Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 286
  • 974
  •   1
Отговори
# 945
И аз имам сигурен източник още преди да започнат игрите, като информацията напълно съвпада с тази на Мери!

# 946
хахаха добра забележка: преди да започнат да ги излъчват исках да кажа - края на август.
Все пак винаги допускам малка възможност за грешка, но когато Мери също излезе с информацията беше ясно - щом от две места се потвърждава.
Така че спете спокойно (или по-скоро неспокойно) - наистина това е шампиона на сезон 6.
Но то какъвто сезона - такъв и шампиона

# 947
  • Sofia
От сега ме е страх, какво чудо ще ни сервират догодина Joy
Имат градация хората (продукцията). Умеят да си подбират победителите и всеки следващ да е в пъти по-недолюбван от предишния. Който си го може, си го може! 😂

# 948
Аз си правя собствени проучвания чрез Инстаграмите им и Гешев и Добрин бяха последните напуснали Joy Ама тогава не се бях сетила да дебна Мартин. Добрин се появи последен Blush Но все пак от Мери е спойлерът за Мартин, така че не оспорвам.
Мартин беше със заключен профил в ИГ. Иначе сравнително рано цъфна в профилите на другите като последван.
Добрин и Гешев се активираха едновременно. Бях писала за това.
Добрин първоначално последва само Мартин и Гешев, а в следващите дни и целия каст. Дори Елица, която само Силвия и още някой я бяха последвали през лятото.

# 949
Направо ви се възхищавам как имате нерви да следите ИВ и толкова нерви да се трошат по машинациите на продукцията.

За гривните нямаме ли някоя нова снимка нещо.... 🤣 чакам си Аз Дзамито, но не мога да си намеря скрийншота кога се беше включил... Само старито помня от колата.

# 950
И мен ме вълнува тази вечер дали ще спечели Венци в " Островът на гривните". Нещо не ми допада Дзами.

# 951
За игрите почти всичко вече е ясно. Кой мислите ,че ще спечели Big brother?Извинявам се ако е било обсъждано.

# 952
За игрите почти всичко вече е ясно. Кой мислите ,че ще спечели Big brother?Извинявам се ако е било обсъждано.
Предполагам, че се обсъжда в основната тема, но не я следя. Гого, Радо или Марио.

# 953
  • София
Масово пускат агитации в голяма група, десетки реални хора са се надъхали, не, че правят нещо лошо,   истинска е подкрепата. Борбата е между Марио и Георги, съдейки по профилите бих казала етнически.

# 954
Малко офф топик.
Ралица Паскалева е махнала от биото си в инстаграм, че е водеща на игрите. 99% съм сигурен, че покрай Димо и тя няма да е водещ догодина дали по нейно желание или не … аз не знам кажете вие 😬

# 955
# 956
Някой има ли информация как отпада Калоян?До колкото помня се класира едва-едва до осмицата и отпада за сметка на доста по-слаби от него играчи..

# 957
  • Stockholm
След като Калоян стига до финалната осмица, означава, че пада при индивидуална битка. Последната седмица отпада по един всеки ден. Има битка, в която всички участват. Който я спечели, получава имунитет, който я загуби, става автоматично номиниран. Другия го гласуват участниците. През финалната седмица дават различни битки, задължително изометрия, тухлички, стомнички, имаше и памет един път, понякога колелото на смъртта. Затова е възможно Калата да е изхвърчал преди жените на тухлички например. Нямаме спойлер, това са догадки.

# 958
  • Stockholm
Мери беше писала, че някои участници са отказвали Изолатора. Значи утре Стан ще е един от тях. На промото предложиха на отпадналия утре Изолатора. Но наш Стан вероятно е отказал Joy

# 959
Никъде нямаше спойлери,че в изолатора ще има още един обитател..Изненадааа.

Общи условия

Активация на акаунт