Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 638
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Йоана Темелкова видях и се изненадах приятно, защото мислех, че косата и е като на Луиза Григорова, а по- добре Blush

# 406
  • София-Младост
Беба от последния Биг брадър, беше със старото си гадже.

# 407
  • София
Днес на улицата се сблъсках с Кирил Петков (буквално, и двамата си гледахме в телефоните) - той беше с Лена Бориславова и още няколко човека, които не видях кои са.
Бях и на театър, гледах "Венецианският търговец" - участваха доста популярни лица, но най-много ме изненада Радина Кърджилова - изглежда много странно в лице (и то не в добрия смисък), а устните и са доста нескопосано направени. Страхотно впечатлена съм от Самуел Финци.

# 408
  • София
Номиниран е за Икар за тази роля. Надявам се да спечели. Simple Smile

# 409
# 410
  • София
Прясно, прясно, видях Анна Нетребко (и екс муж) на концертът им в София. Тя е страхотна (въпреки че я бях канселирала, когато и Мет я канселира), разкошна жена, а талантът и е изумителен. Екс муж, за мое отгромно съжаление, не беше в стайлинга на Филип Киркоров, но също ме впечатли. Пиша 6 на Нетребко, 5 на бившият и и 2- на организаторите, които можеха спокойно да направят концерта в Зала 1 на НДК и всички да се насладим още повече.
В публиката се озъртах за други знаменитости, но освен проф. Габровски, който щях да блъсна на паркинга, други не видях. Нито един човек или МПС не пострада до моето напускане на паркинга на Арена Армеец.

# 411
Вчера Геро в кино Люмиер.
Слаб и непознаваем.
Изгубил килограми, но и чар.
Там беше и Тео Елмазов .

# 412
  • София
Владо Пенев вчера около Руски паметник. Много голяма брада е пуснал, много! Иначе готино изглеждаше.

# 413
Юлиян Вергов в една градинка в Лозенец, пристъпваше бавно с патериците. Симпатяга.

# 414
  • Sofia
Виктория Капитонова. Ми, средностатистическа жена, без грам харизма. Леле, сега прочетох, че представя себе си като експерт в социалните мрежи, предприемач и с интереси към паричните енергии (???). Joy

# 415
Спас Сърачинов с приятелка в Ринг мол

# 416
Вчера – Настимир Ананиев в парк „Заимов“.

# 417
Онзи ден Мария Илиева на участие. Останала съм с впечатление, че е как да кажа, едра. Толкова беше слаба и фина, с корекции, но ми хареса. Изглежда добре пипнато. Беше тъмно, но визуално много ми хареса, имах различно мнение преди.

# 418
Милена Славова и Жоро Пентаграма на София филм фест.
Тя - с голяма рокерска компания, той с руса жена, очевидно близки. Още е готин!

# 419
  • на последния етаж
Деси Добрева, Йордан Камджалов на събитие.

Общи условия

Активация на акаунт