Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 184 693
  • 974
  •   1
Отговори
# 405
Чудя се как Раду е издържал четири седмици в изолатора, щом е останал последен

# 406
  • Брюксел / София
А, аз се кефя, че от “великата” женска коалиция само Анджела стига до 5то място, т.е. дори няма да е най-добре представилата се жена за всички сезони. Толкова за скапаната коалиция, която продукцията подпира толкова много.

# 407
Аз се чудя как Раду не се е разбрал с четирите си женички да играят заедно в новото племе на зелените, при положение, че имат числено превъзходство и можеха да мачкат. Доколкото виждам са започнали веднага да се чистят едни други и логично до обединеното племе по естествен път е стигнал само един човек - Анджи.

# 408
Аз се чудя как Раду не се е разбрал с четирите си женички да играят заедно в новото племе на зелените, при положение, че имат числено превъзходство и можеха да мачкат. Доколкото виждам са започнали веднага да се чистят едни други и логично до обединеното племе по естествен път е стигнал само един човек - Анджи.

Раду не отива ли в изолатора след капитанска елиминация? Т.е. те са го гласували капитан следващата седмица, а не са го номинирали на съвет🤔

# 409
  • Stockholm
Идваща седмица е ясна. Но за следващата нямаме спойлери. Нещо имаше за Силвия на Изолатора, а след две седмици Виктория. Следователно Зеленото племе без Раду редовно си губи номинационните битки

# 410
  • София
Идваща седмица е ясна. Но за следващата нямаме спойлери. Нещо имаше за Силвия на Изолатора, а след две седмици Виктория. Следователно Зеленото племе без Раду редовно си губи номинационните битки
"Идващата" и "Следващата" не са ли една и съща седмица? Joy
Инак нали се разбрахме да чакаме Дианчето и другите пишман спойлерджии от фейсбук групата да ни кажат какво следва (може да им препоръчаме да се допитат до астроложката от лилавите, тя много ги познава наталните карти) JoyJoyJoy
Аз само ще спомена, че една от битките през по-следваща седмица (9-та) е т.нар "Колелото на смъртта"

# 411
Ама то е естествено, че зелените ще падат по битки. То тяхното племе след Раду на изолатор остава 2 мъже( Калоян и Борисенко) и 5 жени срещу 5 мъже ,Маги и Малвина. Няма начин да няма някаква врътка по нататък и някой червен мъж да стане зелен, че то иначе егати и вторият етап който ще гледаме.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 22:07 от Joy 05

# 412
  • Другата България
МериАн, един въпрос ме тормози. Добрин ще отстрани ли Стан на елиминация!? Нали ще го изпращат скоро, според спойлерите...
Не, Мартин ще го отстрани.
Но по-нататък. Blush

Сиси, моя човек е в чужбина, няма кой да питам за по-следващата седмица, това казах.
Но Дианчето може да даде инфо вероятно в групата във ФБ. Blush

# 413
Аз като чета  тук, ами то Добрин, Мартин Гешев и Раду всичките ще ги отстранят-мъже, жени всичко под "техният нож" Flushed  Браво, най-сериозните Hands Clap

# 414
За този сезон, още преди да почне Ралица каза, че ще има интрига и са взели необходимите мерки за запазване на интригата до последния момент. По мое мнение това включва и фалшиви спойлери.

# 415
КнИ - спойлери от днешния подкаст с Дани, който свалиха:
 - Цонев отпада на играта в понеделник. Цитирам Дани "много добре си изигра нещата, ама нали отпадна на играта", и тогава Павел и Ицака го прекъснаха, че играта още не е излъчена
-Янков - на Дани Жоро му е фаворит, Янков е по-малко физически подготвен от Жоро, но тъй като ще има гласуване на финала, според Дани " Янков ще ги обере гласовете"
 - Финал - програмата ще включва някаква клюкарска част, в която ще ги разпитват какво се случва след предаването, като Павел и Ицака се интересували от една конкретна двойка дали са заедно  - Жоро и Веси според мен, защото Дани каза, че Валерия и Янков вече не са заедно, и те не го отразиха с особен интерес

# 416
 - Цонев отпада на играта в понеделник. Цитирам Дани "много добре си изигра нещата, ама нали отпадна на играта", и тогава Павел и Ицака го прекъснаха, че играта още не е излъчена
-Янков - на Дани Жоро му е фаворит, Янков е по-малко физически подготвен от Жоро, но тъй като ще има гласуване на финала, според Дани " Янков ще ги обере гласовете"
 - Финал - програмата ще включва някаква клюкарска част, в която ще ги разпитват какво се случва след предаването, като Павел и Ицака се интересували от една конкретна двойка дали са заедно  - Жоро и Веси според мен, защото Дани каза, че Валерия и Янков вече не са заедно, и те не го отразиха с особен интерес
Направо не знам как не са го изрязали при условие ,че е заснетачо преди 2-3дни😀😀

# 417
  • Sofia
Да,да,няма да дадат сценариите директно на водещите,а ще ги оставят дни преди това на маса на терен, докато още подготвят съоръженията. ooooh! 😅

# 418
Това за Янков не са го изрязали, ама Даниел е толкова ограничен, че няма как да е давал такъв пример, ако Янков не е на финал.
За Цецо са го махнали.

# 419
Нека си пишат във фейсбук групата хората: те там всъщност още не са се "разбрали" за точната подредба в топ 4, така че можем, да им "простим" JoyJoyJoy
Много шарени са столчета тази година, но червеното преобладава доста.
От кога те чакам да се появиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт