Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 435
  • 488
  •   1
Отговори
# 465
Дъщеря ми страда от суха и чувствителна кожа. Използва продуктите на А - Derma и се чувства добре.

# 466
Ползвам продуктите на А-дерма и съм доволна.

# 467
  • Пловдив
Да, в последните няколко години забелязвам, че кожата ми става по-суха, особено през зимния сезон. Не ползвам за момента продуктите на А-Дерма.

# 468
Кожата ми е атопична и особено в студените месеци използвам почти непрекъснато бяла козметика с цел намаляване на сърбежа.

Познавам A-DERMA. По предписание на лекар използвах Еxomega allergo и твърд сапун на марката с много добър ефект.

# 469
Имам суха кожа и с удоволствие ще пробвам продуктите.

# 470
Кожата ми е суха и раздразнена. Особено в студените месеци и есенно-зимния период е бяла, суха и лющеща се, а кожата на ръцете е груба и зачервена ( студове алергия ). Не съм пробвала продуктите на A-DERMA, но съм склонна да опитам да видя дали ще решат или поне намалят проблемите в кожата ми.

# 471
Имам суха кожа, но е най-зле положението през зимата. Не съм използвал продуктите на A-Derma.

# 472
През зимните месеци кожата ми е суха, раздразнена и чувствителна и въпреки ползването на подходяща козметика, ефектът е временен. Не съм ползвала продукти на A-Derma.

# 473
Страдам от суха и чувствителна кожа, като проблемът се задълбочава през зимните месеци. Не съм ползвала продукти A-Derma, но бих искала да опитам.

# 474
Ползвам различни продукти на марката ,бих ползвала за суха и чувствителна кожа.

# 475
  • Велико Търново
През зимните месеци кожата на ръцете ми става изключително суха, ей така изведнъж. Всяка година пробвам какви ли не кремове, за да я оправя. Продуктите на A Derma съм ползвала за бебето ми, разбрах за тях от препоръки на приятелки и останах доволна

# 476
  • София
През студените месеци кожата ми е много суха. На ръцете и краката е страшно. Не съм ползвала продуктите, но бих пробвала тази зима.

# 477
Страдате ли от суха и раздразнена кожа? - Да за съжаление и дъщеричката ми е го наследила от мен, дори при нея проявите са по-силни.
 Познавате ли продуктите на A-DERMA? - Да, познавам ги много добре, ползвам облажняващ крем, а за детето почистващо/измиващо олио.

# 478
ММ често страдате от суха и раздразнена кожа на ръцете. Единствено и само продуктите на A-DERMA успяват да му помогнат и да излекуват раздразнената му кожа. Препоръчвам на всички, използването на цялата гама - подходящо е за бебета, деца, родители...

# 479
Страдам от суха кожа, силно изразено по крайниците и лицето. През студените месеци ръцете ми са като шкурка, краката ми (подбедрици най-много) са направо бели от сухота. За себе си нямам опит с козметиката, но за детето съм пробвала преди няколко години друга сериа на a-derma.

Общи условия

Активация на акаунт