Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 99

• 26 751
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
  • Замък сред облаците
Флоу, не помня мутациите и за тях нищо не мога да кажа без да проверя, но за кариотипа също е възможно да е проблем независимо, че има 1 дете. При микроделеции и подобни.

Пини, за мен това значи че може да е друга инфекция, за която е необходимо допълнително изследване - примерно плазмите, хламидии, ЧПВ и тн не се хващат на МБ. А след всички процедури през които ти мина има някакъв шанс да са ти “лепнали” нещо, та с такъв резултат може би има нужда от разширено изследване.

# 151
Пропуснала съм за кариотипа при АА. Вярно, че сме с подобни случаи, но АА май има и Б със установен пулс, а аз явно не. И сега много се замислих, какво може да води до това. Коментирахме и амх каза, че е супер, хормоните също. Единствено прогестерон иска сега да пусна пак.

Мутациите са тези
Скрит текст:

# 152
  • Замък сред облаците
Мда, аз бих проследила коагулацията, за всеки случай иначе да, няма категорично показание за терапия.

# 153
Момичета, понеже за първи път пускам микробиология в Рамус, можете ли да видите дали правилно тълкувам, че всичко е наред:

Предстои ми хистероскопия, понеже се оказа, че след А има сраствания. Сега трябва да се чуя с доктора да обсъдим резултатите и да насрочим хистеро за следващ цикъл.

# 154
  • Замък сред облаците
Чиста си Simple Smile

# 155
Излезнаха ми резултатите от изследването на абортивен материал (беше спряло развитието на ембриона след установен пулс). Имало е Даун, но не мога да се ориентирам има ли нещо нередно и в половите хромозоми? Някой запознат ли е с написаното?

# 156
  • Замък сред облаците
Без да претендирам за компетентност, но при 1 алел генът не е пълен (нормата е 2 алела). Съответно бих казала, че плодът просто не е бил генетично здрав, може би е имало грешки в ДНК деленето, но нека генетик ти го разтълкува.

# 157
Благодаря! Аз чакам обаждане от генетика в болницата, но за сега не съм получила такова. Ще изчакам десетина дни, може би са натоварени, и ще отида в болницата да попитам, тъй като не ми дадоха контакти. Резултатите са готови от 30.10, та взе да ме гложди вече какво означават.

# 158
  • Ст Загора
~Mockingbird~ къде са пускани?

# 159
~Mockingbird~ къде са пускани?
В НГЛ, но разчитане на резултатите чакам от болницата, където е правен аборта (Селена).

# 160
  • Ст Загора
Вероятно няма да ти се обадят от Селена

# 161
Това ще е доста кофти, защото консултацията с генетик ми беше там и от болницата задвижиха материала, като обясниха, че после се обаждат да обяснят резултатите 😒. Ако не го направят, ще търся другаде консултация значи.

# 162
  • Ст Загора
Нз това мисля. Може би не съм права .

# 163
Ние вчера пуснахме кариотип, тъй като ми и дойде пуснах и пролактин днес (каза ми да пусна на 2-5 ден).. час сега излезе реултата:
Скрит текст:

Нищо не разбирам, някой ако има идея какво значи, моля да ми каже. АГ видя  нещо на видеозона и каза, че най-вероятно съм имала някоя киста или ЗФ и иска да види каква ще е стойноста, за да прецени дали да ходя на ендокринолог. Трябва утре да звънна да попитам.

Скрит текст:
Тък като детето имаше РД в неделя ви черпя витруално

# 164
  • Замък сред облаците
Нормална стойност, не интерферира с яйчниците.

Общи условия

Активация на акаунт