Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 549
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Аз съм чувала, че му казват така, но не зная защо.
Защото ходи зализан с огромно количество гел Laughing

# 571
Волен Сидеров пред "Мементо". Доста добре изглежда.

# 572
Златка Райкова в Мол Парадайз. Беше хубава, но доста гримирана и с някакъв прекалено тъмен фон дьо тен. Устните бяха прекалено големи, точно като патешка уста. Ако не е с тези устни и прекалено гримирана, би била много красива според мен.

# 573
Любимата ми Радина Червенова. Много свежа, незабележима даже, но се разминахме на ескалатор.Сега погледнах на колко е години. Да е здрава, но поне с 10г младее. Разкошна жена

# 574
Преди много години в някакво интервю беше казала че си е учила новините на изуст преди емисията новини. Не знам възможно ли е това....Но много се впечатлих тогава.

# 575
Станислав Балабанов с жена си в сръбския ресторант на бъкстон. Говори високо и превзето, мисли се за последна инстанция …

# 576
Преди много години в някакво интервю беше казала че си е учила новините на изуст преди емисията новини. Не знам възможно ли е това....Но много се впечатлих тогава.
Възможно е. Има хора с бърза машинална памет

Боршош видях също днес на Фр. Нансен.

# 577
Розовият Балон с Беатрис и едно от другите момиченца.
На живо не изглежда толкова слаба, колкото е на екран.

# 578
  • Cyprus, Пловдив
Вчера два пъти по различно време участничка от Живот на Кантар-Анна. Със сигурност е отслабнала, но според мен трябва да махне още няколко кг.

# 579
Станислав Балабанов с жена си в сръбския ресторант на бъкстон. Говори високо и превзето, мисли се за последна инстанция …
А кой е Станислав Балабанов?

# 580
Ето този от ИТН, депутат

# 581
А кой е Станислав Балабанов?

На този явно модел в живота му е бил Слави Т., Балабанов говори, ходи като Славия. Ужасно е.

# 582
За пръв път  чувам за този депутат   ..

# 583
Добре Ани2010, разбрахме, че не знаеш кой е, защо се интересуваш тогава от непознат?
Темата става само спам от такива включвания

# 584
Добре Ани2010, разбрахме, че не знаеш кой е, защо се интересуваш тогава от непознат?
Темата става само спам от такива включвания
И какъв е проблемът, че съм попитала?Simple Smile Усмихвайки се повече:))))))

Общи условия

Активация на акаунт