На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 719
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Е, добре де, как маркират даден продукт, а излиза цената на друг по-скъп?! Това може да стане, ако цената се въвежда ръчно. Макар че те са такива мошеници (изобщо както всички нации на Балканите), че не се учудвам.

# 271
  • у нас
Е, добре де, как маркират даден продукт, а излиза цената на друг по-скъп?! Това може да стане, ако цената се въвежда ръчно. Макар че те са такива мошеници (изобщо както всички нации на Балканите), че не се учудвам.
Много зависи какво им е въведено в системата. Но много често не е нужно да излезе друг продукт, а същият на по-висока цена. Обясняват, че не била хванала картата, а пък за другите стоки е активна или пък етикетът не е сменен, а промоцията в свършила. Колко пъти съм се връщалажда да гледам ситните дати. Защото, когато вземаш повечко неща, сметката набъбва яко. Ако са няколко само, може да не забележиш. Но със сигурност е дразнещо. Но и тук, в Бг, по големите вериги, го има това.

Вещичке, явно сте им много съмнителни на митничарите. Или по-скоро са ви харесали и искат да бъдете повечко време при тях. Kissing Heart

# 272
  • София
Здравейте на всички.
Вчера късно се прибрах от Одрин и все още доста неща си заслужават. Току що смятах тотоала ми пак минах 3 к 😁. Аз правя списък още от БГ дори и с цените, така ядове нямам, и знам кое колко струва.
За лекарствата все още си заслужава, аз пазарувам само от една аптека. Предварително поръчвам всичко по телефона и знам кое колко струва, а икато отида не чакам да ми доставят нещата.. Маркират всичко, дават ми фактурата с разбивка, тъй като са ми повече бройки. Единственото че маркират на два пъти през ПОС терминала, защото имат ограничение. Прикачвм и снимка.

Купих и пердета отново, там са ни едните 900 лева, но са тънки и дебели за цял апартамент. Тънките от 250 лири ми ги даде на 200, а блекаута от 650 на 600. Като това е крайна цена със ушиване, перделък и закачени кукички, те са безплатни, но ако тук ги шиете ще са по скъпи.
Корите са по 90 лири от Мехмет Чече. Бакалвата е 300 лири, шоколадовата не я запомних, а и никога не са ме лъгали.
Пижами много хубави памучни взех по 300 лири.
Омо 9 кг 579.95 лири
Циф туба 155.95
Омекотител Вернел 4 литра 152.95
Кърпички Слипо 100 броя за кухня 109.95
Веро Прил 4 литра 139.95.
Бакпулвер на доктор Йоткер 15 броя +5 подарък 34.25 лири за целия пакет.
Брашно на Мигтов 5 кг 89.50
Первол 4 литра 249.95
Таблетки за съдомялна на Финиш 60 броя 350 лир
Нар 70 лири кило
Розови домати по 3.50 лева
Краставици малки 50 лири
Маслини с бадем 350 лири
Марула 40 лири и то са доста големи
Мога да пиша още, но все още си струва поне за мен.
На КА имаше опашка, но сравнително бързо минах.
Но такъв дъжд се изсипа, че прибирането ми беше кошмар.

# 273
Скрит текст:
Здравейте на всички.
Вчера късно се прибрах от Одрин и все още доста неща си заслужават. Току що смятах тотоала ми пак минах 3 к 😁. Аз правя списък още от БГ дори и с цените, така ядове нямам, и знам кое колко струва.
За лекарствата все още си заслужава, аз пазарувам само от една аптека. Предварително поръчвам всичко по телефона и знам кое колко струва, а икато отида не чакам да ми доставят нещата.. Маркират всичко, дават ми фактурата с разбивка, тъй като са ми повече бройки. Единственото че маркират на два пъти през ПОС терминала, защото имат ограничение. Прикачвм и снимка.

Купих и пердета отново, там са ни едните 900 лева, но са тънки и дебели за цял апартамент. Тънките от 250 лири ми ги даде на 200, а блекаута от 650 на 600. Като това е крайна цена със ушиване, перделък и закачени кукички, те са безплатни, но ако тук ги шиете ще са по скъпи.
Корите са по 90 лири от Мехмет Чече. Бакалвата е 300 лири, шоколадовата не я запомних, а и никога не са ме лъгали.
Пижами много хубави памучни взех по 300 лири.
Омо 9 кг 579.95 лири
Циф туба 155.95
Омекотител Вернел 4 литра 152.95
Кърпички Слипо 100 броя за кухня 109.95
Веро Прил 4 литра 139.95.
Бакпулвер на доктор Йоткер 15 броя +5 подарък 34.25 лири за целия пакет.
Брашно на Мигтов 5 кг 89.50
Первол 4 литра 249.95
Таблетки за съдомялна на Финиш 60 броя 350 лир
Нар 70 лири кило
Розови домати по 3.50 лева
Краставици малки 50 лири
Маслини с бадем 350 лири
Марула 40 лири и то са доста големи
Мога да пиша още, но все още си струва поне за мен.
На КА имаше опашка, но сравнително бързо минах.
Но такъв дъжд се изсипа, че прибирането ми беше кошмар.
Че ОмО не е много евтино,пердетата от къде ги взехте?И аз трябва да си купувам

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 18:10 от AnMary

# 274
  • ...живея на последния етаж...
Миналата седмица ОМО в Мигрос беше 289 лири 9 кг. с карта. Препарати имаше евтини, маслото на тяхната марка беше 299 лири. Общо взето добрите цени бяха на продукти с карта. В БИМ е по-евтино, но пак не всичко.
Ходихме до Чорлу, по-спокойно е пазаруването там, но ако не е за нещо конкретно или по работа, няма много смисъл да се пътува. Освен ако не искате разходка. От аутлета на Тач взех страхотни големи хавлии , излязоха по 12 лева. Тук не ми се мисли колко струват такива.

# 275
  • София
Аз казвам цените вчера, наясно съм че има разлика, важно е че аз съм доволна. А и само заради прахта да обикалям не си струва.
Паркинга беше на 75 лири на час.
И нещо важно, ако плащате глоба искайте си бележката. Тате септември беше в Турция, глобили са го 40 лири за неправилно паркиране, платил си е, но не са му дали бележка. Вчера на границата хоп 110 лири. Добре че момичето говореше английски, платихме, но стана панаир, докато се разберем. Не съм за 5 или 10 лева, но да си знаете, че се трупат лихви.
Пердетата взех едно от ТАЧ, че на предишното ходене ме съм броила добре. Та трябваше да си направя едно и платих 200 лева, та цената ми соленка, та реших да видя в друг магазин. Прилагам ви и визитка и снимки, че вече са закачени.

# 276
Пердетата ми харесват,дайте някаква локация

# 277
Пижамите от къде ги взехте?

# 278
  • София
Надявам се да го обясня правилно. Вървите по главната по посока на пазара и в пряката дето е рибата завивате надясно. И а паметник във вид на риба в пряката завивате в дясно. Има малка пряка там е ТАЧ, вие я подминавате и е вторият магазин от ляво, червена витрина. Изпишете магазина в гугъл и ще ви даде точна локация.
Пижамите са от покрития пазар на главната улица. Верига магазини са пише Nikmet.

# 279
  • here and now
Ако се напуска страната, а колата остава в Турция, се попълва такава декларация.
Трябва, но не следят стриктно за това.

# 280
Кога отварят сутрин магазините за дрехи на главната? В кои магазини да търсим костюм за абитуриент?

# 281
Някой проучил ли е заведения за новогодишната нощ (различни от Марги хотел)?

# 282
  • у нас
Кога отварят сутрин магазините за дрехи на главната? В кои магазини да търсим костюм за абитуриент?

По главната е пълно с магазини за официални облекла. Единият е Даниел Роси. Той е само за мъжка мода. Ако младежът ви е в стандартните размери /особено за височина/ има костюми, ризи и тн. Но ако е много висок, със сигурност няма да намерите нищо нито в Одрин, нито в околността.

# 283
Мисля, че отваряха към 9-10ч. Има доста магазини по главната за костюми. Ще се ориентирате по рекламните транспаранти.

# 284
Някой проучил ли е заведения за новогодишната нощ (различни от Марги хотел)?
Аз също търсих но,не намерих друго заведение с програма и за това ще сме в ,,Марги"отново.

Общи условия

Активация на акаунт