На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте!
Припомнете ми в колко часа бяха смените на митничарите?
Ще минем през Лесово, но може би на всички ГКПП са по едно и също време.
Още ли е в ремонт пътя Елхово-Лесово?
Планираме да минем границата около 7 часа сутринта.

# 226
Сменят се в 8 часа. Но в Турция часът е + 1.Пътят е още в ремонт. Ако не сте пътували от там след Ямбол още е кофти, особенно в тъмното  се кара бавно. Много е натоварено и с ТИР-ове.
Иначе на границата при нас служителите бързо работят, любезни са.

Часовото време е допълнено.
При нас 18, 41 Истанбул 19,41

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 18:44 от Tony Maria 22

# 227
В момента сме на едно и също часово време с Турция. Само през лятото се разминаваме, защото ние сме на лятното, а те се отказаха от него и целогодишно са на зимното.

# 228
Точно обратното е. В Турция са на лятно часово време целогодишно.

# 229
В момента сме на едно и също часово време с Турция. Само през лятото се разминаваме, защото ние сме на лятното, а те се отказаха от него и целогодишно са на зимното.

Не, напротив. В Турция сега е 19:39 ч, а при нас е 18:39.
Има 1 час разлика.

# 230
Това не е вярно. В Турция целогодишно са с лятно часово време и в момента са с един час напред.

# 231
  • на земята
Хора 19.42 часа е в момента в Турция .В Турция са на лятно часово време целогодишно.

# 232
О, извинявам се, объркала съм ги.
Но така или иначе те са целогодишно на едно и също часово време.

# 233
Здравейте! Къде е по-добре да разгледаме магазини за баня, Одрин или Лозенград? Търся срен клас към висок. Също и приемам предложения къде да нощуваме

# 234
Здравейте, не сме пътували скоро, колата не е на наше име, бях чула последно, че колата следва да е на името на пътуващите, вярно ли е това?

# 235
Да, колата трябва да се управлява от собственика. Ако друг шофира, трябва да е с пълномощно ИЛИ собственика трябва да е в колата. Поне така беше юни месец.

Здравейте, не сме пътували скоро, колата не е на наше име, бях чула последно, че колата следва да е на името на пътуващите, вярно ли е това?

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 18:43 от Marmoleta

# 236
  • Бургас
И какъв е смисълът на пълномощното, щом "собственикът трябва да е в колата"?
Единият ми автомобил е лизингов, трябва ли да помъкна целия борд на директорите на банката?
Другият е фирмена собственост - управителя на фирмата ли да водя всеки път, като тръгна за евтин прах за пране?
Третият е на мъжа ми.
И с трите автомобила от години пътувам сама, с пълномощно.
Големи небивалици може да прочете човек в тази тема.
Нито "юни месец" е било така, нито когато и да било.

Ако колата не е на ваше име, този, който я кара, трябва да има пълномощно от собственика, в което да е упоменато, че разрешава да управлявате колата му в чужбина. На английски или турски език.

Ако колата е чужда и нямате пълномощно, собственикът трябва да е с вас.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 17:57 от Tintina

# 237
Извинете за неточната информация. Вместо 'или' съм написала 'и'
И какъв е смисълът на пълномощното, щом "собственикът трябва да е в колата"?
Единият ми автомобил е лизингов, трябва ли да помъкна целия борд на директорите на банката?
Другият е фирмена собственост - управителя на фирмата ли да водя всеки път, като тръгна за евтин прах за пране?
Третият е на мъжа ми.
И с трите автомобила от години пътувам сама, с пълномощно.
Големи небивалици може да прочете човек в тази тема.
Нито "юни месец" е било така, нито когато и да било.

Ако колата не е на ваше име, този, който я кара, трябва да има пълномощно от собственика, в което да е упоменато, че разрешава да управлявате колата му в чужбина. На английски или турски език.

Ако колата е чужда и нямате пълномощно, собственикът трябва да е с вас.

# 238
  • Варна - Черна гора
Да, колата трябва да се управлява от собственика. Ако друг шофира, трябва да е с пълномощно и собственика трябва да е в колата. Поне така беше юни месец.

Коригирайте си поста. Така няма да стават обърквания ✌️

# 239
  • Стара Загора
Колата трябва да е на името на пътуващите няма значение кой кара. Ако не-  искат пълномощно. Ние тази седмица се връщаме от Турция бяхме с моята кола, мъжа ми караше, поискаха моята книжка, а не неговата .

Общи условия

Активация на акаунт