Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 634
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Графа със семейството си.

# 436
Дааа, виждах го лятото в магазин близо до дома ми. Не помня дали писах тук.

# 437
  • на последния етаж
Не съм ги виждала преди. Може би от скоро живеят в Редута.

# 438
Графа често споменаваше че живее в графство Владая, но съм го виждала в Ринг мол.

# 439
Актьорът Юрий Ангелов. Винаги ми е любопитен, защото знам, че е ученик на Апостол Карамитев

# 440
Актьорът Юрий Ангелов. Винаги ми е любопитен, защото знам, че е ученик на Апостол Карамитев

Виждаме го всяко лято в Лозенец, в един и същ ресторант с големи компании. Изглежда бохем, който се радва на живота.

# 441
  • София
Много ползотворна вечер беше, а още даже не съм се прибрала. 😂 Освен, че бях на театър на самата сцена, по която всички актьори минаха на сантиметри от мен, в публиката бяха Боян Арсов и Людмила Сланева. Боян беше с майка си. Много е красив и много прилича на нея, но честно казано за мен има женствено излъчване. Людмила предполагам беше с дъщеря си. Е, не спря да ме бута цяла вечер тази жена, направо се беше залепила за гърба ми. Много лошо впечатление ми остави.
Отблизо видях на сцената Радина Кърджилова, Велислав Павлов, Валентин Ганев, Стефания Колева, Ани Пападопулу и да не изтърва някой.
На Радина устните много зле изглеждат, другите ми се видяха добре изглеждащи за възрастта си.
А след театъра в БДС заведение ( дано не бъркам името) видях Иван Лечев.
Боян:

Радина и Велислав:

# 442
Министърът на културата и актьор Бариан Бачев в Батак. Много възпитано и мило семейство. Кимнахме си.

# 443
Йоана Захариева - Йоко, превозвайки се на тротинетка в центъра.

# 444
  • Бургас
Вирго - рапър, познат сред младежите!

# 445
Антония Петрова - Батинкова в Банско със семейството.

# 446
Филип Димитров по Раковска
Проф. Радка Аргирова в Токуда
Ана- Мария Гюзелева в трамвая. Много хубава жена без намеси. И ми направи чудесно впечатление.

# 447
Вицепрезидентът Йотова и дъщерята на Радев на едно събитие. Първата доста отслабнала. Втората - с доста високомерно излъчване.

# 448
  • на последния етаж
Крум Зарков на стадион Академик.

# 449
Васил Бинев с кучето

Общи условия

Активация на акаунт