Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 256
  • 488
  •   1
Отговори
# 480
Кожата ми е суха и раздразнена кожа, особено през студените месеци. Започва да се лющи и зачервява. Не съм използвала продуктите на A-DERMA все още.

# 481
Имаме проблем с раздразнена и суха кожа в моето семейство. A-Derma е една от марките, които ни препоръчват дерматолозите. Обикновено правим тест на малка участък от кожата, преди да въведем нова козметика.

# 482
За съжаление съм от жените, които доста пренебрегват кожата си. Зимата ръцете са ми много сухи, чак се пукат понякога. Кожата на лицето ми е комбинирана - има зони със силна секреция и зони (около устата и бузите), които са доста сухи. Чувала съм за продуктите на А-дерма, но все още не съм ги ползвала. Може би е време да се погрижа за себе си, радвам се, че има такива теми, в които мога да получа повече информация за продуктите.

# 483
Дъщеря ми има суха, атопична кожа. Особено се изостря състоянието през зимата. Почват сърбежи, лющене по ръцете и тя ги разранява още повече.
Ползвали сме продуктите на А-дерма и сме доволни.

# 484
Кожата ми от няколко години насам е изключително суха. Дължа го на честото миене на ръце, което изисква работата ми, защото на ръцете е най-зле.
На дъщеря ми й излизаха петна като лишеи - изключително сухи, зачервени и драскащи. Тогава открих продуктите на А-дерма и съм приятно изненада от ефекта им.

# 485
  • София
Заради менопаузата кожата ми стана много суха.До сега не съм намерила подходящо средство за да я променя.Продуктите на А-дерма не съм ползвала,но ще опитам и с тях и дано ми помогнат.

# 486
Ползвала съм  продуктите на марката, харесват ми. Страдам от суха и чувствителна кожа през зимните месеци.

# 487

Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект A-DERMA Exomega Control. Това са:

*Emia*
~ Dee_Dee ~
beki8
Bellatrix*
Black Scorpio
CasaDelSol
D_e_s_i_t_o
DiAn164
DimiLoca
FBID858075187611511
fiona_fiona
freyaline
Grazy
H0uSse_Baby
Harpalike
hrrisss
ioni_666
Ivanichka
Jozepha
Koshnica
kriss
Leni94
Lila7
Lusi_20
marie_k
milasara
MTV
muggle
nenepygkata
petals
petia_vj
pisinka
royz
Senkas
Sissi 81
SitaraB
Sivi
Snowsun
stefaniika
Stone flower
SummerStorm
tedi_kati1
VanesaKaramfilova
Vayde Bikova
Villi_Varna
Дaмaсценa
КалиКали
Портокалкова
Пухелина
саанска лисица

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 15.11.2024 г. на e-mail: games@neg.bg, като упоменат, че са победители в играта на A-DERMA и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпращани поетапно след 12.11.2024 г.
Благодарим на всички за участието!

# 488

През месец ноември A-DERMA даде възможност на потребители на BG-Mamma да се запознаят с продуктите за грижа за суха кожа от серията Exomega Control и да споделят впечатленията си в специално създадена за кампанията анкета.

С резултатите от тази анкета ви запознаваме в настоящата публикация.”

Как избирате продукти за грижа за кожата за вас или вашето дете?

Откъде се информирате за подходящи продукти за грижа за кожата?

Кое ви мотивира да направите покупка на избраната марка?

Какво мислите за продуктите на A-DERMA Exomega Control? Хареса ли ви текстурата, цветът, усещането на допир с кожата?

Ето част от впечатленията на тестерите:

Много приятно съм изненадана от продуктите на A-DERMA. Кремът попива много добре и бързо. Кожата става мека и гладка. Зачервяването и сухотата на ръцете ми чувствително намаляха откакто ползвам крема. Измивният гел е другата приятна изненада. Не се пени много, но почиства много добре. Нежен към кожата, с приятна текстура.

Приятна текстура, която не оставя мазни следи и прави кожата кадифено мека.

Имат приятна текстура, не омазняват кожата и са с лек ненатрапчив аромат.

Изключително доволна съм от продуктите.Текстурата е лека, въздушна, лесно се разнася, маслеността е умерена, носи усещане за мекота.

За мен са идеални, лесно се нанасят, попиват бързо, не оставят мазни следи, нямат неприятните и силни аромати.

Изключително съм изненада и доволна от продуктите. В момента на получаването на продуктите бях с обострен дерматит по лицето и само след две измивания и намазвания с продуктите от серията, кожата ми се успокои, червенините изчезнаха и коричките паднаха.

Лосионът е изключително нежен, много лесно се нанася, има лек и ненатрапчив аромат, оставя много приятно усещане за хидратация. Измивният гел за тяло е уникален, лек аромат, много нежна текстура.  Наистина заедно използвани виждам, че кожата на детето, където има червени, сухи атопични петна, не се влошава, а се успокоява. Мисля че преоткрих тези 2 продукта.

Козметиката е хубава с плътна текстура, попива добре и остава усещането за мекота.

Много ми харесаха текстурата, цветът, усещането за допир с кожата, както и удобните опаковки.

Харесва ми фактът, че нямат аромат, попиват бързо, не оставят мазен слой.

Усетихте ли промяна в цялостното здраве на вашата кожа или тази на детето ви?

На въпроса "Бихте ли използвали отново продуктите на A-DERMA Exomega Control за вас или вашето дете?"
83% от анкетираните са отговорили с "Категорично, да". 17% са маркирали за своя отговор "По-скоро да".

Колко вероятно е да препоръчате A-DERMA Exomega Control на приятели?

*Обобщаващата публикация е изготвена от редакторския екип на BG-Mamma.

Общи условия

Активация на акаунт