На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 693
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
На Кап.Андреево румънците преди нас платиха с карта.
Аз чета темите тук във форума и групите във фейсбук и знам, че с карта не може да се плати дезинфекцията. Викам на ММ дай и ние да платим с карта, явно може вече. Е да ама не. Български граждани не можело да плащат с карта, само в брой.
Откъде накъде?
 Коя институция да попитам, защо за чужди граждани е едно, за български - друго?

# 376
  • София
Аз бих пуснала сигнал до телевизиите. Институциите се правят на луди и ще си прехвърлят топката. А как се разтърчаха вчера след репортажа на Нова за рекета на Дунав мост, от Главчев до русенския кмет се обясняваха. 😒

# 377
  • Варна
Момичетата, някой тия дни да е минавал на Малко Търново? В петък по обяд ще сме на границата, дали ще има опашка?

# 378
  • Пловдив
Момичетата, някой тия дни да е минавал на Малко Търново? В петък по обяд ще сме на границата, дали ще има опашка?

Ако имате възможност - опитайте да сте там рано сутринта, в петък по обяд си има трафик винаги.

# 379
  • Бургас
Аз чета темите тук във форума и групите във фейсбук и знам, че с карта не може да се плати дезинфекцията. Викам на ММ дай и ние да платим с карта, явно може вече. Е да ама не. Български граждани не можело да плащат с карта, само в брой.
Откъде накъде?

БАБХ.
Парите влизат при тях, техни са банковите сметки.

# 380
  • София
Откъде накъде?
Интересно, ако се плаща с карта дали взимат допълнителните пари за банковата такса или само 4-те лв?

# 381
Преди няколко часа минах прз Лесово. Попитах дали мога да платя с карта - слуителя каза: СЛОЖНО Е
Питам кое е сложно - еми трябвало картата да се вкара в устройството, да си въведа ПИН-а. Казах че това не ме усложнява - и тогава той каза че пак 7 лв ще ми вземе. Е бързаме да се прибираме - не ми се заяждаше повече - да ми даде бон за 7 лв и после да отправям въпроса защо 7 лв ми е взел. Но явно е въпрос на време някой все пак да настоява да плати с карта. Споделете после каква сума са ви маркирали.

# 382
Къде в Одрин има магазин за котли и печки с водна риза ?

# 383
  • ...живея на последния етаж...
В Турция са газифицирани от много години, основно се топлят на газ. Дървата са лукс, продават се на килограм основно за камина по празниците.

# 384
Да но тук предлагат турски котли,  та щом са турски все пак бо трябвало и там да имат магазини ...Rolling Eyes

# 385
В една от групите прочетох освен за увеличението на глобите при шофиране, че има и глоба за ритане на котка.
За което ги адмирирам.
Отношението им към животните е уникално.

# 386
  • Варна
Здравейте
Има ли денонощна аптека в Чорлу?

# 387
  • Пловдив
Здравейте

# 388
  • Варна
Здравейте

Видяхме я в Гугъл, но ние ще сме в Чорлу към 00:30 часа и ще я изтървем. Странното е, че хем пише денонощна и в същото време че ще затвори в 00.00 часа

# 389
  • Варна
Както питах преди - в петък бяхме на границата в 12,30 (Малко Търново). Имаше само една кола преди нас и минахме много бързо и на бг и на тр страна. На турско нямаше никой да събира такса "гьол". На прибираме преди малко също нямаше коли. Но нашата страна си платихме 7лв таксата с карта.

Общи условия

Активация на акаунт