Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 437
  • 974
  •   2
Отговори
# 90
За "Къщата на инфлуенсърите"

Кико е пуснал стори, в което накрая има много мазен спойлер, с който се потвърждава, че той е на финала.

# 91
За "Къщата на инфлуенсърите"

Кико е пуснал стори, в което накрая има много мазен спойлер, с който се потвърждава, че той е на финала.
Супер! Имаме инфо, че той и Георги са на финал, а вчера и в подкаста Васето се изпусна, че Кико готви нещо за финала и Павел и Ицака реагираха леко неловко - не знам защо не са го изрязали. Така стават три потвърждения, аз го броя за вярно инфо.

# 92
От тези двамата все пак съм за Гошо. Нищо че безкрайно много ме дразни в предаването. 😂

# 93
Да речем, че пъзела ще е разликата между това той да спечели и някой друг. Продукцията ще се прояви като за финал - грандиозно (не че не сме свикнали вече) Simple Smile

# 94
Довечера Караолис ще е най-добър на пъзела явно, като чета кой къде е. Жалко за погрома, който ги чака зелените тази седмица. Финалистите ме карат да подминавам постове. Моите хора са Гешев, Раду, Димитър. При тази тенденциозна игра от страна на продукцията нито един победител не може да ме изненада, уви.

# 95
  • София
Миряна кога отпада, ако знае някой? Много ме дразни.

# 96
Аз съм така с Виктория … Sad
Дано си тръгне по-скоро

# 97
  • Sofia
Да речем, че пъзела ще е разликата между това той да спечели и някой друг. Продукцията ще се прояви като за финал - грандиозно (не че не сме свикнали вече) Simple Smile
И защо да се прояви продукцията?!
Защото ще има пъзел?То тогава да дадат само силова битка,да спечели Гешев и да не е нагласено.😉
За мен на финала трябва да има от всичко по малко и за всеки по нещо - сила,издържливост,точност,логика,ловкост...
Не вярвам някой да очаква нещо друго.

# 98
Направо не е за вярване как силните ще са на резиденция

# 99

Мери е писала, че ще е на блатото и после изолатора (може би на блатото отива другата седмица?).

Последни на блатото са Димитър, Деси и Миряна. Миряна отива в изолатора, Деси се връща, Димитър отпада.

Кой отпада другата седмица знае ли се?

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 21:33 от PeaceAndLove

# 100
Мен пък ме интересува кога Анета ще си ходи?
Сигурно е коментирано, но съм пропуснала. Съжалявам ☺️

# 101
  • Stockholm
Миряна 100 про ще прецака пъзела и отиват на Дивия плаж Joy

# 102
Сините ли отиват на резиденция?

# 103

зелените на резиденция, сините на стопанство

# 104
И защо да се прояви продукцията?!
Защото ще има пъзел?То тогава да дадат само силова битка,да спечели Гешев и да не е нагласено.😉
За мен на финала трябва да има от всичко по малко и за всеки по нещо - сила,издържливост,точност,логика,ловкост...
Не вярвам някой да очаква нещо друго.
Нека наближи финала и ще стане ясно - казах доста и без това (а и като гледам вие се досещате).
Все пак нищо вече не би ме учудило с тези хора начело

Общи условия

Активация на акаунт