Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 99

• 26 837
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Ооо, много хубави новини тук, пу-пу! Кате, много се радвам! Силно стискам палци докрая все с хубави новини да ни пишеш ❤
Джелато, страхотно буболече! Да ви е много здрава!

# 301
Кате, супер много се радвам, че при теб продължават добрите новини!
Нека да е само така до края и ти догодина да се похвалиш със снимка като на Gelatto! People Baby

Gelatto, разкошно е бонбончето!  Candy

# 302
  • Ст Загора
Хаха Фей , Ами ти също да се похвалиш със снимка като Джелато до края на 2025г

# 303
Кате, браво на вас! Все така хубаво да те изненадва точката. Вярвай! На Йорданов ден се прави мълчана вода. Да ти се случи най-желаното!

# 304
Здравейте! След биохимична бременност какво следва? Може ли да се възстановят опитите веднага или се чака малко? В неделя съм на преглед, но ако някоя от вас е минала през това; бих била благодарна за мнение.

# 305
  • Ст Загора
Здравейте! След биохимична бременност какво следва? Може ли да се възстановят опитите веднага или се чака малко? В неделя съм на преглед, но ако някоя от вас е минала през това; бих била благодарна за мнение.
може веднага.!

# 306
  • Благоевград
Моя приятелка миналият месец беше с биохимична бременност. Освен по-обичен цикъл, други неразположения нямаше. Казаха й, че още следващият месец може да пробва.

# 307
  • Ст Загора
Момичета възможно ли е по -обилен МЦ , 2 МЦ след предполагаема бх ...
След бх беше нормален но сега ни се струва обилен

# 308
Здравейте, момичета!
Включвам се по темата с малко питания, но може би първо ще е добре да дам малко предистория.
Септември месец в 10 г.с. направих спонтанен аборт. Ембриончето беше спряло да се развива още в 8 седмица явно малко след прегледа, защото пулс имаше по време на последния преглед. Наложи се кюретаж, при което изисках абортивен материал за генетични изследвания. Резултата беше синдром на Патау.
Може би е важно да отбележа, че за мен това е втора бременност като първата си протече съвсем нормално и детенцето ми вече е на 2 год и 10 месеца.
От този месец подновихме опитите за второ детенце съгласувано със следящия АГ. Това обаче, което ме притеснява е, че според него случилото ми се с втората бременност е случайност и е достатъчно да приемам няколко добавки, вит Д и фолиева киселина, а нямам назначени никакви изследвания.
Минавам към същината - какви изследвания е добре да направя на своя глава? Следва ли да направя консултация и с други специалисти?
Ще съм благодарна, ако някоя от вас минала по този път може да ми даде съвет.

# 309
И на мен ми казаха, че вероятността да се случи при следваща бременност е малка.
Освен абортивен материал, аз изследвах тромбофилия, НК клетки, щитовидни хормони.
На първа страница са описани всички изследвания. Успех желая и нека новата година да е с нов късмет.

Малко отклонения - тази нощ е магична и сега е момента да си наречете мълчана вода, която да заредите с най-съкровеното си желание. Силата на сбъдването тази вечер е голяма. Нека реченото ни да бъде сторено!

# 310
Благодаря за споделянето! Нека се сбъднат съкровените желания на всяка една от нас!

П.С. Понеже съм съвсем нова и дори не съм обърнала внимание, че в началото на темата има описани изследванията. Neutral Face

# 311
  • София
Soulshock  направете си генетични изследвания за двамата да ви е спокойно

# 312
Soulshock  направете си генетични изследвания за двамата да ви е спокойно

В Геника намирам “Хромозомен анализ”. Извинявам се за може би глупавия въпрос, но това изследване ли е добре да се направи?

# 313
Soulshock, това е изследването, да. Ако си в София имаш и други варианти къде да го направите. В Лозенец е 230, в Щерев - 250, а в Геника - 320 за абсолютно едно и също изследване. Допълнително, трябва да се умножи по две, за да го направите и двамата и си става доста солено.

# 314
Soulshock, това е изследването, да. Ако си в София имаш и други варианти къде да го направите. В Лозенец е 230, в Щерев - 250, а в Геника - 320 за абсолютно едно и също изследване. Допълнително, трябва да се умножи по две, за да го направите и двамата и си става доста солено.

Лошото е, че съм от Стара Загора. То тук дори и Геника нямаме, а друга лаборатория, която работи с тях изпраща материала за изследване. Когато изпращах абортивния материал имаше и транспортни разходи, тааа излиза си солено да.

Общи условия

Активация на акаунт