Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 483
  • 974
  •   1
Отговори
# 750
  • София
А защо никой не казва Микяй? JoyJoyJoy

# 751
Последно ?! Joy

# 752
Как ще е Мартин, Микяй е🤣

# 753
  • Другата България
Последно утре вечер ще стане ясно.
Да оставим Дианчето да преспи, да прецени ще пуска ли на хората версия №4 /след Мартин, Гешев и Стан/.
Бай дЪ уей, Никита, няма ли да изтриеш оня пост за Мартин?
Позволих си и аз да се “изцапам“ с групата ви и гледам, още стои.

# 754
Всъщност взима жена 😎😎😎

# 755
Следя тука доста спойлерите, тъй като и аз имам. Та поне и аз да се издам - моята информация, е че Деска прибира при зелените Мартинчо, пък и като че ли на тийзъра по едно време се виждат едни доста тъмни крачета в зелено Wink

# 756
След като са тъмни крачетата, сигурно е Добрин Joy

# 757
  • Stockholm
Като сте казали Мартин, Мартин да е JoyJoyJoy

# 758
  • Буркина Фасо
не е той. Smiley

# 759
Не е Добрин ,дадоха го в промото да играе с Червените.Стан е.

# 760
Може да е Димо 😉

# 761
  • София
Последно Димо или Ралица, 'щото се писа за жена. Таз Деси три дни не може да се начуди кой да вземе  Simple Smile

# 762
Последно Димо или Ралица, 'щото се писа за жена. Таз Деси три дни не може да се начуди кой да вземе  Simple Smile

По последна информация Десислава извънредно избира Димо тъй като и той се е кандидатирал за кастинг битките ,но в последствие се отказал след като разбрал, че може и по друг начин да влезе Rolling EyesRolling Eyes

# 763
  • Другата България
Аз нали ви казах, че днес надникнах и аз най-сетне в тази група.
Та, с изненада видях и едно към едно снимки от тук, същите снимки и същите коментари, които правят потребители по тях - кога са, къде са, кои са....основно от администратора Никита.
Явно тези хора от самото начало преписват и “крадат“ от тук когато каквото докопат.

# 764
  • Stockholm
Ама този Никита голям наглец. Първо пише, че след Битката за територия в понеделник щял да даде инфо коя ще ходи на елиминационна битка и предупреждава Дианчето да си трае, да не издава. Как да не умреш от смях от това безочие  JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт