Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 526
  • 974
  •   1
Отговори
# 630
Мен повече ме интересува продуцентите същите ли са, ако някой има инфо да каже, моля.
Говори се, че новият продуцент е Ники Николов.

# 631
Днес отпада Виктория. Деси все пак е в топ 9.

# 632
  • Stockholm
Отпадането на Виктория е спойлер от Мери преди две седмици, както и последвалия Изолатор.  Сега ми е интерсено какво ще става на Изолатора преди идването на Силвия. Явно ще играят Павката, Раду и Виктория. Един си тръгва и остават двама, надаявам се Павел и Раду. След време, но не скоро, доколкото чета между редовете, идва Силвия., която и последна си тръгва от Изолатора, а Раду се връща в обединеното племе. Седмиците до края на предаването са три. Обединено племе е през последната седмица. Следващата седмица изглежда никой няма да ходи на Изолатора. Но пък трябва вече да започнат да отпадат Пелипенко, Борисенко, Стан. Може да има капитанска елиминационна.
Само си разсъждавам...

# 633
Обявиха преди 10 минути, че Ергенът все пак ще се снима през януари в Шри Ланка - знаем ли вече кой печели? Grinning

По новините казаха, че изцяло нов сезон ни очаква - освен ергенът, дамите също ще имали възможност за избор. Наум ще го води пак.

# 634
Този сезон да не е Харема, кой колкото може да завърти около себе си. Wink

В крайна сметка финалист от Изолатора е Раду, така ли?

# 635
  • Stockholm
Да, Раду е победителят от Изолатора и деветият финалист.

# 636
silisto, доколкото си спомням от спойлерите, Виктория отива на изолатора и след това отпада. Павел отпада малко преди обединението, а последно от изолатора отпада Силвия в битка с Раду.
Освен Пилева, Стан и Борисенко, Малвина също трябва да отпадне. Стан отпада от Мартин, а Добрин също отива на елиминация. Хайде да редим пъзел! 🤪🤣 Колко още седмици имаме с две племена?

# 637
  • Stockholm
Две седмици с две племена. Стан е единият отпаднал от елиминационна срещу Мартин, което се знае. Силвия също би трябвало да отпадне на елиминационна. Кои бяха деветте финалисти?

# 638
Мартин, Добрин, Гешев, Раду, Маги, Деси, Анджи, Калоян и Мики. За тези знам аз

# 639
  • Някъде там...
Как за две седмици ще отпаднат 5 човека? Малвина и Стан от червените, Пелипенко, Борисенко и Силвия от зелените.

# 640
  • софия
За две седмици трябва да отпаднат 5 човека?
Силвия Поли Борисенко Малвина и Стан
Двама от тях на елиминация.
Другите трима???

Silsto,
да не са повече седмиците?

# 641
  • Stockholm
Някой писа, че финалът е на 7 декември, но е непотвъртено. Дидо може ли да каже, ако финалът е бил на 26 август, в коя седмица сме според снимките?
Иначе е по-логично да са 3 седмици преди обединението и финалът да е на 14 декември.
Може да броим и един отпаднал от Капитанска елиминационна. А също и двойни елиминации.

Едит
Токущо видях в другата тема, че финалът е на 13 декемвро от 20 часа.
Значи имаме 3 седмици за 5 отпаднали. Стан срещу Мартин. Някой срещу Малвина. Добрин срещу някой. Някой срещу Силвия. Някой срещу Пелипенко и някой срещу Борисенко. Може Борисенко да отпадне на капитанска. Но пак не излизат сметките.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 21:49 от silsto

# 642
  • София
В основната тема е написано 13.12 (както и аз го бях сметнал още преди време).
Днешната битка е снимана на 05.08
За справка: Гривните са на 12-и

# 643
  • софия
В основната са писали 13.12, ама непотвърдени Grinning

По-вероятно е така.
Три пълни седмици и една по- къса финална с 9 човека.
Така трима на елиминация+ двама на капитанска или най- накрая да пробутат глупостта с отпаднал секундант?

Но пък в изолатора очакваме само Вики и Силвия нали?  - това са две седмици само.
Или Раду ще стои сам цяла седмица преди обединението?

# 644
Обявиха преди 10 минути, че Ергенът все пак ще се снима през януари в Шри Ланка - знаем ли вече кой печели? Grinning

По новините казаха, че изцяло нов сезон ни очаква - освен ергенът, дамите също ще имали възможност за избор. Наум ще го води пак.
Някой, който е гледал чужди сезони, досеща ли се какво е това?
Иначе Ники Николов би бил супер продуцент. Без да броя съм сигурна, че най-много риалити двойки са на неговата сметка (успешни или краткосрочни).

Общи условия

Активация на акаунт