Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹‍♂️🧚‍♀️(тема 19)

• 22 239
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Каквото и желязо да дате трябва да има отстояние от всякакви млечни около 2 часа преди и след желязото.

# 31
Някой купувал ли е този модел ботушки ,знаете ли дали си отговарят на размерите ,защото в сайта ми излиза 15 см да са 26 номер 🤯
Вики в момента крачето му е 14 см ,но искам да му взема ботушки 15 см ,защото още не е дошла зимата и крачето евентуално ще порастне ,а и ще е с дебел чорап по това време. Бързам да поръчам,защото от сега в повечето сайтове са изчерпани пък зимата сигурно няма да успея да ги намеря в наличност пък много ми харесват още от миналата зима ,но тогава късно проходи и нямаше смисъл от тях,но сега съм решена да ги взема 

# 32
Моят опит с найк е , че са умалени.Аделина има маратонка найк 25ти номер , за сравнение мерих в магазина модел на адидас отговаряха на техния 24ти.Също останалите и обувки са 24ти н, само найка и е 25ти.Адидаса и , който има и носи вмомента е 23,5 даже.
Най - добре да мериш обаче , че примерно ни подариха колев и колев пантофи 25 и и бяха огромни , смених ги отново с колвв и колев 25ти размер , но друг модел - много по - малки бяха.

# 33
И аз така си помислих,че може би са умалени,благодаря ти

# 34
  • Варна
Ехо, как сте? Оздравяха ли болничките? Как са децата на ясла?

# 35
Привет от мен ! Ади имаше някакви сополки уикенда, минаха и , но вчера докато разбера се оказа , че си игра с две леко болни деца и сега се надявам да не я лепне и нея.В яслата е все така - отказва да спи и да яде.За спането нямат проблем сестрите,но се притесняват , че не яде.Аз също се чудя какво да и мисля , все още отказва супи и така .
Нощем започна пак да реве и пищи , буди се и се почва по 100 пъти на вечер.Дали са емоции , дали е нещо друго - не знам Sad

# 36
  • Велико Търново
Вики миналата седмица отказваше всякаква храна поне 4 дена. Доста вече се бях притеснила, но вчера доста си навакса, от следобед като е станала яде супа, после боб, вечерта изяде и супата на брат си 🤭. Забелязала съм я че често го прави това, не яде няколко дена и после за един ден изяжда няколко ядения 🤷 .

Момичета, запознати ли сте дали от сега може да се разбере дали едно дете предпочита вегетарианството. Предполагам, че още е рано и сигурно може нещата да се обърнат в един момент, но с ММ почваме да си мислим, че Вики просто не харесва месото. Всячески го отбягва, или ако ѝ дам да яде го сдъвква, но не го преглъща и така стои в устата ѝ докато не ѝ кажем да го изплюе.

# 37
Здравейте, момичетата 😊 Любовчето беше на детска миналата седмица, без промяна, продължава да плаче на оставяне и взимане и да тъжи по цял ден. Вчера също беше, но от днес пак сме болни, и двете със сополи и да ви кажа, още не се е почнало, на мен вече ми писна. Още от неделя родителите започнаха да пишат в групата кой е болен и няма да ходи, ами дотук вече половината. Пламинго, според мен е възможно, голямата ми дъщеря не обичаше месо като малка, не обича и сега. За сметка на Любовката, тя само това обича и хемоглобина й е над горната граница. Дано Вики си промени вкуса и започне да яде, защото от опит знам колко е трудно да измислиш вечеря за семейство, в което всеки по нещо не яде. Онзи ден кумата ми даваше акъл да им сготвя мусака, ами едната не яде кайма, другата не яде картофи 🤦‍♀️

# 38
Аз с въпрос към мамите на момчета ,забелихте ли вече пишлетата ,защото ние сме до никъде

# 39
Най-малкият ми син, заради който съм в тази група е напълно забелен, но той имаше проблеми с бъбреците и това го налагаше   в спешен порядък.
При големите ми синове все още не стига напълно до долу, има известно съпротивление, защото го правят механично те самите и явно не смеят. Много малко им остава, но и това ще стане.
От моя опит- сега с малкия ми е доста по лесно почистването, няма болка никаква  и той го прави сам без никаква трудност.

# 40
Пламинго, мисля че вкусовете се менят при децата. По натам ще зависи и от обкръжение ,от много неща. Аз не съм яла месо до 15,16годишна. Мъжа ми ме научи.  Сега ям предимно месо.
Аз не успях да забеля Сами напълно, но с времето ще се случи .  
Брат ми , ми подари началото на септември, билет за финала на едно ютубско предаване. Та последните два дни мъжа ми гледа децата , аз бях в София с брат ми.  Сега се прибирам , мъжа ми каза че не са мрънкали много , ще видя как се е справил. Преди да тръгна около 5 пъти се отказвах , беше ми мъчно, че ще оставя децата за цели два дни , мъжа ми ме навиваше и те минаха много бързо и неусетно тези дни. Надявам се , децата да не са се травмирали нещо допълнително. Аз си изкарах добре.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 12:53 от Lizi:) :)

# 41
  • Варна
Еха, Лизи, супер! Все пак трябва да си имат и "тяхното време" с баща си, така че не вярвам да е ило кофти, по-скоро да създали нови спомени. Супер, че ти малко си се откъснала от ежедневието.

# 42
  • Асеновград
Аз с въпрос към мамите на момчета ,забелихте ли вече пишлетата ,защото ние сме до никъде
И ние сме до никъде, абсолютно съм решила да не го пипаме и да стане на по късен етап, засега няма никакви проблеми но сме решили да го обрязваме, просто чакаме подходящия момент, и възраст. Всички уролози с които съм се консултирала го препоръчват с две ръце. Вече се прави с лазерна безкръвна операция за 20мин буквално и възстановителния период е два три дни, а и много държа да избегна травмата от насилствено забелване когато и да е от живота му.

# 43
  • Велико Търново
При Мишо забелването стана от раз, наскоро имаше период в който ми беше трудно, но с бебешко олио се оправи.

Венче, направо не ти завиждам с толкова различни вкусове у вас.

# 44
Привет и от мен момичета 🌸
Орехче, благодаря за темата!
Мен ме завъртя корпоративната въртележка, рязко влязох в час и вече съм работеща мама на пълни обороти 😃 дори вчера ходих да взема кухнята на съседката, че ме помоли и като видях майките с количките, обсъждаха първи стъпки, ми стана едно мило и далечно. Няма и месец, откакто работя, но ми се струва далечно майчинството, просто ежедневието ми се промени на 180 градуса.
При нас всичко е наред, не знам дали в яслата имат много добър филтър или е някакъв див късмет, но Ави ходи на ясла без прекъсване, откакто е започнала 😊 много, много ѝ харесва, събота и неделя няколко пъти ни каза да тръгваме за детската градина, като я приспивах на обяд ме кара да я водя в градинката, постоянно говори за лелите и децата. ММ казва, че сутрин влиза с кеф, като я взема е като латерна, не млъква, кой паднал от столче, кой плакал, кой го боляло коремче, дава ми се отчет за всичко 😃 миналата седмица имахме и първата творба, лепили са листа 😃 а утре ще идва куклен театър 😊
Има страшен апетит, покрай яслата прояде супи, манджи, ябълки, круши, на които вкъщи се мръщеше. Сега си ги търси. Като я виждам толкова щастлива и спокойна ми е леко и на мен на душата 😊

Общи условия

Активация на акаунт