Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 654
  • 488
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ползвах само и единствено А Дерма за детето когато беше бебе Hug та до 3 - 4 годишна възраст. Сега е на 11 и не знам защо съм си мислела, че продуктите са само за малки деца.
Със суха кожа сме и двете и с удоволствие бих се върнала отново на марката.

# 391
Мъжът ми страда от атопичен дерматит, който се обостря особено през зимата. Използва продукти на А-дерма за хидратация на сухата си кожа и оформените плаки по нея.

# 392
С настъпването на апо-студеното време, кожата на моето малко бебе започна да се изсушава и зачервява. В момента съм в търсене на подходящ продукт за тези неща. Четох информация за продуктите от серията и мисля, че това ще реши нашият проблем.

# 393
  • Пловдив
През зимата страдам от суха и раздразнена кожа. Ползвала съм и ползвам продуктите на марката за мен и за детето Heart Eyes

# 394
  • Варна
Дъщеря ми практивува воден спорт и вероятно от ежедневния досег с водата и слънцето кожата ѝ много често е суха и груба. При мен този проблем възниква есента и зимата. Познавам продуктите на A-DERMA.

# 395
И двете с детето сме със супер чувствителна кожа, която лесно се дразни и зачервява. Преди време много ползвахме А-Дерма и бях доста доволна. Сега като видях темата се замислих, че няма да е зле отново да вкарам изпитаните продукти в действие, защото нови продукти много, но подходящите за нашия тип кожи са малко.

# 396
  • София
За детето се е налагало да ползвам продукти на А-Дерма точно за много суха кожа. Изключително доволна съм, качествени и ефикасни продукти, които могат да се използват за бебета и малки деца!

# 397
  • София
Синът ми е с атопичен дерматит. Почти цялата му козметика е на А Дерма Ексомега. Много съм доволна.
Аз съм ползвала А Дерма Dermalibour крем. Добре ми подейства.

# 398
  • София
Детето ми е със суха и чувствителна кожа, ползваме  А-Дерма и съм много доволна.

# 399
Зимата кожата на краката ми става доста суха и се бели, особено ако дълго време пропускам да я хидратирам. При ръцете положението не е по-различно, но тях често ги мия, старая се да ги мажа с подходящ крем.
Продуктите на A-DERMA не съм ползвала, но имам опит с подобни на други марки.

# 400
Цял живот се боря със суха кожа да познавам продуктите ви и съм много доволна, за съжаление малкият ми син също страда от суха кожа ,но и раздразнена щастлива съм ,че можем да ползваме заедно продуктите ви,благодарим ви че ви има 🙏🥰

# 401
Кожата ми е много суха, а при стрес състоянието ѝ се влошава значително и се нуждае от повече грижи. Не съм използвала от продуктите ви, но бих тествала с удоволствие.

# 402
За съжаление докато бях бременна установхме с моя ендокринолог че страдам от хипотиреоидизъм.
Въпреки че приемам нужните лекарства, се лутам по дерматолози вече 2ра година, защото кожата по пръстите на ръцете ми е адски суха. До толкова че стават дълбоки цепнатини с кръв. Боли ме когато имам допир дори с вода. Чувството е ужасно. В търсене съм на подходящи продукти за да облекчат проблема ми.

# 403
  • София
През зимата страдам от суха и лющеща се кожа. Ползвам различни кремове, но ефектът е краткотраен и се налага да нанасям по няколко пъти. Не съм  ползвала продуктите на A-DERMA , но бих ги пробвала

# 404
  • Горна Оряховица
Зимата ми е редовен проблем - кожата ми става като изгорена по ръцете от вятър и студ. Слагам ръкавици, но..

Общи условия

Активация на акаунт