Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 99

• 26 799
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Съжалявам за всичко, през което преминавате или сте преминали момичета....
При мен нещата приключват, ембрионът отговаря на 5+6, аз съм 7+0, имах зацапване вчера и днес бях на преглед и понеже има пулсации ще изчакаме до петък и ако не се развива до тогава ще направим следващата стъпка.
Изборът е медикаментозен или кюретаж, но не знам и дали до петък няма да тръгне спонтанно. Не знам какво да очаквам. Много ми е тъжно, беше малко чудо, че стана, но сега се надявам да мине по-леко и да взема правилно решение. Ще бъда благодарна за всякакви насоки и съвети, малко съм объркана, ако тръгне спонтанно и отида в болница, задължително ли е да ме кюретират, вкъщи ли да стоя и да го изчакам...просто не знам как се постъпва..

# 211
  • Ст Загора
Според мен го изчакай кат !
Ако падне го изследвай в геника. Може би не е бил здрав ембрион

# 212
  • Замък сред облаците
Ех, Кате, съжалявам. И аз последния мисед бях така по същото време зацапване и също беше седмица назад. От първото зацапване мина седмица до пълното изчистване, според мен изчакайте преди да пристъпиш към МА или кюртаж, пък ако е писано да се развие ще се развие. Напомням за случаи с 2 сакчета където зацапването е от неразвиващото се второ, така че щом има пулсации нека не го отписваме съвсем.

# 213
Добре де... не може ли нещо да се направи. Щом има пулс не се отказвай така лесно. Все пак в тези ранни седмици може всеки мм да е от значение. Моля те, мисли положително! Надявам се тази борбена точица да им скрие шапките на всички лекари Heart

# 214
  • Ст Загора
И аз щях да кажа не се отказвай ! Но понякога е по-добре да се приеме положението .
Дано навакса !

# 215
Аз съм човек, който винаги се настройва за най-лошото, за да не се разочаровам. Не искам да подтикна никой да се обнадежи и да е разочарован, просто съвет да не бърза.

И аз щях да кажа не се отказвай ! Но понякога е по-добре да се приеме положението .
Дано навакса !

# 216
Кате, съжалявам и аз, че новините са такива. Има време до петък. Heart

# 217
  • Ст Загора
Разбира се flow!
Знам че и Кат се надява !

# 218
Ох момичета вие знаете как и докторите говорят. Тя просто каза всичко изглежда зле. Огромно жълтъчно мехурче, малък ембрион, слаб пулс, 99% няма да го бъде, препоръчвам медикаментозен. Каква надежда, какви 5 лева. Аз се разплаках в кабинета. Не е виновна тя де, просто фактите те смазват в началото. Сега имам само страх в себе си, надежда не остана. Това че чух пулс създава само болка, вина и въпроси в мен, къде сбърках, защо стана така и тн. Съжалявам, че говоря така, всички сме достатъчно натоварени и не искам да ви обременявам допълнително, благодаря ви искрено, за думите и за подкрепата, това в момента много ми помага...

# 219
  • Ст Загора
Всичко е наред Кат! Пиши имаш нужда!

# 220
Kattes, 5 лекари ми казаха, че ще направя аборт. Шестият (моя си док) каза да не очаквам нищо, но той категорично отказваше да отпише нещата, защото цитирам " Никога повече няма да си позволя да кажа на бременна жена, че е за аборт, защото преди година го казах, а жената дойде много бременна в 8м да ми каже, че съм сгрешил" .
Аз така или иначе се бях подготвила за най-лошият вариант, но е хубаво, когато лекарят ти каже "не очаквай, но дай да видим какво ще стане".

# 221
За колагена, аз поръчвам от iHerb. Като има промоции гледам да се запася, с колкото имам възможност финансово.

За цикъла след кюретажите, сякаш нямах промяна в цикъла.

Kattes, съжалявам за това през което преминаваш. Иска ми се да те окуража, но не мога. Не мога да ти гарантирам, че всичко ще е наред. А и съм много обременена от моята си история. Все късата клечка тегля за съжаление. Пожелавам ти нещата да се развият по най-добрия за теб начин.

# 222
  • Ст Загора
И аз пия колаген от Айхерб.
Моят цикъл се скъси дали от абортите дали от друго...

# 223
Кате, съжалявам за това, през което минаваш в момента. Ще продължа да ти стискам палци да навакса дори и надеждата да е малка и ти пращам много виртуални прегръдки и пожелания за по-леко минаване през този тежък период! Heart

Аз днес се разписвам с Ц, следващият месец няма да имаме опити, че си допивам още антибиотика за лаймската. Моят цикъл също доста се скъси, както целият цикъл (сега е към 25-26 дена), така и самото кървене, което е средно 3 дена.

# 224
Понякога лекарите могат да много груби, да! Прегръщам те виртуално! Знам какво ти е, макар и да не стигнахме до пулс. Аз също си поревах лятото при моята лекарка.
Ако ще ти помогне пиши, поне малко пада тежестта. Аз няколко пъти писах дълги постове и така и не и публикувах, но като си изкажеш всичко малко ти олеква.

Общи условия

Активация на акаунт