Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 433
  • 488
  •   1
Отговори
# 450
И моята кожа става суха през зимата, но тази на голямото ми дете е наистина ужасно суха. Напуква се като кожа на змия, лещи се, сърби... Използва доста скъпа козметика, то дълготраен ефект няма.

# 451
Бих искала да опитам продуктите на А-Дерма за мен, но мисля, че още по-подходящи биха били те за сухата и чувствителна кожа на моята дъщеря.

# 452
  • Смолян
Синът ми е със суха и чувствителна кожа и само козметика на а Дерма е неговото и мое спасение.
Това, което помага за него е да използвам само доказана козметика Латина Дерма както за баня, така и след и да измивам често само с чиста вода

# 453
Познавам много добре продуктите на A-derma. Още като бебе детето ми имаше суха и атопична кожа , вече е на 3 години, все още ползваме измивния гел и слънцезащитния лосион.

# 454
  • Телиш/Плевен
Страдам от суха кожа, особено когато времето застудее. Все още не съм открила ефективен и дълготраен начин да се справя с проблема. Не съм ползвала досега продуктите на A-DERMA, марката ми е позната само като име, но с радост бих опитала.

# 455
Детето ми има чувствителна кожа и страда от сухота и раздразнение от бебе. Особено неприятно е зимния период, поради което ползва серията EXOMEGA CONTROL.

# 456
Кожата ми е суха и чувствителна към част от козметиката. Намирането на правилната козметика е трудна задача, когато си с толкова чувствителна кожа. Зимата се появява и зачервяване от студа. Чувала съм за A-DERMA, но до сега не съм използвала продуктите.

# 457
Ползваме A-Derma, най-вече съпругът ми, който си е абониран за А-Дерма Дермалибур Бариер по лекарска препоръка, но и не само и заради омекотяващия ефект на кремовете. Ползвал е доста от продуктите на A-Derma /разбира се не си решава сам кои/, но ефект има само докато се използват, при всяко спиране проблемът отново се появява. Продуктите на A-Derma използва и дъщеря ни, която пък се бори с акне и там отново по лекарска препоръка. Аз се зарибих, четейки листовките и съм доволна от един пенещ се гел, който освен почистваща има и успокояваща функция, много е добър. Дебна си го на намаления и си ползвам само него.

# 458
През есенно-зимния сезон имам проблеми с кожата, които се изразяват в сухота, напукване и дразнене. До момента не съм открила продукт, който ми пасва добре - всичко изпробвано до момента носи само моментно облекчение. Не съм използвала продукти на А-Дерма досега.

# 459
  • София
Всички в семейството ни имаме проблеми със суха кожа и положението през студените месеци понякога излиза от контрол - изключително суха и надигната като обрив кожа на ръцете, особено на сина ми и напукана до кръв на мъжа ми. На тялото не е толкова тежко състоянието й, но и там имаме проблеми.
Харсвам доста кремът за ръце на А-Дерма от показаната серия. Донакъде овладяваме гореописаните състояния, но трябва да се ползва редовно - не само вечер, но и през деня.

# 460
  • Ямбол
Споделете ни и вашата история! Страдате ли от суха и раздразнена кожа? Познавате ли продуктите на A-DERMA?
Аз лично съм чуствителна кожа но и синът ми и той и е със суха кожа от бебе,лекарката ни посаветва да ползваме продуктите на a-derma exomega и от тогава използваме продуктите и сме изключително доволни  . Макар вече да е на 4 години,  , продължаваме  да ползва ме серията на a-derma exomega и я познавам много добре!

# 461
Познавам много добре продуктите на А - Дерма, тъй като дъщеря ми е с атопичен дерматит от бебе. За съжаление и единия ми син натам върви. Използвала съм почти цялата серия Екзомега. Много ще се радвам да спечеля, тъй като в зимния период, кожата на дъщеря ми се влошава.

# 462
  • Русе
Имам суха и чувствителна кожа.
Използвам от години A -derma hydra-protective shower gel.
Най-добрият според мен !

# 463
Кожата ми става много суха и раздразнена най-вече през студените месеци. Тогава задължително използвам козметика, която спомага хидратирането й. Използвала съм продукт на A-DERMA за синът ми и съм много доволна.

# 464
Синът ми беше на 2 месеца, когато педиатърката каза, че трябва да му сменим козметиката за тяло, изписа му A-Derma exomega control емолиентно мляко за суха и атопична кожа, а за в банята Емолиентен пенещ се гел. Когато беше на 5м (зимата) започнаха да му се цепят устните до кръв, педиатърката изписа стик за устни, и също за лицето възстановяващият крем, от тогава преди началото на зимата се подготвям с крема за лице и стика за устни. Вече детето е на 2г4м продължаваме да ползваме продуктите, като измивният го смених с Емолиентен почистващ гел 2в1, за да имам продукт и за косата му. Кожата му се чувства добре когато използваме продуктите, което мен ме устройва, затова и преди да свършват винаги купувам. Аз съм с много суха кожа (целогодишно) и напълно знам какъв дискомфорт е това. Също така ползвам млякото за суха и атопична кожа, сега взех и балсама за суха и атопична кожа да видя как е като консистенция. Имам и проблем с ръцете, който вече започна преди няколко дни. Става кърваво червена, на петна , които хем горят, хем болят. Когато се намажа с възстановяващия крем на малкия и получавам облекчение. Вече втора година, в която овладявам положението с този проблем, който имам вече над 20 години.
Та това е нашата история, радвам се, че познавам марката, т.к стана както мой помощник за сухата кожа, така и на детето ми. Ще продължаваме целогодишно да си ползваме продуктите, защото с тях намираме облекчение.

Общи условия

Активация на акаунт