Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 444
  • 974
  •   1
Отговори
# 825
Кой бие тук? Измъчих се да гледам нацистки игри.
Добрин

# 826
  • Другата България
Не е случайно, че Добрин не взе сабите на спасението.
В събота на кастинг битката ще ги вземе Анджи.
Която ще спечели залога на кастинг битката, която пък битка ще се спечели от Мастагарков.
Всичко е измислено. Blush
И няма случайни неща.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 23:54 от Merri_An

# 827
Добре, де, от Продукцията директно ли им казват какво да направят или им намекват любезно?
Ясно ми е, че ако искат да разкарат някой, ще сложат елементи в битка, които са трудни за въпросния участник, ще го върнат два пъти от начало и т.н., но при другите неща?

Иначе е очевидно колко бутат Червените. Зелени три седмици бяха на Стопанство, чак накрая една щайгичка с кренвирши им дадоха, а тези втори ден и баааам 15 кила салам.

# 828
Еми, ако е верен спойлера за Кирил в топ 5, значи утре или отпада Дзами или някой се отказва.
Но пък и за Дзами май четох, че стига по-напред. Интересно.

Кирил лъже, много ме ядоса! Вчера бях изненадана, когато отпадна, защото той говореше, че е в топ 5. Ами какво да кажа. Не съм изненадана, той от дете си лъже.

# 829
Марто и Добри имат ново клипче в ютуб каналът си. Отговарят на въпроси. Дълго е 25 минути.
Накратко: Добри не иска и няма да участва в ОлСтарс, а Мартин е на кантар. Казаха, че там се разбива психиката и тялото и отнема месеци за да се възстановиш. Остава трайна следа.
Абе гледайте. Интересно е.

# 830
Марто и Добри имат ново клипче в ютуб каналът си. Отговарят на въпроси. Дълго е 25 минути.
Накратко: Добри не иска и няма да участва в ОлСтарс, а Мартин е на кантар. Казаха, че там се разбива психиката и тялото и отнема месеци за да се възстановиш. Остава трайна следа.
Абе гледайте. Интересно е.
Може ли линк:)

# 831
# 832
Така погледнато и трейлъра снощи очаквам Дзами пак на битка днес и да излита скоро. Вчера имаше етюд с разкаяния, благодарности и сбогувания. Чакам си аз злодея Grinning

# 833
Така погледнато и трейлъра снощи очаквам Дзами пак на битка днес и да излита скоро. Вчера имаше етюд с разкаяния, благодарности и сбогувания. Чакам си аз злодея Grinning
Е как Дзами нали уж в последната седмица има кадри от присъствието му. Пък и не ми се вярва Венци или Бистра да искат да се изправят срещу него, нито пък Миро да прескочи думата си. По- скоро май Гогов е нарочен, той е и с най- много гривни за вземане.

# 834
А анджи кого бие за да е на кастинг битката?

# 835
  • Stockholm
Според спойлера на Мери за седмицата, номинирани тази седмица са Малвина, Маги, Анджи и Силвия. На битка за спасение Анджи се спасява от Малвина, която си отива вкъщи. За елиминационна битка остават Силвия и Маги. Силвия губи и отива в Изолатора.
Какво се случва в Изолатора занапред? Малко преди Обединението отпада Павката. След това Раду бие Силвия и влиза като 9-ти финалист.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 22:40 от silsto

# 836
,

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 21:57 от sisi..

# 837
Онази снимка от Островът, където Берке е с много гривни, да не е след утрешната игра? Берке печели шампионския залог (току-що Берке спечели в своята група) , а Тренера и Георги са на елиминиции?

# 838
  • Другата България
Онази снимка от Островът, където Берке е с много гривни, да не е след утрешната игра? Берке печели шампионския залог (току-що Берке спечели в своята група) , а Тренера и Георги са на елиминиции?
Вероятно да.

# 839
Според спойлерът на Мери за седмицата, номинирани тази седмица са Малвина, Маги, Анджи и Силвия. На битка за спасение Анджи се спасява от Малвина, която си отива вкъщи. За елиминационна битка остават Силвия и Маги. Силвия губи и отива в Изолатора.
Какво се случва в Изолатора занапред? Малко преди Обединението отпада Павката. След това Раду бие Силвия и влиза като 9-ти финалист.

Ако Малвина си отиде много добре! Тя толкова уверено се изказа, че сега не е застрашена. Така се е прилепила към дуото и без никакви собствено мнение.
Сега го разбирам Митко защо я е издържал само 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт