Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 563
  • 974
  •   1
Отговори
# 585
Преди доста време някой беше писал тук, че Силвия един вид се е уплашила леко и е видяла, че без мъже не става и това й изяждало главата. Не помня какво беше точно и не мога да го намеря, може да е и в старата тема.
Ноо.. мисля, че точно това почва да се случва и да не стане така, че Силвето да замине преди Виктория

# 586
Виктория първа отива в изолатора. Силвия - след нея.

Преди доста време някой беше писал тук, че Силвия един вид се е уплашила леко и е видяла, че без мъже не става и това й изяждало главата. Не помня какво беше точно и не мога да го намеря, може да е и в старата тема.
Ноо.. мисля, че точно това почва да се случва и да не стане така, че Силвето да замине преди Виктория

# 587
според мен пък Деси и Виктория са на пангара Деси днес Виктория-великана утре и Виктория отива при Раду !!!!Ето явно как се карат в женската коалиция !!!

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 22:15 от nikch0_87

# 588
При всички положения Деси се връща и то с грошове и там обръщат играта явно. Въпросът е кого бие Виктория или Малвина. Защото е възможно утре червените да паднат.

# 589
  • Буркина Фасо
като паднат червените откъде си сигурна, че Малвина ще е номинираната?
пак ще паднат зелените и Виктория ще е втората. май натам отиват нещата.

# 590
като паднат червените откъде си сигурна, че Малвина ще е номинираната?
пак ще паднат зелените и Виктория ще е втората. май натам отиват нещата.

Възможно е и така да стане. Но предполагам, че може и да паднат червените, защото битката е с лодката, а те имат да мъкнат двама тежки мъже - Гешев и Стан в нея и по бавни ще са. Отделно Гешев и Стан ще продават грошове за да пратят Малвина, така говориха, тъй като искат да отслабят коалицията на Марто.
Но ще видим, утре.

# 591
  • Stockholm
Дано Деси да се обиди и да саботира, ако има пъзел. Така ѝ става по-лесна елиминационната срещу Виктория. отколкото срещу някой от червените. И дано е разбрала, че тези работи-саботажите не се говорят, а се правят.

# 592
  • Другата България
Пак ще поспамя темата :потребителят/ката Диана от фейса нее писала никога нещо повече ,отколкото Мери е писала тук.Просто той/тя четеше и пренасяше там .Може снощният потребител ,който влезе да се заяжда в тази тема да е същият.Единственният ,който даваше малко повече инфо от тук беше Emil Trifonov.

Меrri_An някаква информация няма ли за седмицата?
Blush
Разбира се, че всичко беше копи-пейст от тук, и то едно към едно, поне това, на което произволно аз попаднах.
Снощният трол за мен беше или същия профил от ФБ, с регистрация тук, или отново същия профил, с “прясна“ регистрация от вчера.
Затова и реших да му/ѝ покажа, че съм/сме наясно кой/коя е, като цитирах негови постове от ФБ - там един друг потребител беше написал нещо от рода на “тая нищо не знае, преписва от БГ мама“, а “Дианчето“ беше отговорила нещо от рода на “аз когато съм знаела.....БГ мама не е съществувала“, или нещо от този род, вече забравих.
Но тролът тръгна с обидите, и аз се отказах. Така и не разбра какво исках да кажа, макар и завоалирано. Blush Чак ме “обвини“, че казвам кой какво да пише....вероятно си прочела снощи.
Както и да е, но понеже имаше хора, които бяха лайкнали поста /изключвам дежурните си “фенки“, които си ги “обичам“/, та ако някой наистина смята, че държа на “монопол“ над спойлерите, то не е никакъв проблем да спра да пиша, а само да си чета за спойлери за Гривните, евентуално /вече искам да знам ако има такива, но то нямааа/.
Никога това не ми е било самоцел. Blush

# 593
  • софия
Е, хубава работа МериАн Hug
Не стига, че не гледаш вече игрите,  липсваш и в темата ( и не само ти, а и много други стари фенове), ми остава и тук да спреш да пишеш!

Чакаме си спойлерите за следващата седмица, другарче Hug

Направо си изгризкахме ноктите тая сушава седмица....Joy

# 594
За Гривните съвсем скоро трябва да отпада Дзами. Следя го от преди и се включи облайн доста преди Финала. Жоро също като гледам спойлера със злодея, който се разкайва...

# 595
Според мен злодея, който започва да преживява катарзис и го “блъска” кола е Влади, защото той точно сподели на кемпа за всички уговорки и отпадна по медицински причини, ако беше отпаднал нормално НН нямаше да използва “блъска го кола”, а другия злодей, който се мисли за добър, но всички други не го мислят за такъв е Жорето🙂за него НН не каза кога отпада.
Едит: спойлер за тая вечер от промото - Алекс бие Миро, Киро бие Петя😊

# 596
Убий простака с мълчание,Мери! Аз ноктите не си ги гриза,че съм с ноктопластика 😉,но с нетърпение си чакам следващите ти спойлери!

# 597
Мери, и от мен голямо благодаря за споделянето тук. С теб ИВ са доста по-интересни. Аз изобщо не пиша и не чета в основната тема, само тук и то заради теб главно. Тролове винаги ще има, игнор и това е.

# 598
Киро от Островът не стига до финала. Отпада малко преди него. Поне той така е казал на колегите си.

# 599
Киро от Островът не стига до финала. Отпада малко преди него. Поне той така е казал на колегите си.

Супер, дано е така.

Общи условия

Активация на акаунт