Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 609
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Вчера, на откриването на фото изложбата на Владо Карамазов - президент Радев, Карамазов, Христо Мутафчиев, Емил Марков и още куп актьори.

# 481
Това даже си е твърде клюкарско и излишно според мен.

Добре де, но къде е офисът, по кое време и т.н...
Само видях е, като отметка

Отбелязвам за протокола - в началото на темата пише, че ако решим можем да споделим къде сме видели известна личност.
Т.е. не сме длъжни да уточняваме мястото и времето.

# 482
  • София
Вчера, на откриването на фото изложбата на Владо Карамазов - президент Радев, Карамазов, Христо Мутафчиев, Емил Марков и още куп актьори.
Отзив за  изложбата?

Аз пък вчера видях Къци Вапцаров - на колело. Много цветен и свеж.

# 483
Преди малко до Балкантон вокалистът на Тангра/забравих му прякора,май Косатка?/,не очаквах да е толкова висок.

Боби Косатката, живее в квартала.
Преди половин час - Деян Ангелов, Додо до НДК. Сам, говореше по телефона. В лице изглежда доста състарен.

# 484
  • София
Мира Добрева в понеделник вечерта- качи се в кола и потегли ( не тя беше шофьорът) пред БНТ. Явно след работа някой я взимаше. Сега бегло я видях, но не изглеждаше така свежо както други пъти, когато съм я засичала в района.
Аз я видях в The Mall в събота и изглеждаше чудесно.
Не й е бил ден явно Simple Smile

# 485
Иво Аръков. След  фитнес.
 И  единия от братя Аргирови  ( този с черната коса)
 Много свежи и двамата,енергични.
 Не бяха заедно  Grinning  но ги видях един след друг .

# 486
Благой Георгиев, днес на бензиностанция, зареждаше гориво в началото на Тракия.

# 487
  • София
Камелия Тодорова. Сега погледнах на колко години е. 71. Защото ми се видя много състарена, прегърбена. Годините си летят. Всички остаряваме.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 11:55 от Аглея

# 488
Емануела , определено прави впечатление

# 489
Мая Манолова преди час до пл. Славейков. Много наперено върви, ще счупи плочките с токчетата си, а панталончето и късо. Смешна лелка

# 490
Весела Бабинова и Владо Зомбори в постановката "Заклеваш ли се в децата".
От него съм много впечатлена, гледам го за пръв път на живо. Много симпатичен, много естествен и играе добре. Тя - не толкова.
Самата постановка е лека и с приятен сценарий.

# 491
  • София
Мая Манолова преди час до пл. Славейков. Много наперено върви, ще счупи плочките с токчетата си, а панталончето и късо. Смешна лелка

И аз точно там я видях преди няколко дни.

# 492
А аз съм с обратното впечатление от същата постановка. Но по принцип нея я харесвам повече като актриса. Той е певецът в семейството

# 493
Емануела , определено прави впечатление

С какво?

# 494
  • София
Преди малко Георги Бърдаров, на велосипед, по Дондуков. Изглеждаше толкова нормално. Откакто прочетох Аз още броя дните, гледам с други очи на него!

Общи условия

Активация на акаунт