На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 727
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
И мен ми е правило впечатление по турските магазини в моловете или самостоятелни по улиците, че 45 номер е най-голямото. Нямат следващи номера.
Явно имат малки крака турците.

# 316
  • Бургас
Скрит текст:
Цитат
Tintina
За костюм препоръчвам Kigili. Имат в Ераста и Марги магазини. За главната не се сещам. Също правят корекции на място и са с прекрасно качество.
Преди двайсетина дни купихме от там костюма за нашия абитуриент, изключително доволни останахме от покупката и обслужването.
Бяхме с нагласата да влезем в магазин където има търговци мъже облечени в този стил и не сбъркахме.
Синът е с малко по особена физика и класически костюм беше единствения вариант.
За минимално кратко време беше съставен костюма, ризата и кърпичката за джоба.
Решихме засега да не вземаме вратовръзка, защото няма врат за нея пък и си държи да бъде с брада и на бала.
Панталона го скъсиха за 30 минути.
Към костюма ни подариха чорапи и още една риза. Сега дали е трик или не, но за всичко това платихме 470 лв.
Доколкото разбрах от продавача са местна фабрика.
После влязохме от любопитство да разгледаме и в други магазини, но не харесахме нещо повече от това което имаше в Кигили.
Обувки обаче не намерихме защото най-големият номер беше 45, а за нас са малки.
[/spoiler]

Радвам се. И ние попаднахме на уникален търговец, човекът много бързо състави комплект, аз щях да се щурам три часа сигурно.

# 317
Навсякъде подаряват май, ние в Даниел Роси март месец платихме 300 лв. за костюм от три части, риза, вратовръзка, обувки, колан и ни подариха чорапи и боксерки. От качеството сме доволни. 🙂
И моят син е с 45 номер обувки, и имаха този размер.

# 318
  • Пловдив
Навсякъде подаряват май, ние в Даниел Роси март месец платихме 300 лв. за костюм от три части, риза, вратовръзка, обувки, колан и ни подариха чорапи и боксерки. От качеството сме доволни. 🙂
И моят син е с 45 номер обувки, и имаха този размер.

До гащите ви дадоха Grinning 

# 319
Погледнете и в Пиер Карден. През февруари костюм, риза, папионка, бельо, чорапи, колан и обувки струваше малко под 700 лв. Костюмът е плътен лен и всичко останало  е изработено само от естествени материали
Младежът гони 2 метра и обувките са 46 номер. Наложи се да свият панталона в кръста и да го подгънат. За половин час всичко беше готово. Изключително качество .

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 20:56 от Tony Maria 22

# 320
ЗлаВещица, точно. 😃

# 321
  • Ропотамо
Здравейте. Днес посетихме Лозенград през М.Търново.  Такса дизинфекция има само на БГ КПП. 7лв е вече. Актива е може би от ноември. Октомври също пътувахме но беше запечатано гише гьол. На влизане в БГ КПП-то е в ремонт и се минава от това което се влиза за Турция. Така доста се ограничава потока когато има повече коли и автобуси които влизат за Турция.

# 322
  • у нас
Това ми изкочи сега като новина за таксата

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Turciya-vuvede-taksa-za … vtomobili-2381124

# 323
  • Бургас
Здравейте. Днес посетихме Лозенград през М.Търново.  Такса дизинфекция има само на БГ КПП. 7лв е вече. Актива е може би от ноември. Октомври също пътувахме но беше запечатано гише гьол. На влизане в БГ КПП-то е в ремонт и се минава от това което се влиза за Турция. Така доста се ограничава потока когато има повече коли и автобуси които влизат за Турция.

Чакахте ли много? Планирам ходене след Нова година...

# 324
По Бтв имаше репортаж от границата.
4.30 лв такса за дезинфекция при влизане в Турция. Въвежда се отново таксата.

# 325
  • Ропотамо

Чакахте ли много? Планирам ходене след Нова година...
В 7-30 ,на КПП БГ 10 автомобила и 1 автобус. Вървеше добре проверката бързо. В Турско 6 коли, също бързо преминахме.Много зависи от пътуващите.Този път основно Бг за пазар.Ако имаше украинци и румънци с тяхните пълномощни за коли и д-р документи,доста се забавя преминаването.В понеделник също приятел е пътувал ,каза  30мин двете граници. Дали защото е зима,или цените се вдигнаха и не можеш с 5 лева да си купиш т.хартия и доместос  (хахаха) Аз останах доста доволен и пазаруването.Харесаха ми зеленчуците и плодове от File. Някои работи ги продават по-скъпо,но има и доста намалени .сега заради празника на републиката навсякъде имаше намаление .

# 326
  • у нас
Празникът на Републиката е на 29.10. Едва ли затова са били намаленията, може би е имало друга причина.
На мен ми прави впечатление, че много тур. фирми са избрали други дестинации за своите екскурзии, а не както преди масово само за там предлагаха. Преди имаше оферти и за петъчната екскурзия, за Улус пазар, но вече само за събота за Одрин и сряда за Лозенград.

# 327
  • Димитровград
На нашия пазар в Димитровград турския доместос е по 2 лева, така че за доместос и тоалетна хартия не си струва да ходите в Одрин.

# 328
За любителите на дубайски шоколад. Този е много добър.

# 329
  • у нас
Toni Maria 22, каква е цената?

Общи условия

Активация на акаунт