Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 509
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Mариана Векилска в района на Докторската. Много лятно облечена, чак към плажно отиваше, говореш по телефона и всъщност по гласа я познах.

# 706
  • на последния етаж
Майкъла до зала Фестивална.

# 707
  • София
Георги Христов много слаб.

# 708
  • София
Вчера случайно попаднах на изложба, свързана с Украйна пред Народния театър.
Там видях Васил Терзиев, Алек Алексиев, който се оказа продуцент, както и Владо Карамазов и Захари Карабашлиев, които четоха част от текстовете. Радина Думанян беше водеща. Радина мислех, че е по-висока, а Алексиев има спешна нужда от нова прическа. 😃

После пред Сатиричния театър видях следните актьори:

# 709
  • София
Един много нисък актьор, Дидо Мачев май се казваше. Пиеше мента от една шишенце рано рано.

# 710
Един много нисък актьор, Дидо Мачев май се казваше. Пиеше мента от една шишенце рано рано.
Веднъж го видях много пиян. Друг малко по-трезвен, може би, го носеше по бул. "Патриарх Евтимий".

# 711
  • София
Явно човекът си има проблеми с алкохола, за съжаление. В 10 ч сутринта не всеки пие мента на спирката.
Янка Рупкина ми е съседка, често я виждам. Винаги е с червило, с кок. Такива жени им се кефя. Аз като знам как изглеждам, особено сега по време на майчинството Joy

# 712
Янка Рупкина познавам лично. Тя е толкова позитивна и весела личност, че не знам дали ще остарее изобщо. Сигурно е над 85 години вече.

# 713
До колкото си спомням на Дидо му казваха Българският Дани Де Вито .. Горкият човек , спомням се че беше и първият водещ на " Семейни войни " много години назад преди Цецо да се появи , и честно казано Дидо ми беше много по симпатичен от Цецо . А дали човека има проблем с алкохола не мисля че изобщо ни влиза в работата.

# 714
  • София
Силвия Кацарова с Теди и куче в кафенето на Екзарх Йосиф и Бачо Киро.

# 715
Виктория Капитонова в черен джип. Хубавица е!

# 716
Силвия Кацарова с Теди и куче в кафенето на Екзарх Йосиф и Бачо Киро.

Това е най-популярното арт кафене, редовно виждам там доста популярни личности от екрана. То, като че ли им е кварталното кафене Wink

# 717
  • гр.София
Певецът Графа по ул. Бенковски. Изчакваха го едни авери, а той ухилен им каза,че "идвал от шивача". Силно си е изрусил перчема.

# 718
Нанси Карабойчева на спа почивка с двете си деца, мъжът си и компания.

# 719
  • Сф
Андрей Захариев- водещият на " История.бг" по БНТ. По центъра със семейството. Един випуск сме с него, по тв ми изглеждаше състарен, на живо си е ок за годините. Младеж, като мен! Успокоих се:)

Общи условия

Активация на акаунт