Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 184 709
  • 974
  •   1
Отговори
# 390
Мери_Ан, нищо друго не ме интересува освен кога тези две недоразумения Вики и Анджи си тръгват. Не ми казвай само, че стоят още две седмици, че направо ще спра да го гледам това предаване. Толкова късмет да имат, че чак пък.....
За Анджи Дидо ти е казал.
Другото момиче след две седмици отива в изолатора и на третата си тръгва от него.

Дианче, можеш да го напишеш, не е партенка. Blush
Диана го прочете тук и вече го е написала във фейса ,но иначе твърди ,че изобщо не чете тук и тя знаела всичко предварително .

# 391
  • Другата България
JoyJoyJoy Е, простено ѝ е, аз ѝ разреших, уверявайки я, че е НЕ е партенка.
Но иначе наглост не ѝ липсва, сложила профилна снимка /тя ли, той ли, то ли/ на около 30 годишна женица, ама иначе писала там когато БГ мама не съществувала. Joy

# 392
  • София
Нека си пишат във фейсбук групата хората: те там всъщност още не са се "разбрали" за точната подредба в топ 4, така че можем, да им "простим" JoyJoyJoy

# 393
  • Другата България
Нека си пишат във фейсбук групата хората: те там всъщност още не са се "разбрали" за точната подредба в топ 4, така че можем, да им "простим" JoyJoyJoy
Дианчето не е ли преписала от тук?
Ама тя не знае, че сме я хързулнали, нали? JoyJoyJoy

# 394
МериАн, един въпрос ме тормози. Добрин ще отстрани ли Стан на елиминация!? Нали ще го изпращат скоро, според спойлерите...

# 395
Другата седмица нали Анита отпада, за каква Виктория пише Диана?

# 396
dido2k, тази снимка знаем ли кога се появи?

# 397
  • София
dido2k, тази снимка знаем ли кога се появи?
Скрит текст:
На 07. Август я видях във фейсбук (дал съм и източника, би трябвало още да си стои на тяхната ФБ страница)
Ако е снимана на тази дата (или на 05 или 06), това би означавало че отговаря на седмица 10 (сега завършваме седмица 7)

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 22:05 от dido2k

# 398
  • София
Добрин предполагам носи знамето (те нали там се редуват с Хари Потър Joy ) и не е в кадър, Микяй също липсва, инак нямам никакъв допълнителен контекст от тази снимка (другите снимки от сета бяха на празна арена и на до болка познатите варели)

# 399
Публикувани са снимките във ФБ на последните 8 в разбъркан вид ,човекът казва че някой от екипа му е казал.

Раду ,Добрин ,Мартин ,Гешев ,Анджела ,Десислава ,Маги и Борисенко.

Явно Микяй не е в топ 8

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 11:01 от Еlpida

# 400
Публшкувани са снимките във ФБ на последните 8 в разбъркан вид ,човекът казва че някой от екипа му е казал.

Раду ,Добрин ,Мартин ,Гешев ,Анджела ,Десислава ,Маги и Борисенко.

Явно Микяй не е в топ 8
Е то нали е топ 9 тази година. Би трябвало Микяй да е в топ 9.

# 401
Тук май четох  и за Калоян в топ 9
Някой остава излишен Joy

# 402
Като сложим Калоян и Микяй ,става Топ 10 Joy

# 403
Въпросът е Калоян или Борисенко. Останалите са ясни.

# 404
  • Stockholm
Веднъж съм влизала във ФБгрупата, за да видя директно копирани коментари оттук и просто ужасно ниско интелектуално ниво. Фалшиви профили пишат всякакви фантасмагории в явно нетрезво състояние. Та какво пишат там не си струва да знаем.

Общи условия

Активация на акаунт