Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 653
  • 488
  •   1
Отговори
# 405
Децата ми използват продуктите на А дерма, с суха и раздразнена кожа са

# 406
Имам две момиченца едното вече на 2 години, а другото е на 3 месеца. Каката постоянно страдаше от по-светли петънца по бузките на лицето и пробвах няколко вида козметика, но нямаше резултат. Като се роди бебето нашата любима акушерка ни подари комплект на A-Derma, каза ми че продуктите са много хубави и ще помогнат както за кожата на новороденото, която се белеше, така и за петънцата на каката. След няколко седмици петънцата по бузките на лицето на каката изчезнаха и кожата й стана с равномерен тен. Много съм доволна от цялата серия и продължаваме да я ползваме. Препоръчвам на всеки с чувствителна и суха кожа.

# 407
Преди няколко месеца се сблъсках с проблема атопичен дерматит. След многото мазила,  които използвах от душ олиото на А -Derma останах очарована. Бих се радвала ако спечеля!

# 408
За A-DERMA бях чувала много пъти и свързвах марката именно с грижа за сухата кожа, но не бях купувала техни продукти.

Зарадвах се на поканата да тествам серията A-DERMA EXOMEGA CONTROL, защото още от ученическа възраст съм с доста суха кожа.

Помня, че по тази причина още на 18 започнах да използвам дневен и околоочен крем. За лицето си винаги съм избирала по-плътни и по-мазни продукти, а на 40+ все по-често усещам опъване и дискомфорт, особено в областта на лицето. Кожата на ръцете ми също е много склонна към изсушаване. Козметиката с щадящи, успокояващи формули за мен е задължителна.

От серията A-DERMA EXOMEGA CONTROL първо пробвах измиващата пяна. Знам, че “нежно почистване” е клише, но не мога да го кажа по-точно. Пяната е много фина и пухкава с хубав дозатор. Една помпа стига точно за почистване на лицето и шията, като усещането след това е за чиста и свежа кожа - но без да “скърца” от чистота и липидната й бариера да е напълно разрушена.

Подобно е усещането и след измиване с душ олиото Exomega. Няма силен аромат, не образува облаци от пяна (които по принцип се получават, ако един продукт има по-агресивни пенители в състава).

Най-много харесах лосиона Exomega и със сигурност ще си го купя, след като изразходя този флакон. Текстурата е една идея по-плътна, типично за емолиент, но все пак се разнася лесно и не лепне. Успокоява и омекотява кожата много добре. След като попие, оставя лек защитен филм и сухата кожа изглежда озарена.

Не съм сигурна дали продуктът е предназначен за лице и тяло или е само за тяло, но аз го пробвах и на лицето си и дори в околоочната зона. Не усетих абсолютно никакво дразнене, което е показателно за това колко нежна е формулата на лосиона. В периода на тестването една вечер си сложих някаква маска за лице, която подозирам, че беше с отдавна изтекъл срок на годност и за по-малко от минута лицето ми буквално пламна, на бузите ми избиха червени петна. Веднага си измих лицето добре, а после нанесох дебел слой от крема Exomega. Много бързо усетих успокоение, а до половин час червените петна бяха изчезнали.

За мен цялата серия е изключително сполучлива, щадяща и защитаваща сухата кожа. Лисионът ми е абсолютен любимец - мултитасква за тяло, за лице, за много сухите зони на тялото (лакти, колене, стъпала), както и като крем за ръце. Обичам точно такива продукти, които мога да използвам по много начини, а освен това е и без аромат, което много ценя.

Между другото, никога не съм възлагала големи надежди на специални кремове “против стареене”. Моята антиейдж грижа е основно хубаво, деликатно почистване, подхранване и защита на сухата ми кожа - все неща, с които Exomega на A-Derma се справя повече от добре.

Прекрасна серия с много деликатен състав, на която и в бъдеще бих се доверила.

# 409
Да и за двете

# 410
През зимата кожата на ръцете, краката и лицето ми се раздразват и изсушават от студеното време. Използвала съм продуктите на А-дерма за мен и детето основно. Доволна съм от резултатите и ще се радвам да спечеля, за да имам под ръка защита за през зимата.

# 411
През зимните месеци кожата ми се изсушава и става много чувствителна. Ползвала съм продуктите на А-derma, изключително качествени и ефективни са.

# 412
Започна сезонът на сухата кожа.Зимата винаги ползвам щадящи продукти,защото кожата ми е значително по-суха.Не съм ползвала ваши продукти,но бих пробвала с удоволствие .

# 413
Аз в следствие от бременността и раждането започнах да усещам повече проблеми с кожата си. Сърби и опъва и понякога минава като я хидратирам с лосион за тяло, но само за кратко. Но не се бях сетила, че и аз мога да ползвам продуктите на A-DERMA върху себе си.
Иначе познавах марката, за голямата ми дъщеря когато беше бебе. Тогава имаше много проблемна кожа и я мазах с лосион на A-DERMA и той направи чудеса.

# 414
Кожата ми е склонна към изсушаване и чувствителна към студа откакто се помня. С удоволствие ще опитам вашите продукти, от споделеното тук изглежда са доста ефективни.

# 415
Да, имам суха кожа и особено зимата е много неприятно. Не съм ползвала козметиката на А Дерма, но бих.

# 416
  • София
Имам много суха кожа,но не познавам продуктите на A-derna.С удоволствие бих пробвала.

# 417
Не съм ползвала досега продуктите на А-Дерма. Кожата ми е много суха и често се зачервява.

# 418
Кожата ми е суха и чувствителна, лющи се на периоди и това ми създава дискомфорт. Мисля, че сухата кожа се предава по женска линия от страната на майка ми. Не съм добре запозната с продуктите на A-Derma.

# 419

Моята кожа е смесен тип, по-скоро е склонна към омазняване, но през зимните и студени месеци става суха. Не съм ползвала продуктите на A-DERMA до момента.

Общи условия

Активация на акаунт