🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 703
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 765
Не мога да повярвам какви глупости се говорят за Биляна!? Тя не е ли на 21 или се лъжа… каква кариера искат от момичето, каква домакиня трябва да е … да им напомня само че точно Биляна е била в залата по художествена гимнастика  от дете, всеки ден и е тренирала и има куп медали, включително и от международни състезания. Голямo разочарование.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 21:34 от teddy0306

# 766
  • Другата България
Стратегията на Билянката по дефолт е успешна в повечето от такива формати.
Тук не нацели правилния играч.
Много трагичен Берекет.

# 767
Не разбрах каква е драмата между Берке и Биляна ? Трябва да е разбрал, че Биляна го ползва да стигне напред ли?
Ами ей, на - не може да готви! Човекът си е турчин... не като етнос, а като манталитет и възпитание.

За 15 дни никаква промяна, ти са видиш. Не го обслужвала като майка 🥺

# 768
На по-слабите ще им е по-леко Joy

# 769
розовите плувки на хоризонта

# 770
  • София
Тия верно откачиха на тоя остров Joy

# 771
Берке нисък и тежък-0 шанс.

# 772
Не знам какъв човек е Биляна и колко става или не става, но цял свзон се чудя какво ТЯ намира в този точно, Берке. Той е детенце и няма мъжко нищо в него, тя ми изглежда по-зряла.

Но явно човекът си мисли, че е класи над нея хахахахаххааххахаха

# 773
поредната тъпа игра

# 774
Така и не разбрах къде се намира това нещо дето някой го бил казал подкаст , надкаст нямам и нерви да го гледам. Но ако някой качи линк тука обещавам да се концентрираме да го гледам ☺️
Кое точно искаш да гледаш?

Този над под каст където се споменало че във финалния етап участник с една гривна има контрол над останалите 98 гривни.

Ето, поствам го отново: https://www.youtube.com/watch?v=FiCwRPI613o&ab_channel=%D0%9D%D0 … D0%B0%D1%81%D1%82

Благодаря!
Още не мога да се ориентирам добре във форума.
Някой горе спомена, че не знае че Биляна е мис София. Наскоро е станала Мис, някъде бях качил линк.
Ако довечера играе Гогов ще стискам палци за него.

Най- после успях със снимката:

Това е изкривен образ. Който води до зрителна измама.  Камерата снима под ъгъл, отгоре и отляво, Бистра изглежда по-ниска от реалното. Двамата нито са заснети в цял ръст, нито виждам дали Дзами не е стъпил в ръху нещо, а и камерата е много по-близко до Дзами, а не е фронтално срещу двамата. Така Бистра изглежда по-ниска, когато реално са най-малкото с един ръст.

# 775
Тия игри са като светата инквизиция. Те после няма да могат да ходят! Камо ли да играят в игри. Да не говорим, че могат да получат трайни увреждания.

# 776
Тия игри ме карат да го гледам на запис следващия път 😅

# 777
Това спойлер, че Биляна печели ли беше - тя си махна единия крак 5 секунди преди всички други, като нищо ще откара още 1 час така, толкова е уверена...

# 778
И при предната смяна пак премести крак по-рано. Просто не чака последния момент като другите.

Аз ще пукна от кеф ако спечели

# 779
И аз.
Георги заслужава да получи шамар. Едно обаче не му отричам - направи играта интересна.

Общи условия

Активация на акаунт