Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 437
  • 488
  •   1
Отговори
# 420
Да, моята кожа е много суха, а през есента и зимата започва да се лющи и да сърби, независимо, че я хидратирам. На определени места се разчесвам до болка и обикновените лосиони за тяло не ми помагат.
Използвала съм само слънцезащита на А-Derma с SPF50. Много подхранващ и нежен продукт, благодарение на добрите съставки, основната от които е екстрактът от овес Rhealba.
Доколкото знам, всички продукти на марката са базирани на него, заради изключително благоприятното му подхранващо, успокояващо и хидратиращо действие върху кожата. 🌱🌱🌱

# 421
Да, страдам от суха кожа най-вече през студения период на годината. Понякога се зачервява от вятъра. Ползвала съм преди време душ олио на А-дерма и бях доволна. С удоволствие бих изпробвала и други продукти на марката!

# 422
Страдам от суха кожа и зимата става по-зле. Детето ми също е със суха и много бяла кожа, за нея съм взела крем а-дерма успокояващ

# 423
  • Пловдив
Когато синът ми беше на 9 месеца, това беше преди 10 години, имаше зачервени бузки на лицето, мажех го с крем за бебета, но си оставаха зачервени. След това пробвах и с други кремове за атопична кожа не помогнаха. Съвсем случайно от една аптека взех мостра на А-Дерма крем с овес, от първото намазване бузките поизбледняха, след това не се е и появявал никакъв проблем с кожата му. От тогава препоръчвам на всички майки с атопична кожа на децата си само А-Дерма да използват, изпитано е и при други.

# 424
Откакто се помня имам суха кожа, като през зимата проблемът е особено изявен. Понякога кожата става сърбяща, появяват ми се лющещи участъци и трудно се справям и с козметика. Продуктите на A-DERMA не съм ползвала, но с радост бих!

# 425
Кожата ми е много суха, раздразнителна, при вятър и особено при студено време, кожата на ръцете ми се разцепва  до кръв.
Изпробвала съм най- различни и скъпи продукти, включително и след консултации с дерматолог.  Промяна няма.
С надежда бих опитала A-Derma, не съм ги ползвала досега.

# 426
Имам суха кожа , която се влошава през студените месеци . За съжаление , синът ми също е наследил мойта кожа и съм пробвала всякакви продукти , докато дерматолог не ми препоръча продуктите на А -дерма . Изключително съм доволна , няма ги вече постоянните червени петънца, които му се появяваха по тялото .

# 427
Страдам от суха кожа, а зимата направо се "лющи", не съм пробвала продуктите на A-Derma до сега.

# 428
Аз съм със суха кожа, която в определени моменти от годината става изключително суха и дори се лющи - зимата заради студа и лятото от пясък и солена вода. През годините съм ползвала различни продукти на А-Дерма и съм с много положителни впечатления.

# 429
Страдам от суха кожа на краката и ръцете предимно  през студените месеци. В последните няколко години се влошава, появи се сърбеж и дразнене. Използвала съм различни продукти, но не съм открила правилния засега. Конкретната серия не познавам и много бих се радвала да изпробвам.

# 430
През зимата кожата, особено до коленете ми е адски суха и иска мн хидратация
Не познавам продуктите на А-Derma

# 431
Кожата ми е суха през цялата година,  но най-много през студените месеци. Не съм ползвала продуктите на А-дерма, но бих използвала за да успокоя раздразнението и  намаля петната, които се образуват.

# 432
Не съм ползвала продуктите на А-Derma,но бих пробвала,защото кожата ми е суха,особено през зимата и ми създава дискомфорт.

# 433
Аз съм с много суха  кожа. Изпозвам само силно хидратираща медицинска козметика и A-Derma съм използвала през гoдините, като съм оставала доста доволна от нивото на хидратация, което предоставят.Simple Smile

# 434
Имам доста проблемна суха кожа. Бих изпробвала козметиката на A-Derma.

Общи условия

Активация на акаунт