Как обичат мъжете?

• 55 170
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Аз така го разбирам. Криско е прагматичен човек. Парите са средство да постигне някаква цел. Прави нужното, не защото му е приятно и иска да достави удоволствие на себе си и на друг със самия процес, а защото е научил, че тези стъпки, които всъщност са му неприятни, ще му осигурят искания резултат. И като не стане така, значи ги е хвърлил на вятъра. Начин на мислене, който води до това положение - не са ми се получили нещата, настройвам се срещу всички (в случая) жени. Липсва зрялата преценка, че не всеки ход ще е печеливш и е нормално да има и някакви загуби. Като цяло съм забелязала и че много мъже изключително идентифицират ценността си с парите и им е много важно да няма загуби в това отношение, защото то им е най-важното.

# 2 416
Малко кучето на Павлов е положението...

# 2 417
  • Далечният изток
Ами от самото начало на темата говорим, че нещата не трябва да стават измъчено и насила, а само по желание. Имаш желание да се видиш с тази страхотна жена, каниш я на кафе и точно защото я харесваш и уважаваш, за теб би трябвало да е най-естественото нещо да не ѝ позволиш да си плати кафето /да не ѝ позволиш да плати цялата сметка пък изобщо не искам да коментирам/. Личи си кога правиш нещо, защото го харесваш и го искаш, и кога го правиш, защото са ти казали, че така е прието или така трябва, а ти се бунтуваш срещу порядките и традициите и нямаш никакво желание да ги спазваш. Ето и тук мъжете не спряха да повтарят - ама вие жените искате да ви плащаме сметките, вечерите, да ви купуваме парцалите, а пък ние не щем. Ама когато някой не иска нещо, просто не го прави - не каниш, не излизаш с жени, не се занимаваш въобще. Когато мразиш жените, но трябва да излезеш с някоя, щото трябва и да се ожениш и трябва и деца все някоя да ти роди и тези неща ги правиш насила, и си неудовлетворен, ядосан и озлобен заради това, то се вижда. Не си мислете, че може да се скрие. Като шабленския фар сте.

# 2 418
  • Обран бостан ;)
Ама стига с това плащане на 2, 10 или 20 лева вече.... Жалки сте...

Имам един 40 годишен комшия, който цял живот е на издръжка на мама и тати.
Веднъж се изказа, че 10 лева били нищо пари.
Предложих му всеки ден да ми дава по 10 лева (тоест нищо).

Не прие идеята с ентусиазъм Trollface

# 2 419
10 по 30 = 300 лв. на месец. Не са малко, но и не са много. Зависи за какво и колко време, как ги ползваш разсрочено във времето.
И най-вече – колко получаваш.

# 2 420
Бакалските сметки и любовта са като успоредните прави. Може и да се пресичат, ама там където взорът не види.

# 2 421
  • Далечният изток
Елифче, ти от мъж прочете ли в тази тема нещо за любов? Аз не.

# 2 422
Само знам, че не трябва да се съжалява за нищо. Подсъзнателно като се случи нещо неприятно и човек съжалява, мислейки си, че постъпвайки другояче, нещата биха се развили по-добре, а реално това да е най-добрият възможен избор. И обратното, ако се случи нещо добро, си мисли, добре че така постъпих, а всъщност това може да е бил най-лошият избор и при всяко друго решение, развитието да бъде къде къде по-добро. Няма как да се види какво би се случила при всеки един избор, затова правиш дадено нещо както си го почувствал, поне знаеш, че изборът си е твой.

# 2 423
Разбира се, че човек съжалява за грешките си, при това съвсем съзнателно Simple Smile Не бива да остава в съжалението си обаче, нито в разочарованието, нито в огорчението, нито в самообвинението.

# 2 424
Да, някои са останали там.
И ни убеждават, че животът е жесток, а те просто предпазливи, за да не бъдат наранени.
Страх.
И бягство от реалността.
Така човек се лишава от действително пълноценен живот.

# 2 425
Ами от самото начало на темата говорим, че нещата не трябва да стават измъчено и насила, а само по желание. Имаш желание да се видиш с тази страхотна жена, каниш я на кафе и точно защото я харесваш и уважаваш, за теб би трябвало да е най-естественото нещо да не ѝ позволиш да си плати кафето /да не ѝ позволиш да плати цялата сметка пък изобщо не искам да коментирам/.
Бих се съгласил, ако го обърнеш и реципрочно, тоест:
Ако жена има желание да се види с един страхотен мъж, когото харесва и уважава, най-естественото нещо е да му позволи да преспи с нея, дори да не се обади после - важното е, че му е доставила удоволствие (и на себе си!) пък ако после не се обади, да не се излага и да става дребнава и стисната, че му е дала, без да получи обратно каквото си е мислела.
Съгласна ли си? Май не си - вероятно ще кажеш това:
Ако са те ухажвали, дарявали с внимание, красиви думи, време, жестове (забележи, за пари въобще не отварям дума), влюбила си се, преспали сте един-два-три пъти и момъкът изведнъж престане да вдига тел, да отговаря на съобщения и т.н. ей тогава как боли.

# 2 426
  • Обран бостан ;)
10 по 30 = 300 лв. на месец. Не са малко, но и не са много. Зависи за какво и колко време, как ги ползваш разсрочено във времето.
И най-вече – колко получаваш.

В този ред на мисли мъжът какво получава ?
Безценната ви компания ?

Казах го и преди - за да няма разочарования, при получаване на предложение за среща казвате "Компанията ми струва най-малко ХХХХ лева." Така ще филтрирате "обраните бостани" и няма да има драми.

Естествено говоря за свободните дами. Омъжените отклоняват подобни предложения, били те и от Безос. Trollface

# 2 427
Крисчо, не ме цитирай, а ми отговори на въпроса от цитата. Колко струва любовната болка? А колко струва лъжата, че обичаш жената, когато просто искаш само да я изч*укаш?

Аз ако харесам мъж, убедена съм в това, а това обикновено се случва след някакво време общуване и опознаване, не му "позволявам" да ме ч*ука. Правя любов с него. С желание, даже с нетърпение. Какво значи тук да позволявам?!? Ааа, сетих се. Чакай, ще намеря и цитата
Малко кучето на Павлов е положението...
Trollface

# 2 428
  • Далечният изток
Тоест чувства срещу пари, внимание срещу пари, секс срещу пари...?!
Ти си отговорѝ.
На мен вече ми е пределно ясно, че пишещите тук мъже не изпитват никакви чувства към жените, приемат ги само като нещо, което следва да им достави удоволствие, може и само за една нощ. С най-голям успех може да си вземете някоя надуваема кукла или нещо подобно. Така само веднъж ще се охарчите да я купите, после удоволствието ще ви излиза безплатно.

# 2 429
  • Обран бостан ;)
Така само веднъж ще се охарчите да я купите, после удоволствието ще ви излиза безплатно.

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Ама то и с колите е така - купуваш и после само се возиш.

Охххх, ще ме уморите с логика. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт