Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 670
  • 488
  •   1
Отговори
# 330
Дъщеря ми е със суха и раздразнена кожа, особено в зимния период. Купувам най-различни продукти. Този не съм, ще се радвам да опитаме и него.

# 331
Кожата ми е доста суха,особено през зимата,дъщеря ми също през зимата има проблеми и точно покрай нея сме използвали A-Derma и останах доволна.С удоволствие бихме пробвали и други неща от марката.

# 332
  • Русе
Кожата ми е много суха и чувствителна, особено зимата. Лошото е, че и на дъщеря ми е такава. Използваме главно медицинска козметика, но дълготраен ефект не съм видяла. Не съм използвала продуктите ви, но с удоволствие ще ги пробвам.

# 333
Малкото ми дете от третия месец след раждането е с атопичен дерматит, особено обострен зимните месеци. Познаваме продуктите на Адерма, използвали сме ги.

# 334
Страдам от суха и чувствителна кожа. Ползвала съм A-derma за детето ми и съм доволна. Бих изпробвала и за себе си.

# 335
Кожата на ръцете и краката ми е доста суха, особено през зимата. На ръцете често се и напуква. Ще се радвам да изпробвам специален продукт от А дерма.

# 336
Малкият ми син е със доста суха и чувствителна кожа. Именно за него ползвах продукт на А дерма - ексомега. Моята кожа също реагира на студа.

# 337
Страдам от доста суха кожа на тялото , за което се налага да използвам нужната козметика.Не съм използвала до сега продукти на A-DERMA. Имам желание да ги опитам.

# 338
  • ВАРНА
Кожата по скалпа на сина ми е проблемна. Често е зачервена и го сърби. Появяват се и пъпки. Пробвали сме много неща, но ако има ефект е за кратко и после пак. Вашите продукти не сме ползвали. Ще пробваме.

# 339
Страдам от суха и лющеща се кожа. Особено през зимния сезон. Предполагам, че е от хормонални проблеми и се задълбочава с напредване на възраста. Продуктите на A-DERMA до момента не съм ползвала и ще се радвам да мога да ги тествам.

# 340
Споделете ни и вашата история! Страдате ли от суха и раздразнена кожа? Познавате ли продуктите на A-DERMA?

Колкото и да е неприятни, зимата кожата ми става по-суха, зачервява се и понякога се лющи.
До сега аз не съм пробвала продуктите на A-Derma, но ще серадвам да ги тестваме у дома.

# 341
  • София
Моята кожа е много, много суха. Сега, през есента, изсъхва още повече. Постоянно се мажа с овлажняващи серуми, масла, кремове.
Виждам, че и моята дъщеря е наследила моята кожа и я съветвам да се грижи да е хидратирана, за да не се състарява бързо.
Не съм използвала A -DERMA през последните 4-5 години.

# 342
Познавам доста от продуктите на A-DERMA, като съм ползвала тоалетно мляко, почистващ гел, слънцезащитен крем и лосион за след слънце. Кожата ми е суха и всеки ден я подхранвам.

# 343
Да страдам от суха и чувствителна кожа, особено през зимата.Досега не съм пробвала вашите продукти, но с удоволствие бих.

# 344
  • столицата
Страдате ли от суха и раздразнена кожа? -да, случва се особено през зимните месеци. Освен времето ми влияе и здравословното състояние и приеманите медикаменти.
Познавате ли продуктите на A-DERMA? -до момента не съм ползвала вашите продукти, но бих пробвала с удоволствие-

Общи условия

Активация на акаунт