Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 669
  • 488
  •   1
Отговори
# 345
  • гр. Кюстендил
Често се сблъсквам със суха кожа на лицето, особено сега през зимата. Отделно от това имам пъпки само и единствено на брадичката, с които не мога да се справя и да овладея.. не съм използвала продуктите на A-Derma.

# 346
Не познавам марката А-дерма. Имам суха кожа и много често усещам опъване и сърбеж.През Зимата кожата на ръцете ми се напуква и започва да се лющи. Използвам всякакви кремове.

# 347
Ползвам почистващ продукт на марката, но за суха кожа не съм пробвала

# 348
Страдам от чувствителна и суха кожа. Ползвала съм A-derma и съм доволна.

# 349
  • Перник
Кожата на тялото и най вече на ръцете ми е изключително суха, зимата се пука до кръв, имам и екзема от дете. Познавам продуктите на A-derma и ги използвам много често.  Много съм доволна от серията Exomega.

# 350
Аз не, но децата ми страдат от Атопичен Дерматит. Имат суха и раздразнена кожа, много често се възпалява и зачервява. Докторът съветва никога до не ползват обикновени душ гелове и шампоани. Не съм с продуктите на А-Derma. Ползваме специален продукт на друга търговска марка, но не ни помага изцяло. Затова много бих искала да пробваме и A-Derma

# 351
Кожата на мен и дъщеря ми е много суха през зимата. Купуваме хидратиращи кремове.

# 352
И двете ми деца са със суха кожа, когато спра да ги мажа, направо започва да се лющи, особено по краката. От бебета ползвам А-дерма за атопична кожа, с ръка на сърцето мога да кажа,че продуктите са ми любими, хидратират в дълбочина и попиват бързо! И го знам със сигурност,  защото съм изпробвала и на себе си Simple Smile

# 353
Малкото ни дете има атопичен дерматит, при голямото отмина вече. Зимата проблемът се задълбочава. От известно време насам ползвам измивно олио и емулсията за атопична кожа и съм изключително доволна. Лятото мажех само вечер, сега и сутрин, и вечер.

# 354
И аз и дъщеря ми страдаме от сухота на кожата. Познавам и ползваме продуктите на А дерма, най- вече балсамът за тяло,  подхранващия крем  Xeraconfort, слънцезащитата с 50 фактор и биологичното мляко за лице. Доволна съм от всички продукти.

# 355
Жена ми и сина ми са със суха кожа. За детето ползваме различни продукти на Адерма, последното е от екзомега серията, препоръчно от дерматолог, доволни сме.

# 356
  • София
Като всеки човек с много светла кожа и очи и аз страдам от суха и чувствителна кожа. През зимният период най-суха при мен е кожата на краката
. На A-Derma съм ползвала измивен продукт и съм доволна

# 357
Познавам марката, тъй като дъщеря ми е с атопичен дерматит и кремове ви доста са й помагали. През зимата и моята кожа става изключително суха и чувствителна и съм ползвала продуктите ви

# 358
Да, познавам продуктите на А-дерма и ги използвам за детето, което е със суха, дерматитна кожа.

# 359
Чувала съм марката ,но не съм ползвала продуктите.Кожато ми с възрастта от смесена стана суха. Стана чувствителна и много суха и ми създава дискомфорт.Полагам грижи ,но за сега незадоволителни.

Общи условия

Активация на акаунт