Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 309
  • 974
  •   1
Отговори
# 930
колко седмици остават до края на игри на волята?

# 931
Точно спойлерът за победителя в ИВ и подгласника му е най-верен за съжаление според мен Angry

# 932
колко седмици остават до края на игри на волята?
Финалът се спряга да е на 13.12, така че 2 седмици.

# 933
Мартин игра за Стан, защото му е нужен на този етап - и като глас, и заради грошовете. Ще го жертва в първия удобен момент. И без това смята грошовете на Стан за свои, заяви го два пъти вече.

# 934
Егати наглото 😂 смятал грошовете му за свои 😂😂 чух го аз снощи. Стан ще е най-смешния, ако си ги даде баш пък на мазнин и дробчо.

Мартин игра за Стан, защото му е нужен на този етап - и като глас, и заради грошовете. Ще го жертва в първия удобен момент. И без това смята грошовете на Стан за свои, заяви го два пъти вече.

# 935
# 936
Да, смешен виц, но за съжаление, както и в живота, не е виц, а действителност
Ма на кой е рода този маргаринчо, та така го бутат напред??? Даже Джаферович не се радваше на такъв комфорт

# 937
Предполагам, че този петък Станчо е пътник. Едва ли ще оставят зелените само трима.
Полито ще е следващия петък Joy

# 938
И аз така мисля. Трябва да ги поизравнят за териториалната битка.

# 939

Това ще е най-мразения победител, определено за всички сезони. Много си повярваха тия двамата, и много дразнят.

# 940
Казвам съвсем сигурен спойлер, който получих от един от участниците. Колкото и да не ни се иска Мартин е победителя!

# 941
Казвам съвсем сигурен спойлер, който получих от един от участниците. Колкото и да не ни се иска Мартин е победителя!
Е то няма кой да е друг  реално погледнато.

# 942
Днес кой бие?

# 943
Мартин и Добрин на финала си е скандално отвсякъде. Със сигурност много хора ще стискат палци на Гешев, но уви.  Интересно дали Мартин ще се превърне в най-недолюбвания и дразнещ победител до сега. Алекса си е сериозен претендент

Иначе не знам защо още се обсъжда - отдавна казахме, че Мартин печели, а Добрин и Гешев губят на финала

# 944
  • Stockholm
Темата е за спойлери, но като няма спойлери си коментираме образованието на победителя Joy

Едит

Важното е тази вечер да видим кой е номиниран, нататък е ясно. Ако е Стан, значи ще има елиминационна с Мартин в петък, тоест Червените падат и утре.  Ако е Добри, значи Зелените губят утре и пращат Поли. Според мен тази седмица са Мартин и Стан- знаем изхода на битката, а другата седмица Бобри и Пелипенко.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 21:23 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт