🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 720
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 675
  • България
Добре беше миналия сезон, мен повече ми хареса.
А на мен преди два сезона. Третият нещо се изтърка пясъка.

# 676
  • Другата България
Скрит текст:
Окей, ама тогава тия неща трябва да ги изговори с Влади пред него, а не да ходи по другите лагери да говори колко е гаден. Ами то тя може утре да говори гадости за Дзами и Гогов пред лагер 2, с надеждата да я вземат.
А по същество Влади, Гогов и всички други се интересуват един играч с какво ще допринесе. Ей така от алтруизъм никой няма да тръгне да помага.

Лека ви нощ.
Абе човек защо постоянно си измисляш факти уж от предаването , за да защитаваш тезите си?
Аз не гледам всяка вечер и някой път се информирам от коментарите . Снощи обясняваш , че Нина нямала спечелена игра ( а тя има ) , днес обясняваш , че Гогов бил против влизането й , а само Петя беше категорична  против.
Приеми , че част от момичетата я харесват като общуване , Дзами и Гогов  си казаха че нов член балансиран  ще разсее напрежението. Не те карат да я вземаш в твоя отбор.
А когато поиска помощта на Влади не беше нейна инициатива и Алекс се включи активно ,  представи своята позиция за  остракизма на който са подложени  , беше овладяна в аргументите . Кога е казала , че Влади е “ гаден” . Да не говорим , че тя изрази мнението си за  Влади на синхрон , не при лагера , напротив бившите съотборници дадоха епитетите.  . То си личи , че момичето има съвсем друг речник и стил на общуване .
Не си измислям факти. Казах че Гогов постави въпроса с какво ще допринесе. Какво е измисленото тук?  И да- Гогов може да не каза "аз съм против", но с държането си показа, че не одобрява влизането ѝ.
за Дзами не споря, но  това което Дзами вярва -че тя ще е буфер между едната част на отбора и другата - ми се струва невероятно. Нито Нина е е такъв дипломат, нито някой снощи ѝ намекна че ще очакват такова нещо от нея.

Когато поиска помощта на Влади категорично беше нейна инициатива. Да, Кънчо каза на Влади да ги пази, но тя започна да поставя условия, каквито Сащо например не постави. Започна да поставя изискавания и да надгражда уговорките на Кънчо. По отношение за остракизма Сашо въобще нямаше да се включи, ако Нина не го бе замесила.
За Влади изради мнение пред лагер 3 че е много хлъзгав и пр. и пр. Не е само на синхрон.
1. Гогов наистина постави въпроса с какво ще допринеса
2. Казано ми беше с каква цел и роля ме канят, просто не е излъчено, както още мнооого неща
3. Когато поисках "помощта" на Влади не беше моя инициатива срещата, а негова. Кънчо му даде гривните си с цел, ако стане златногривен да ни предпази от/на елиминация, излъчено е.
4. Разговорът ни с Влади, след който разбрах какво мога да очаквам от него (добро/ зло или нищо) също не беше излъчен.
Ако продължа, някои ще кажат, че се оправдавам, така че спирам дотук Simple Smile Хубав ден на всички! Който желае (особено Merri_an 🫣), може да ме намери в Инстаграм (nina_100yanova) и да ме пита каквото поиска, ще отговоря, доколкото мога Simple Smile
Поласкана съм от персоналното споменаване, въпреки, че не схващам точно смисъл на емотикончето /но аз съм динозавър и много неща не ги схващам от първия път/, това означава, че четеш всичко и всички, което е похвално. Както вече казах, няма да се оправдавам за критиките и мнението, което имам, осъзнавам, че много неща не сме видели и не са излъчени, затова се опитвам да коментирам това, което съм видяла и чула, както и изводите, които съм си направила от него.
Но няма как мнението ми за теб да не е противоречиво, то стана такова още след оня ИЗЛЪЧЕН разговор, в който ти се молеше да те оставят, за да “изживееш мечтата си“. В което няма лошо, пак казвам - това е била твоята мотивация, поне я заявяваш открито . Яд ме е, че не правиш нищо, за да заслужиш това оставане, и както вече казах - това очакване все някой да те пази, да те покровителства, да се грижи за теб....една силна жена трябва да разчита основно на себе си, не да чака Годо да я спасява, докато тя нищоправи. И скача от трън, та на глог.
Защото за разлика от Ина, Биляна, дори и Мая ти поне за мен си доста по-силна жена или поне такава, която сама се е борила в живота /такова впечатление създаде у мен, може да е грешно/. И сега там изведнъж - някой да се грижи за мен....
Благодаря за поканата, на мен ще ми е приятно да задам един или повече от един въпроса, въпреки, че създавам впечатление /вероятно/ на конфликтна и заядлива /имам определена нетърпимост към арогантността и глупостта човешка/, всъщност с приятни и интелигентни събеседници мога да съм много сладкодумна и да водя цивилизована дискусия. Обещавам да се възползвам от нея /поканата/, не знам кога обаче.
Най-малкото защото сме една зодия. Blush

# 677
Така и не разбрах къде се намира това нещо дето някой го бил казал подкаст , надкаст нямам и нерви да го гледам. Но ако някой качи линк тука обещавам да се концентрираме да го гледам ☺️
Кое точно искаш да гледаш?

Този над под каст където се споменало че във финалния етап участник с една гривна има контрол над останалите 98 гривни.

абе интересно ми е - мениджър събития какво работи?  Smiley

Доколкото разбрах Бистра води сватбени мероприятия.
Тя също се изявява като модел с нейните около 185 см

И все повече мисля, че реакцията и след играта с Венци беше продиктувана от това, че и тя не успя да зарадва баща си за рождения ден.
Нали всичките за рождените дни на децата, на родителите си все споменават и затова играят.

И надявам се правите разлика между стандарта за фотомодел и стандарта за манекенка.

П.П. опитвам се да кача снимка нещо не се получава

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 18:15 от Лорд Шаш

# 678
Така и не разбрах къде се намира това нещо дето някой го бил казал подкаст , надкаст нямам и нерви да го гледам. Но ако някой качи линк тука обещавам да се концентрираме да го гледам ☺️

Този над под каст където се споменало че във финалния етап участник с една гривна има контрол над останалите 98 гривни.

Ето, поствам го отново: https://www.youtube.com/watch?v=FiCwRPI613o&ab_channel=%D0%9D%D0 … D0%B0%D1%81%D1%82

# 679
  • София
Да взема да повторя това, което днес и Неделчо и Туджаров опитаха да обяснят на Рената - драги участници, не приемайте хейта, коментарите и клюкарстването по ваш адрес лично. Ние не ви познаваме в реалния живот, вие доброволно сте станали герои в риалити формат, с което пък ние зрителите печелим правото да ви обсъждаме - това е целта на формата, да се гледа и обсъжда. Хайде да не обобщавам, но смятам, че на 90% от пишещите изобщо не им пука какви хора сте в реалния живот, обсъждаме какво правите на екран,  коментираме "героите" ви, така че влезте във високата енергия и бъдете над нещата.

# 680

Ето, поствам го отново: https://www.youtube.com/watch?v=FiCwRPI613o&ab_channel=%D0%9D%D0 … D0%B0%D1%81%D1%82

Благодаря!
Още не мога да се ориентирам добре във форума.
Някой горе спомена, че не знае че Биляна е мис София. Наскоро е станала Мис, някъде бях качил линк.
Ако довечера играе Гогов ще стискам палци за него.

Най- после успях със снимката:

# 681
Той Ники Николов много лоша услуга направи с този подкаст, защото няколко от спойлерите му са прекалено спойлери.

Скрит текст:
Ако този злодей, който се мисли за герой е Георги, то знаем кога ще отпадне, защото Николов каза, че било баш като се е усетил. Тъпичко.

# 682
Я, още един лорд в темата. Да се мъча ли да ги разграничавам или са един и същ лорд?

# 683
  • Буркина Фасо

ами грозновата ми е. с този прав нос..
иначе мениджър събитие звучи като нищоправец. все едно аз да се пиша като мениджър на дивана, даже диванен президент може да е.rotfImbo 

# 684
Я, още един лорд в темата. Да се мъча ли да ги разграничавам или са един и същ лорд?
Двама са.

# 685
  • София
Сега видях, че Бистра е от моята зодия. А се чудех защо толкова ми допада и не виждам нищо лошо в поведението й? Вече ми е ясно.

# 686

По-нагоре писах,че случайно ми изкара google бг мама като отговор на въпрос и след като почетох видях Лорд Сняг и разбрах, че пишат и мъже. Откраднах му част от ника после леко съжалих, но не знам как да го поправя.

иначе мениджър събитие звучи като нищоправец. все едно аз да се пиша като мениджър на дивана, даже диванен президент може да е.rotfImbo

Всеки си има вкусове. На мен ми е различна от стандартните красавици и перфектно висока.

Тук се вижда за тази контузия за която споменаваме няколко пъти. Може да се забележи как и е кутрето на лявата ръка, не може да го сгъва:

Както споменах аз имам подобна контузия на кутрето на дясната ръка и знам за каква болка става дума години наред когато се опиташ да повдигнеш нещо.

# 687
Госпожа Лютичe
а бе и аз съм Телец, но Бистра не я харесвам.

# 688

Аз това съм го работила мнооого отдавна и искам да кажа, че или нищо не правиш или те спукват от прищевки.
Ако прави сватби е второто, това е най-ужасното нещо което може да организираш в зависимост от хората, за които го организираш.
Сватбата е много работа, цветя, храна, лели от обредния, документи, гости, настаняване, украса на мястото (често я правихме ние) и всичко трябва да е точно , защото е много важен ден. Работих го за кратко, с няколко други момичета и винаги бях на ръба на нервна криза.
Момента в който срещнеш погледа на булката и той не цели да те вкамени и да те направи на сол , значи всичко е наред.

Пак казвам имали сме и супер яките младоженци, но повечето го играеха мутри. Не знам как е сега и дами се е променило положението.

Виж за други събития като дегустации или примерно някакви конгреси не ми е било така натоварено.
Радвам се , че не го правя вече 😁

# 689
Ако ще сравняваме носове, носът на Бистра, за мен е 10-пъти по-добре от носа на Биляна.
Бистра не бива да го пипа тоя нос по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт