Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 517
  • 974
  •   1
Отговори
# 690
Има ли яснота кой печели "Островът на 100те гривни"?

Само ще кажа, че Вера стига много близо до финал.  Навързах едни факти които достигнаха до мен.
А кой печели.... Биляна казала, че Берке си направил околосветско пътешествие без нея....
Шок и ужасТ!

# 691
Мerri_An ,тая продължава ,прочела тук че е партенка и сега хитрее ,че знаела че няма да е Мартин при Зелените ,а Гешев Joy

# 692
Ооох,аман вече от комплексирани,самотни хора търсещи внимание и одобрение. Във ФБ нивото е абсурдно. Явно за тази жена важи правилото по-добре първи на село ,отколкото последен в града. Както и Мери писа,кофти е заради тези,които тук се ровиха и напасваха малки къстчета от пъзела и си отделиха от времето за нашата група.
 И ако тази персона се намеси отново тук и се опитва да влиза в диалог ,да знае,че от моя страна няма да го получи- под нивото ми е!

# 693
  • Be realistic - plan for a miracle.
Просто никой не се грижи за менталното си здраве, кисненето в социалките го довлошава и ето резултатът.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 17:57 от Preggo

# 694
  • Другата България
Мerri_An ,тая продължава ,прочела тук че е партенка и сега хитрее ,че знаела че няма да е Мартин при Зелените ,а Гешев Joy

Joy
Аха.
А проксито администратор й благодари публично в своя пост, публикуван в групата със снимка на Мартин!
Бързо да го сменя с муджихидин....
Колко смешни хора! Joy

# 695

Само ще кажа, че Вера стига много близо до финал.  Навързах едни факти които достигнаха до мен.
А кой печели.... Биляна казала, че Берке си направил околосветско пътешествие без нея....
Шок и ужасТ!
Това е супер за Вера.
Берке и да е спечелил, няма как да е взел парите веднага, така че изобщо не вадя нищо от тази информация, само че вече не е сигурно, че е на финал (заради снимката от самолета).

# 696

Шок и ужасТ!
Това е супер за Вера.
Берке и да е спечелил, няма как да е взел парите веднага, така че изобщо не вадя нищо от тази информация, само че вече не е сигурно, че е на финал (заради снимката от самолета).

Снимките на Острова завършват на 12.08.
Днес сме 16.11.   Месец след края ако  са им ги изплатили има време да пообиколи 😉

# 697
  • София
Аз снощи не се сдържах и писах в групата им. Общо отговорите бяха, че нямало значение откъде преписва, важното е, че ги информира Joy Изобщо не съм дискутирала с тях, няма смисъл.  Самата Дианче също отговори, нагличко, но си признава, че мишкува тук, което ми беше и целта.
Видях,че баш към теб се е обърнала.Рядко арогантно същество.
До този момент не й/му обръщах внимание,но вече прекали.Хем не й е важен форумът,хем списвал/а с нас...
Жалка история.
И да не съм извън темата-знае ли се закриват ли стопанството тази седмица?

# 698
  • Stockholm
За Стопанството нямаме никакво инфо.

# 699
Хора, половината тема тук стана кой преписва, защо преписва и как така не си признава, че преписва. Не разбирам защо това е от чак толкова голямо значение. С огромна благодарност към тези, които задоволяват любопитството и нетърпението ни с информация, хайде да спрем да се интересуваме кой какви ги върши някъде другаде. Темата е интересна, участниците - активни, спойлерите - очаквани. Това не е ли достатъчно?

# 700
  • София
Лорд Шаш, парите от предаванията се изплашат след излъчване и то обикновено няколко месеца след това. Ако знае, че печели обаче, по-лесно се харчат едни пари.

# 701
  • Sofia
Скрит текст:

Joy
Аха.
А проксито администратор й благодари публично в своя пост, публикуван в групата със снимка на Мартин!
Бързо да го сменя с муджихидин....
Колко смешни хора! Joy
Предлагам следващия път изобщо да не разбере,че е партенка /ние ще го преживеем/.
Да я видим тогава колко ще е отворена.

# 702
  • България
Скрит текст:
Хора, половината тема тук стана кой преписва, защо преписва и как така не си признава, че преписва. Не разбирам защо това е от чак толкова голямо значение. С огромна благодарност към тези, които задоволяват любопитството и нетърпението ни с информация, хайде да спрем да се интересуваме кой какви ги върши някъде другаде. Темата е интересна, участниците - активни, спойлерите - очаквани. Това не е ли достатъчно?
+1 от мен.

Берке има богати родители и може да иде на пътешествие и без да са му нужни парите от шоуто. Шаш, по какво съдиш, че Вера стига напред?

# 703
Скрит текст:
+1 от мен.

Берке има богати родители и може да иде на пътешествие и без да са му нужни парите от шоуто. Шаш, по какво съдиш, че Вера стига напред?

Снимка на която е със  лепенка по крака  ден преди края на снимките.
Снимките завършват на 12 август.
 Тоест поне седмица преди тази дата е била на острова. Да приемем, че 1-3 дни е трябвало да и намерят билет и да пристигне в България.

# 704
Защо въобще се занимавате с такова просто същество като Диана? Излизайте от facebook групата и въобще не четете нищо там, поне да не се ядосвате! Много тъпи и ограничени хора има, особено в тези групи! Поздрави на смотаното дианче ако чете тук!

Общи условия

Активация на акаунт