
  • Далечният изток
Да де, защо след 20 години все още се оплакваш?! Минало, заминало, семеен, пък споменаваш разни истории от преди 100 години...

# 2 318
Именно
Та стига с тоя фитнес, дето го споменуваш, че такива г-н 2 мин. като теб е смешно да се редят сред сериозните фитнесджии

А за инвестициите пък съвсем... сигурно едни 1000лв въртиш по аповете, но иначе ИНВЕСТИЦИИ

Просто мъж, който е издръжлив и който има пари, не се бори за 2лв сметка, не че нещо искам да те засегна. Трябва да има съответствие някакво

Личи си, че с тези голи предложения и сравнения с професионални атлети целиш да уязвиш и да подтиснеш другия, защото не може да приемеш, че някой може да е по-консистентен от теб в нещо и да те превъзхожда. Това само издава колко тревожност и несигурности има в теб. Не те нападам, а само искам да ти кажа как изглежда отстрани. Един човек със спортен дух и дисциплина няма да си позволи да се излага така сред напълно непознат човек, от което правя извод, че си от неделния пълнеж в залите или спортните ти постижения са останали в училищните години. Ако пък пътечката ти е силата и си готова да се състезаваш с мъж (не сериозните фитнесджии, не миналото теб от училищните години, а ти от настоящето) , можем да се обзаложим на парички, с които евентуално да обогатя инвестиционното портфолио и с остатъка да се почерпим за твоя сметка. Ако не си готова да се доказваш или си търсиш оправдания, по-добре недей да цвърчиш.

Ал Бънди, трябва се приеме, че някои хора им харесва да живеят в заблуждения. Наскоро четох, че 8% от американците вярват, че могат да надвият гризли или лъв на арена с голи ръце Grin

Да де, защо след 20 години все още се оплакваш?! Минало, заминало, семеен, пък споменаваш разни истории от преди 100 години...
Защо пък да не разкаже? Това, че е семеен, не значи, че се е родил такъв. Оттогава има истории човека, оттогава разказва. И от по-скоро да има, трябва деликатно да ги премълчава Simple Smile

# 2 319
Моят паток заради патката го взех Joy
Доволна съм.

# 2 320
  • София
Демек, Крис, сблъскал си се с това, че жените нито са създадени да ти отговарят на очакванията, щото си ги харесал, нито са ти длъжни, щото си платил някой лев. Поотръскал си се от праха, решил си вече да си по-внимателен... И какво, къде е драмата? Нарича се опит и израстване, и всички минават през него, включително жени с мъже. Трябва да ги обявим за големите жертви ли? Повечето хора използват опита да узреят, да се научат да влагат с кеф и за кеф, а не за сигурен резултат, който ако не получат, да ореват света и да обвинят целия друг пол. Все едно една жена, като прави секс с някой, и той я зареже, тя да реши повече да не прави секс, докато не й предложат брак. Ами не, лягаш си с някой, щото ти е кеф и те привлича, наслаждаваш се на момента, и ако се окаже идиот, се радваш, че не си загубила повече време с него.

# 2 321
Годзилчо, ти звучиш точно като тези 8 % от американците.
Газлайтвай си иначе.

# 2 322
  • Обран бостан ;)
Годзилчо, ти звучиш точно като тези 8 % от американците.
Газлайтвай си иначе.

То и тук, като я сложиш жената на екскаватора и почва да копа Wink

# 2 323
Защо се приема, че все мъжете се минават, а жените не? Ами и жените губят ресурси в срещи, от които после нищо не произтича. И на тях им омръзва да излизат с мъже, да си  лягат с тях и после мъжа да не си вдига телефона, защото вече е получил секс и не иска друго. Ако никой не иска да даде нещо от себе си, изобщо да не се захваща. Ако и двете страни решат край повече нищо няма да давам, въобще няма да има ни срещи, нито бракове. Всеки все ще чака другия.

# 2 324
Стига си ми смигал,  че ще си помисля нещо.😅
Още ли си навит за боклука?
Еййй от теб боклука,  от Абуто бюрече и боза, някой май поници предложи, и а-ха ще сглобим един мъж за среща.😊👻

Общи условия

Активация на акаунт