Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 635
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Вчера Тодор Тагарев с кучето си пред дюнерджийница в кв. Изток.

# 421
  • Sofia
Галя Щърбева със семейството си - симаптични, възпитани, ненатрапчиви.
Стефан Софиянски в свеж вид, доста слаб и след толкова години извън политиката - все така неприятен.
Радина Кържилова  - препечена в лице, сламена коса, чупеща устни, беше с приятелка. Това момиче, ако не знам коя е, ще помисля, че има ментални проблеми или някакви зависимости. А може и да не излиза от роля някаква, която само тя си разбира.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 15:51 от Child of June

# 422
  • София
Валерия (Ергенът 2) на протеста в София в подкрепа на Митко от Цалапица.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 18:26 от Lizzy_Crow

# 423
Валерия (Ергенът 2) на протеста в подкрепа на Митко от Цалапица.
Браво, че се включва в каузи.

# 424
Сашо Морфов пред едно "прозорче" за цигари и алкохол на "Раковски". Нека си е хулиган, много е харизматичен на живо! Отделно съм му фен като режисьор.

# 425
  • При децата ми
В петък - Владо Николов. Много го харесвам.

# 426
Любимеца от правописните теми – Владко Мурдаров. Simple Smile Още отдалече, като го видях, се ухилих, после се опитах да скрия усмивката си, защото едва ли има случай, когато сме подхванали някой езиков проблем, да не споменем името му. Поздравих го, той ми отвърна. Изглежда доста състарен, по телевизията е доста по-свеж.

# 427
  • София
Веско Маринов в лоби бара на хотел в Бургас - ходеше така, все едно го боли кръста.
С генерал Атанасов се разминахме в централната част на града, беше заобиколен от други хора - изглеждаше съвсем нисък.

# 428
Валери Божинов в Paradise- голям сладур е.

# 429
Maя Новоселска с една слабичка руса жена пред Сатирата. Очевидно близки. Мая е слънце!

# 430
Преди половин час - президентът Петър Стоянов пред сградата на Еврокомисията, говореше по телефона. Едни хора му пратиха сърчица от една кола и той се засмя много естествено и весело и им махна.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:59 от PoshSpice

# 431
  • на последния етаж
Орлин Павлов след фитнес в Скай Сити.

# 432
Орлин Павлов след фитнес в Скай Сити.
Явно живеят в Гео Милев. Аз видях жена му пред Британика в парк Гео Милев. Чакаше, вероятно дъщеря им.

# 433
В Редута живеят.

# 434
  • София
Вчера Калин Сърменов пред Сатиричния и Стефан Мавродиев в публиката на МГТ.

Общи условия

Активация на акаунт