Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 656
  • 488
  •   1
Отговори
# 375
Кожата ми е чувствителна и суха, особено през студените месеци. Ползвам продуктите на A-DERMA най-често за бебчо.

# 376
След раждането кожата на лицето ми особено е доста суха. Ръцете зимата винаги са ми сухи. Не съм ползвала продукти на марката, но съм чувала добри отзиви и съм склонна да пробвам.

# 377
Преди да родя кожата ми беше мазна, а след това стана много суха и раздразнителна. Често я чувствам опъната, сърбяща и зачервена. Все още съм в търсене на подходящ продукт, тъй като от съвсем скоро съм с този проблем.

# 378
Ползвала съм някои продукти на марката, детето ми е с атипична кожа и за него също препоръчаха тази козметика.
Моята кожа последните години е суха и усещам дискомфорт, което налага да използвам подходяща козметика

# 379
  • София
Ползвам продуктите на А дерма от години. Чисти са и на мен ми се отразяват добре.

# 380
Страдам от суха и чувствителна кожа.
Не съм използвала марката, но ме заинтригува и бих я пробвала.

# 381
Да, особено през студените месеци. Ползвам продуктите на А-дерма и съм доволна. Ползвала съм продуктите Ви и преди, когато децата ми бяха малки.

# 382
Може би с възрастта или хормоналните проблеми след бременността, кожата ми  става все по суха и чувствителна. Използвам душ олио за къпане и различни продукти за атопична кожа. Купували сме продукти на Адерма за детето, но за себе си не съм.

# 383
Кожата ми е много суха. През зимата положението е доста зле, непрекъснато се мажа с разни кремове.

# 384
Децата са със студова алергия, която, със застудяването, се появи. Мажа го след всяка баня, ръцете -поне 2 при дневно, бузите преди училище...
Моята кожа също много страда сега, особено на ръцете 😶.

# 385
  • Враца
Страдам от суха и чувствителна кожа, а с възрастта нещата се влошават. Никога не съм ползвала A-derma до този момент. Ползвам само арганово олио.

# 386
Аз лично не страдам, но кожата на дъщеря ми много се изсушава през зимните месеци,ползвала съм марката и я ползвам и в момента:)

# 387
През зимните месеци, кожата на ръцете ми се напуква от водата, става суха и в рани, ще се радвам да тествам продукти на A-Derma.

# 388
Използвала съм продукти на А Дерма и мисля, че са доста добри. А иначе имам чувствителна кожа, която става особено суха в зимните месеци и е доста неприятно.

# 389
За съжаление страдам от сухота на кожата, която особено се изостря през зимните месеци и има нужда от повече хидратация. Лично аз не съм ползвала продукти на A-Derma, но за дъщеря ми съм вземала продукти от серията A-Derma Primalba Baby и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт