Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №30

• 38 178
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
И на мен ми се случва, не постоянно. Понякога точно пръстите, докато чукам по клавиатурата.
Мажа с мазила.
На мен ми помага само лечебна гимнастика. Например тази. Човекът е физиотерарпевт. Има клипове и за други стави, не само за китките.
https://www.youtube.com/watch?v=bOXI-wxepmI

Това също има добър ефект при мен. И е за всички стави:
https://www.youtube.com/watch?v=ObUqkQaZeho&t=3s

# 556
Момичета, пробвайте алое на кристали или магнезиев цитрат. Инфото е от бгмамма.
Мисля да пробвам магнезиев цитрат.
Тази година махнах жлъчката и ми казаха, че изпражненията ще станат по кашави като съм без жлъчка. Ми нищо подобно не се случи, а така се надявах Smiley

# 557
И аз минах на магнезиев цитрат.Пия го сутрин на гладно, нз дали е ок... Забелязвам за сега ,че спя много по-добре от преди.

# 558
  • varna
И аз започнах да пия магнезиев цитрат. За запека няма особено подобрение, но сънят ми се подобри.

# 559
Ще потърся магнезиев цитрат от този, който препоръчаха по-нагоре в темата момичетата. Щом вече е изпитан и се харесва.

# 560
Вижте в iHerb за магнезиевия цитрат. Сега има и намаление.  https://bg.iherb.com/search?sug=magnesium%20citrate&kw=magnesium … cation=suggestion

# 561
Ако някой си взема неовкусен магнезиев цитрат на прах, да има предвид че това нещо е толкова блудкаво, че направо ти се приисква да беше горчиво поне, само и само да има някакъв вкус Grinning Аз понеже избягвам подсладени с каквото и да е, се метнах на такъв. Свикнах му вече и не обръщам внимание, ама... отначало само дето сол и пипер не му слагах че да го преглътна Joy
Иначе за тези дето го вземат сутрин, си имайте предвид и че магнезий се води че кафето му пречи на усвояването и не бива да е особено близо до него. Малко по презумпция това че се пие и кафе, но все пак повече хора пият кафе, отколкото не пият. На лаксативния ефект не знам пречи ли, говоря изрично за усвояването на магнезия.

# 562
Да, предполагам, че с много минерали е така. Напр. желязо се пие или 30 минути преди кафе/ храна, или два часа след.

# 563
  • София
Здравейте,
Нали обещах да пиша като си пусна изследвания....
Може би отивам към края като гледам АМХ, ама откъде ми идва високото кръвно.....не знам
Миналата година Естрадиола ми беше в извънгалактически стойности, явно билковите добавки все пак вършат работа, в момента пия Мирифермин в комбинация с вечерна иглика

Прилагам ги в скрит текст, ако на някой му е интересно
Скрит текст:

# 564
Диди, на кои добавки отдаваш спада в естрогена?

# 565
  • Б
ТСН хормон като изследвате какви са му стойностите? При мен от 1,78 през август сега през ноември е 3,1

# 566
Здравейте,
Нали обещах да пиша като си пусна изследвания....
Може би отивам към края като гледам АМХ, ама откъде ми идва високото кръвно.....не знам
Миналата година Естрадиола ми беше в извънгалактически стойности, явно билковите добавки все пак вършат работа, в момента пия Мирифермин в комбинация с вечерна иглика

Прилагам ги в скрит текст, ако на някой му е интересно
Скрит текст:

И все пак е доста висок, но зависи в коя фаза на цикъл го правите. Те се променят непрекъснато. При мен също беше много висок, а прогестерона беше на нулата почти.
АМХ ми казаха, че е ориентир, но не показател за настъпваща менопауза и има значение само ако чакаме да забременеем.
А защо пиете добавки за менопауза или Мерифемин?

# 567
ТСН хормон като изследвате какви са му стойностите? При мен от 1,78 през август сега през ноември е 3,1
TSH лятото е нормално да е по-ниско. Референтни стойности приблизително от 0,4-4,3

# 568
Лотус, а ти успя ли да намалиш естрогена?

# 569
  • София
Диди, на кои добавки отдаваш спада в естрогена?

Вероятно е комбинация, защото доскоро бях на Агнес и бях доволна, но от около месец съм на Мирифермин, предполагам че най-вече е от него...

Lotus32, Днес ги направих, трети ден от МЦ
Пия добавки заради нередовен цикъл, вълни, избухливост и т.н екстри и двама гинеколози след преглед ми казаха, че вероятно става въпрос за пременопауза.

Общи условия

Активация на акаунт