Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 433
  • 488
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Преди време бих казала, че нямам особени проблеми с кожата, но с течение на годините, усещам че кожата ми става по-суха и реактивна, особено зимата. При специфични нужди съм ползвала специализирни продукти, но досега не съм пробвала вашите, с удоволствие бих изпробвала.

# 436
Това лято се сблъсках със суха кожа за пръв път. Кожата на ръцете ми се белеше и беше изключително суха.Тогава си минаха сами. Не съм използвала вашите продукти, но бих пробвала

# 437
Зимата имам нужда от качествен продукт за суха кожа.

# 438
Кожата ми е много суха и чувствителна. Състоянието ѝ се влошава през студените месеци.
Ползвала съм продуктите за слънцезащита на A-DERMA и съм доволна от тях.

# 439
  • София
Познавам продуктите на А Дерма, тъй като детето ми страда от суха кожа. Именно с тях успявам да държа кожата му в задоволително състояние. През зимния сезон кожата на ръцете ми става прекалено суха

# 440
У дома и двамата със сина ми страдаме от суха кожа . Сина ми е със суха и много бяла кожа, в последните три години започнаха да му се образуват и плаки покрити с люспеща се кожа. Посещаваме периодично дерматолози, те изписват лосиони за къпане и кортизонови кремове за мазане, без ефект за момента. Вашата козметика не сме ползвали.

# 441
Да, кожата ми е суха и чувствителна. Не съм използвала продукти на А-Derma. Запознах се сега с тях и са невероятни, качествени и с отличен резултат.

# 442
Кожата ми е суха през всички сезони. Ползвала съм различни продукти,  но не се получава очаквания от мен ефект. С удоволствие и надежда бих ползвала продукти на A- Derma!

# 443
За суха кожа, каквито са повечето оплаквания тук в коментарите, от опит препоръчвам A Derma. Хидратира и успокоява! Определено резултатите се виждат след няколко намазвания.

# 444
Аз поначало съм със суха и чувствителна кожа. Зимата нещата се влошават и раздразванията се обострят. Познавам продуктите на A-Derma основно покрай кожните проблеми на детето и сме много доволни. С радост и аз бих ги пробвала.

# 445
През зимата  имам суха кожа. Досега не съм ползвала ваши продукти, но  бих пробвала какъв ефект биха имали.

# 446
Със суха и чувствителна кожа съм. Усещам я опъната  и след душ се налага хидратация, която бързо попива. От изполваните от мен продукти резултатът е незадоволителен. Досега не съм изпробвала вашите продукти, с радост бих ги пробвала.

# 447
Страдате ли от суха и раздразнена кожа? Познавате ли продуктите на A-DERMA?
Не познавам марката и продуктите, но през зимата определено имам нужда от тях - суха кожа, а в най-студените дни и много суха.

# 448
  • София
Дъщеря ми е спортист и е предразположена към по-суха кожа. Особено зимата се появяват и ситни обриви. Използвали сме продукти на A- derma, но не конкретно за суха кожа.

# 449
Аз съм активна жена на 34 години, страдала съм от суха и раздразнена кожа, особено през зимата, когато кожата ми става опъната и често сърби. След като чух добри отзиви за продуктите на A-DERMA реших да опитам техния хидратиращ крем и измиващ продукт с овес. След редовно използване забелязах, че кожата ми е станала по-мека и еластична, сърбежът намаля значително, а раздразненията изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт