На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 720
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Toni Maria 22, каква е цената?

100 гр. един 100 лири, два за 150

# 331
100 лири го купихме в събота от борсата.

# 332
Аз като лаик да попитам, кое му е дубайското на този шоколад? Била съм в Дубай, но не помня такъв шоколад. И има ли с черен шоколад, че виждам този на снисмката е с млечен?

# 333
Здравейте приятели,
Някой може ли да ми каже, къде в Одрин мога да намеря семена за цветя.
Благодаря предварително!

# 334
Забранени са за внасяне, нали знаете?

# 335
Взимала съм семена за билки - магданоз, босилек, мента, мащерка от една агроаптека на перилната борса. Имаше и за зеленчуци. Обаче за цветя не съм виждала.

# 336
  • Пловдив
Днес за Одрин- на границата 4 часа. На връщане 3 часа. Пълно е с гастарбайтери, които се връщат явно за Нова година.

# 337
  • София
Днес за Одрин- на границата 4 часа. На връщане 3 часа. Пълно е с гастарбайтери, които се връщат явно за Нова година.
На Капитан Андреево ли?

# 338
На Лесове днес минахме за по 30 мин в двете посоки . На влизане в Одрин ни спряха и директно попитха собствебика на автонобила за паспорта , дадохме го , провери го и ни изпрати да си ходим . Явно гледат кой влиза през границата с автомобила или не знам .

# 339
  • Пловдив
За втори път ми се случва на турската граница да ми поискат шофьорската книжка. Даже единия път, не шофирах аз...

# 340
  • там където има винаги вятър
И ние на Лесово в събота минахме за 30-40 минути и на отиване и на връщане. В 8 часа работиха и трите изхода от наша страна Hands Plus1 Забавихме се за проверка на багаж от турска страна, че имаше един бус с хора, деца, чанти...и голямо ровене падаше.

Скъпо, скъпо...все това се говори тук. Поляната, където беше се преместил съботния пазар е превърната в паркинг за автобуси - от цяла България бяха.
Нищо необичайно като документи не са искали на ММ.
На връщане - почти никаква проверка на багаж - то се вижда кой за какво е ходил.

От борсата, в големия магазин на ъгъла, май месец съм вземала кашкавал на слайсове за бургери - 280 лири...сега - пак толкова. Сока от нар/3 л /по нататък, беше 30 лири - сега е 50 лири.

В Ася Грос солта за съдомиялната  1,5 кг - пак същата цена. Но нямаше ток и не можахме да пообиколим много из магазина.

Отивайки на  главната, в едно магазинче суровите ядки/асорти/ - 1 кг пак са 300 лири. Но пък на самата главна в големия магазин за насипни бонбони, ядки - кг. е 220 лири.
Хлебчетата от 7 на10 лири.

Голям късмет пък извадихме за паркинг. Свивайки още от светофара, идвайки от Марги аутлет ни махат насреща - 5 лв дадохме за неограничено време. Абе търговци са си - лири, левове, евро, с карта.
Обърнахте ли внимание, че 4 лв е "гьолчето", а 3 лв е такса вноска на банката Rolling Eyes

# 341
  • Бургас
С карта не може ли да се плаща тази такса "гьолче"? Пак ли старите номера?

# 342
  • там където има винаги вятър
С карта не може ли да се плаща тази такса "гьолче"? Пак ли старите номера?
Не сме питали, бяхме приготвили 7 лв. Но пък вносната бележка е напечатана, а на ръка изписват номера на колата върху нея.

# 343
Здравейте. Четох, четох и или съм пропуснала или не открих това, което търся. Извинявам се ако е първото.
Попаднаха ми ето тези мебели
https://www.almila.com.tr/en/furnitures/bedframe/vena-bed-frame-headboard-100x200
Някой дали е купувал от тях? Дали си заслужават? Извършват доставки и до България.

# 344
Наистина някой може ли да каже такса гьол не може ли с карта да се плати? Мислим утре или  в четвъртък да идем до Одрин през Лесово и нямам никакви лири в брой.

Общи условия

Активация на акаунт