Как обичат мъжете?

• 55 216
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 445
Да бе, ше се мие. Бази, ти знайш ли колко станА кубика вече?!

ПП - гледах един клип, мъж опакова багаж. И хоп - хвърли четката за зъби при маратонките в куфара Joy

# 2 446
Крисчо, не ме цитирай, а ми отговори на въпроса от цитата. Колко струва любовната болка?
Любовната болка струва същото и на жената и на мъжа, ако им се случи. Как точно ще я измериш не е ясно, но горчиви стихотворения, сълзи, и самоубийства от нещастна любов има и при двата пола.
Но на мъжа допълнително му остава обидата, че е трябвало и да плати за нея.

Ето, тук някои жени имате синове. Какво ще им кажете, ако ще излизат с жена, с която примерно само са си чатили, или са се запознали случайно и са й взели телефона. Не говорим тук за жена, която уважавали, влюбени били в нея и т.н.
1. Ей ти мама 200 лева, иди й купи букет, заведи я на ресторант, после и на бар, и накрая да я изпратиш до Люлин 7 с такси.
2. Чукни й среща на спирката на метрото, пийте по едно кафе в Старбъкс, почерпи я, пък виж дали ще си допаднете, виж я какво поведение, възпитание има, гледай да усетиш дали тя те харесва, пък има време за други срещи по-натам.

Аз двайсет пъти вече казвах, че трябва 2. ама тука много жени пишат, че истинските мъже правели само 1, а иначе били стиснати, муньовци, примитиви, и не знам какви още. Епитети, които ако мъж отправи към жена, ще бъде изгонен от форума.

# 2 447
  • Обран бостан ;)
Да вадя ли цитати или ще проявиш сама?

Не си прави труда Крис. Имам чувството, че някои хора не четат и собствените си мнения.

# 2 448
Крис никоя тук не е писала, че очаква да я водят на ресторант на първа среща.
Всички жени изрично пишат "кафе".
Ти обаче пак продължаваш като развален грамофон.
Едно си  баба знае едно си бае.

# 2 449
Крис, естествено, че опция 2 като е малък още и непълнолетен..моят прави точно така, кани в Старбъкс да пият по нещо докато си пишат домашните, или вкъщи се събират с компания, готвят заедно, поръчват си храна, и си правят кефа, вместо да се изхвърлят по заведения, които не са им по джоба или да обикалят улиците в студа..нещо, което се радвам, че съм го научила, че домът е място където приятели са добре дошли винаги..като стане пълнолетен, сам си решава колко и къде да похарчи за среща, и мама не му дава пари за срещите, а той си ги спестява, заработва и т.н.

# 2 450
За хора, които не са се виждали на живо може би е наистина по-добре да има едно " виждане " на кафе първо. За запознаване така да се каже. Да може да се събере виртуалния и физическия образ на човека, с който сме кореспондирали само в нкоя платформа. Верно е, че може да е имало и снимки, и видео чат даже, но за да я има онази първата искра се иска жив контакт. Едва след това може да е истинската среща вече за вечеря да речем някъде. Всеки казва, че до 30-та секунда човек преценява дали харесва някого или не. Айде нека да е до петата минута. Едно първоначално кафе дава това време и може да спести по-нататъчно развитие, ако няма химия.

# 2 451
  • София
10 по 30 = 300 лв. на месец. Не са малко, но и не са много. Зависи за какво и колко време, как ги ползваш разсрочено във времето.
И най-вече – колко получаваш.

В този ред на мисли мъжът какво получава ?
Безценната ви компания ?

Бънди, разбирам, че е кофти, че жените са създания с воля и трябва да се измъчиш да изтърпиш компанията им, че даже и някой лев да се охарчиш, за шанса да се домогнеш до междукрачието им, вместо то да ти се полага, само защото си поискал. Но някак си не мога да те съжаля, въпреки че положението определено е жалко.

Иначе на мен мъжката компанията ми е приятна, както и сексът. Ако си останем само с него, няма да е голяма драма, защото за мен сексът винаги е бил приятен сам по себе си и съм го правила с мъже, които съм желала, а не като стъпало, през което трябва да се измъча да мина до истинската си цел.

# 2 452
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Гледах някакво предаване където араби се избираха с жени, за да се женят.. мъжете хем искаха жената да е образована, красива, с добре платена професия, да си делят разходите, правехе се на модерни.. в същото време отхвърляха жени, в които уж са влюбени, защото на едната ѝ било хоби да танцува и това било недопустимо, другата пътувала 3 дни в седмицата заради работата си - ама как така, третата не искала веднага да ражда 5 деца, защото иска да се развива преди това..единствената, която заяви, че очаква да я издържат само дето не я убиха с камъни.. развръзката бе, че никой от тях не успя да задържи красавиците, освен този, който се примири с пътуващата, останалите си останаха ергени..
и тук малко така звучат мъжете, жените да се раздават на макс, да се включват наравно с финанси, но ако може
да са покорни слуги вкъщи, да въртят баници и манджи, да се занимават основно те с децата и т.н. отминаха тия времена..

В дълбоко заблуждение си. Отминали са само тези времена, в които мъжете са ви угаждали за всичко срещу пърхане с мигли.

Всичко друго си е същото.

Както беше написала една потребителка по-рано. "Иска ми се вече да не съм силна и независима, ама не може". И при вас ще дойде този момент - гаранция.

# 2 453
  • София
Такива времена никога не е имало.

Да си силна и независима също не е лесно. Но е много по-лесно от това да си зависима и безпомощна, оставена на милостта на разни типажи, които вярват, че те притежават, само защото държат парите.

# 2 454
Гледах някакво предаване където араби се избираха с жени, за да се женят.. мъжете хем искаха жената да е образована, красива, с добре платена професия, да си делят разходите, правехе се на модерни.. в същото време отхвърляха жени, в които уж са влюбени, защото на едната ѝ било хоби да танцува и това било недопустимо, другата пътувала 3 дни в седмицата заради работата си - ама как така, третата не искала веднага да ражда 5 деца, защото иска да се развива преди това..единствената, която заяви, че очаква да я издържат само дето не я убиха с камъни.. развръзката бе, че никой от тях не успя да задържи красавиците, освен този, който се примири с пътуващата, останалите си останаха ергени..
и тук малко така звучат мъжете, жените да се раздават на макс, да се включват наравно с финанси, но ако може да са покорни слуги вкъщи, да въртят баници и манджи, да се занимават основно те с децата и т.н. отминаха тия времена..

Ако има такава жена и аз бих се оженила за нея, хем харесвам мъже.
И няма да се циганя за 1 кафе.

# 2 455
Крис никоя тук не е писала, че очаква да я водят на ресторант на първа среща.
Всички жени изрично пишат "кафе".
Ти обаче пак продължаваш като развален грамофон.
Едно си  баба знае едно си бае.

А, впрочем, ако мъж ме покани само на кафе, си го плащам, изпивам го за 5 минути и тръгвам. Чао-чао, бързам, имам работа....

Последно?

# 2 456
Нали се разбрахме, че ако жена плати своята половина на първа среща, най-вероятно иска да се отърве от ангажимент за втора среща

# 2 457
Аз, както каза и Лъвицата, съм практичен човек и смятам, че жената ако те харесва ще те хареса и без да харчиш много пари по нея в началото - даже е желателно, за да не й даваш погрешни идеи, освен ако не си милионер.
А ако не те харесва, ако щеш в Дубай я покани, пак няма да се влюби в тебе.

Ето и най-известната любовна история в света: Жулиета защо не е казала "Абе този Ромео на един ресторант не ме заведе, егати стиснатия, само идва нощем пред балкончето ми да си говорим".
Така че, скъпи дами, всичко това ми говори, че може би не ви канят достатъчно привлекателни мъже, за да се влюбите в тях, а трябва да преценявате къде ще давате любовта си според други фактори - например това къде ще ви заведе и колко ще похарчи.

# 2 458
Какво последно? Жените не сме правени по калъп и не сме еднакви.
Назад в дискусията имаше мнение на  съфорумка, че предпочита да излезе на кафе на първа среща, за да не остане "задължена" ако са на вечеря.
Да избягаш след едно кафе, ако срещата е минала зле е много по-лесно от колкото, ако си на вечеря.
Тези мнения обаче удобно се пропускат, защото не ви изнасят.

# 2 459
Нали се разбрахме, че ако жена плати своята половина на първа среща, най-вероятно иска да се отърве от ангажимент за втора среща
Не, това означва, че е възпитана, има самоуважение и не е явна готованка.

Който разбира английски, нека види какво се случва в Ирландия по-долу.
Така ще е тук след 5-6 години.
Скрит текст:

Превод: Аз съм на 28 години и защо срещите са просто толкова ужасни в тази страна? Това ли е глобален проблем или само тук? Бях в и извън приложенията за срещи, но реших да ги изтрия, защото никога не водят до нищо. Не ми е особено приятно да излизам, защото вече не пия, и не искам да срещна партньор, който все още обича да излиза редовно.

Сега, знам, че всички казват да се запишеш в клубове и подобни неща, за да срещнеш хора, и аз го направих - бягане, плуване, хайкинг, йога... каквото и да е, всичко съм го пробвала! И искам да знаете какво е пълно с това? Млади, неомъжени жени като мен! Сега съм завързала много фантастични приятелства и съм изградала прекрасна общност около себе си (всички са неомъжени жени, които още се надяват да срещнат хора, никоя от нас не наистина има мъжки приятели, които да ни запознаят помежду ни).

Не би ли било хубаво да срещна някой и да започнем да споделяме живота си заедно? Чувствам, че животът ми е пълен и съм много благодарна, но това е нещо, което усещам, че ми липсва.

Какво още може да направи една жена? Питам за себе си, а не за приятелка (но приятелите ми също биха искали да знаят).

РЕДАКЦИЯ: Аз съм много социална и започвам приятелски разговори с почти всеки, уверена съм в своята личност и външен вид. Образована съм и имам много добра работа, току-що си купих къща. Това прави ли срещите по-трудни? Не знам!

Общи условия

Активация на акаунт