Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 668
  • 488
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз за съжаление страдам от суха и раздразнена кожа. Особенно през зимата. Ползвала съм продукти на A-Derma и съм имала подобрение. Сега с настъпването на есенно-зимния сезон пак ще си търся ефикасни лечебни средства.

# 361
Страдам от суха кожа и само А-Derma ме спасява.

# 362
Кожата ми цял живот е суха и чуствителна, оказа се, че на детето ми също. Откакто се роди, продуктите му за измиване са А-Дерма.

# 363
Страдам от суха кожа и ползвам някои от продуктите на А-дерма.

# 364
През зимата кожата ми е ужасно суха и се бели на носа. Бих изпробвала вашите продукти

# 365
Да, познавам марката много добре. И трите ми дъщери са с атопична кожа. Особено през зимата, проблемите зачестяват. Покрай тях си взимам и за мен кремове и съм много доволна.

# 366
  • София
Страдам от суха кожа през зимата. Много е неприятно. Познавам и ползвам продуктите на A-Derma.

# 367
Студените месеци кожата ми е силно раздразнена, суха и лющеща се. Досега не съм ползвала продуктите на A-Derma.

# 368
Моята кожа се изсушава много още през есента, но предимно само на ръцете и лицето след измиване. Тази марка не съм пробвала досега.

# 369
  • София
Да, страдам от суха кожа. Кожата ми е чувствителна и най-вече почва това да се проявява през есента.
Не познавам продуктите на A-DERMA.

# 370
От раждането на сина ми,вече е почти на 2 годинки,използваме продуктите на А-дерма-душ гел,мляко,крем,балсам за тяло и слънцезащита.Кожата е като коприна.

# 371
Страдам от суха кожа и особено зимата става страшно. Стигала съм до напукване до кръв. Освен това имам и розацея на лицето и там кожата ми се бели.
Ползвала съм вашите продукти точно от вашата серия, когато бебенцето ми се беше обринало от нещо. След това продължихме да ги ползваме заедно със съпруга ми.

# 372
През зимата кожата и на лицето, и на тялото ми страда от студа и вятъра - зачервяване, лющене, сърбеж. Ако изпадна и в стресови ситуации, нещата съвсем загрубяват. Познавам марката по име, но не съм пробвала качествата и.

# 373
Имам опит с две серии продукти на A-Derma: Exomega Control и Phyz AC. Продукт от втората серия ползвам на ежедневна база, но вече се наляга дя го сменя, тъй като след раждането на детето ми кожата ми се промени и вече не отговаря на нуждите ми. Налага се да се преориентирам към Exomega Control. От тази серия съм ползвала емолиентен крем и душ олио, препоръчани ми от дерматолог след един случай на тежка алергична реакция към храна, което доведе до ужасно изсушаване и лющене на кожата ми. Доволна съм от продуктите. Още повече, че са лесни за откриване в аптечната мрежа.

# 374
Страдам от суха и чувствителна кожа на определени участъци (главно през студените месеци).
Продуктите на A-Derma са ми познати, но все още не съм имала възможност да ползвам някой от продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт