Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 371
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
От другия край на Бг съм, хем съм ги чувала, хем ги използвам Grinning

# 211
Не можах да гледам лайв, заради сменения час, та с малко закъснение да се включа Laughing.

Първо, изключително беше благосклонна продукцията към майката и дъщерята. Не може толкова да се натъртва на загубените животи и колко са важни, да си последен три петъка за шест седмици и накрая да имаш задача, която отнема 10 минути. Трябваше да е нещо много по-времеемко, за да е наистина наказание и тези последни места да тежат. То, ако е така, може и всеки петък да си последен.

Самите задачи бяха сравнително интересни. Хареса ми тази с планетите, както и грънчарската. Първите пет двойки бяха доста стабилни и нямаше много размествания. Особено полицаите бяха перфектни, а барманките също впечатлиха, след като останаха втори, въпреки някои леки колебания.

Любо и Памела извадиха огромен късмет. Ако не бяха глупостите на музикантите с първите две пътувания, просто си отпадаха. Самите музиканти сами се елиминираха. Още по-тегавото е, че на самите задачи те се справяха по-добре от другите в дъното. И на планетите, на АТВ-то, че дори на патките и грънците. При все това да отпаднеш, вероятно е много кофти. Вярно е, че ми бяха доста безразлични, но точно в този етап по-скоро не заслужаваха да са елиминирани.

Затвърждава ми се мнението, че полицаите и актьорите са топ фаворитите. След тях слагам все пак сгодените и барманките, макар последните да са с нищожен шанс за победа. Другите не ги виждам.

# 212
Много се радвам, че се включи участничка, Вики - и аз ВЕЧЕ ви харесвам.
Дано не ме разочаровате.

Аз имам един въпрос, относно женените, които вече отпаднаха.
И по-точно за Илияна.
Наистина ли не е каквото изглежда, или си е такава и в реала?
Че на повечето от нас ни беше мъчно за съпруга ѝ....

Тук искам последно да се включа, защото Илияна и Радо за жалост изядоха много хейт заради представянето им - ние не ги познаваме в тази светлина. Извън играта са страхотни хора и двойка! Спокойни са, Радо е много забавен постоянно правеше смях и обичта им наистина е силна. Както казах адреналина не се отразяваше понякога добре  и смятам, че всеки от нас заслужава прошка, защото това сме ние в играта - не и в живота.
Вики, много се радвам, че се включи в темата! За нас като зрители означава страшно много да получим възможност за обратна връзка с участниците. И се надявам да продължиш се включваш в групата и да ни даваш повече информация отвътре за играта и всички отбори.  Вярно е, че зрителите виждаме много малка част от цялото състезание и най-вече от отношенията между участниците. Факт е ѝ, че динамичната среда, в която се намирате предразполага към по-резки реакции, повече нервност, загуба на самообладание, тотално изключване на мозъка и невъзможност за формиране на правилна преценка за задачите. Под стрес доста хора си глътват граматиката и забравят дори и добре познати по принцип неща. Но камерите ни показват много малко и е трудно човек може да си направи категорична преценка за когото и да било. Ето защо диалогът с теб е много ценен и за нас и се надявам включванията ти в темата да продължат. Също така на база на показаното по телевизията искам да поздравя вашата двойка, защото при Вас израстването е наистина забележимо. Справяте се чудесно със задачите, макар и понякога да се налага да влагате повече усилия от останалите двойки. Това че Ви липсват определени познания или опит не трябва да ви обезкуражава, а да ви стимулира да се борите още по-нахъсано. Човек не е роден научен или имунизиран от грешки.Похвалното при вас е, че вие признавате, че имате пропуски, срамувате се от тях и демонстрирате желание и амбиция да се учите и да се развивате.Не сте от тези, които тъпчат на едно място, които не спират да допускат грешки, а в същото време изобщо не си взимат поуки. Вашата двойка е моят фаворит за победата. Желая Ви много успех!

# 213
От другия край на Бг съм, хем съм ги чувала, хем ги използвам Grinning
И аз.

# 214
Много се радвам, че се включи участничка, Вики - и аз ВЕЧЕ ви харесвам.
Дано не ме разочаровате.

Аз имам един въпрос, относно женените, които вече отпаднаха.
И по-точно за Илияна.
Наистина ли не е каквото изглежда, или си е такава и в реала?
Че на повечето от нас ни беше мъчно за съпруга ѝ....

Тук искам последно да се включа, защото Илияна и Радо за жалост изядоха много хейт заради представянето им - ние не ги познаваме в тази светлина. Извън играта са страхотни хора и двойка! Спокойни са, Радо е много забавен постоянно правеше смях и обичта им наистина е силна. Както казах адреналина не се отразяваше понякога добре  и смятам, че всеки от нас заслужава прошка, защото това сме ние в играта - не и в живота.
Вики, много се радвам, че се включи в темата! За нас като зрители означава страшно много да получим възможност за обратна връзка с участниците. И се надявам да продължиш се включваш в групата и да ни даваш повече информация отвътре за играта и всички отбори.  Вярно е, че зрителите виждаме много малка част от цялото състезание и най-вече от отношенията между участниците. Факт е ѝ, че динамичната среда, в която се намирате предразполага към по-резки реакции, повече нервност, загуба на самообладание, тотално изключване на мозъка и невъзможност за формиране на правилна преценка за задачите. Под стрес доста хора си глътват граматиката и забравят дори и добре познати по принцип неща. Но камерите ни показват много малко и е трудно човек може да си направи категорична преценка за когото и да било. Ето защо диалогът с теб е много ценен и за нас и се надявам включванията ти в темата да продължат. Също така на база на показаното по телевизията искам да поздравя вашата двойка, защото при Вас израстването е наистина забележимо. Справяте се чудесно със задачите, макар и понякога да се налага да влагате повече усилия от останалите двойки. Това че Ви липсват определени познания или опит не трябва да ви обезкуражава, а да ви стимулира да се борите още по-нахъсано. Човек не е роден научен или имунизиран от грешки.Похвалното при вас е, че вие признавате, че имате пропуски, срамувате се от тях и демонстрирате желание и амбиция да се учите и да се развивате.Не сте от тези, които тъпчат на едно място, които не спират да допускат грешки, а в същото време изобщо не си взимат поуки. Вашата двойка е моят фаворит за победата. Желая Ви много успех!

Благодаря изключително много! На вас и на останалите за топлите думи.
Да, липсата на опит оказва силно влияние на нашият отбор и за жалост и двете сме израстнали една идея по-трудно от другите ни връстници и нямаме толкова навъртени километри из България нито почивки. Има много фактори за всяка двойка. Не сме се самоиронизирали - аз съм бивш състезател и загубата от това да не знаем или да загубим позиция води до много силно разочарование към мен и нас като екип. Никога не сме се сърдили на никого освен на себе си и пропуските ни🥹

# 215
Близначките са истински и имаха невероятна градация. Всички ги наблюдавахме как се сближават все повече и повече и се преоткриха❤ Добри сърчица са

# 216
Диорела, не си разбрала какво искам да кажа Simple Smile Опитах се любезно и без да те засегна, да кажа, че момичетата не са длъжни да си анализират договорите онлайн само и само да задоволят твоето любопитство Simple Smile

Бърди, явно не си разбрала смисъла на това, което съм написала. Казах, че не задавам въпроси, които биха представлявали договорна тайна и отговорите не би трябвало да са проблем. Въобще не е ставало да си анализират договорите, за да ми задоволяват любопитството, още повече, че въпросите ми нямат клюкарски характер, а основно интерес към организацията. Неща, които се чудехме  темата.
Това не е любезност, а форумно заяждане.

# 217
Предаването е хубаво, интелигентно направено и участниците са ми приятни като хора. Има и истински състезателен елемент между участниците, който например много ми липсва в "Един за друг" (за това и не го гледам след сезон 1).

Глътка свежест измежду всички реалитита с (полу)голи хора играещи народна топка на плажа Simple Smile

Жалко обаче, че няма очаквания рейтинг и беше преместено по нощите :/

# 218
Предаването е хубаво, интелигентно направено и участниците са ми приятни като хора. Има и истински състезателен елемент между участниците, който например много ми липсва в "Един за друг" (за това и не го гледам след сезон 1).

Глътка свежест измежду всички реалитита с (полу)голи хора играещи народна топка на плажа Simple Smile

Жалко обаче, че няма очаквания рейтинг и беше преместено по нощите :/

Мисля, че само в събота е било късно вечер, заради Гласът на България, който попринцип е в неделя, но нали вчера имаше избори Tired Face

# 219
  • Пловдив
Предаването е чудесно, изключително много го харесвам! Петъчният епизод беше много емоционален за мен, тъй като Народната Библиотека "Иван Вазов" беше работното място на майка ми през целия и живот, залата, в която беше снимано и бюрото, на което седяха нейните колежки Габи и Станислава  е точно нейното...В залата за свободен достъп или "достъпа", наричана от библиитекарите, прекарах почти цялото си детство. Лично аз съм подреждала книги по стелажите, и в този ред на мисли, съм изключително възмутена от майката и нейното неуважение към книгите и библиотеката въобще. То псуваше, то вербални глупости, не знаеха дори как да търсят...и това подмятане на книгите...Иначе незнанието на авторите идва и от възрастта на някои участници, и от притеснението явно. Лично аз чета непрестнанно, но чета всичко без фантастики и утопии. Тъй че всички български съвременни книги знаех, както и класиките. Не се сетих за около 10%, като и аз не се сетих за Маргарет Мичъл и Артър Конан Дойл. Иначе кафенцето отвън е пълно с читатели или библиотекари, така че беше логично да знаят отговорите.
Симпатизирам на барманките и донякъде на актьорите. Много съжалявам за женените. Отпаднаха твърде рано

# 220
Аз също съм симпатизант на полицаите и актьорите. Реално харесвам всички двойки, останали в играта без близначките. Далеч съм от идеята да определям някога за глупав само защото му бяга някаква информация от обща култура.... ама проблема е, че на тях им бяга прекалено много и поведението им също не ми допада, пък колкото и естествени да са. Музикантите ми бяха безразлични и няма да ми липсват. Опитвам се да дам шанс на майката и дъщерята, но майчето с всеки епизод сама се закопава все повече. Женените не ги харесвах, жената ме дразнеше, но наистина е кофти как те отпаднаха, а близначките са още в предаването.
Като цяло готини участници. Като победители виждам по - скоро актьорите, полицаите, а защо не и сгодените. Имам спомен, че те тръгнаха доста добре в началото.

# 221
Дъщерята май на няколко фронта играе - 2 от най-силните двойки - актьори и полицаи открито им симпатизират и помагат, когато могат. Има една игра (и с Пресиян инс Иван от ченгетата) да видим ще я потулят или разгласят.

А защо барманките (според мен са двойка в живота, почти сигурна съм, Виктория го играе мъжа, лошо няма) са толкова зле настроени спрямо полицаите, особенно Радо. И там нещо не се показва (имаше един момент с клаксоните, но той според мен е далеч от реалната причина)

Искрено ме разсмяхте, признавам. И двете с Тони със сигурност не гледаме към онзи бряг и по тази логика трябва да спекулираме и актьорите за гей двойка ?! Хахахахахаха. Не разбирам логиката ви. Но иначе по повод полицаите и Радо - да, нашата малка кавга тръгна от клаксона, но и трябва да знаете, че ние прекарваме доста време с тях и след изключване на камерите и живеем с останалите така че виждаме много повече неща. И не само ние забелязваме това в тях.

Радвам се, че участничката се е почувствала провокирана и специално си е създала профил, само за да отговори и да отрече спекулацията и че ще спре да пише повече тук (ако в действителност това е участичката разбира се Wink)
Логиката ми е,  че по-принцип по тези кастинги е гледаемо да има такива двойки - а и във всички холивудски филми по-правило трябва да има чернокож, хомосексуален и тн.  А и по начина на поведение, такива ми са вижданията, имам познати, които по никакъв начин не искат да афишират това публично, но всичко го знаят. (а и това е правилния начин - показността ме отблъсква)
Това подмятане за актьорите - всъщност може да не е съвсем случайно - и там не бих се учудила, ако имат някакви по-близки отношения, от просто приятели - но засега не ми правят такова впечатление.

И отново - радваме се, че тази провокация създаде условия за "вътрешно обсъждане на предаването  от участник" тук във форума, доколкото това е възможно.

Нека видим как ще се развие предаването - определено е единственото реалити, което харесвам и само него гледам.
Но майката - явно и продуцентите и топ участниците искат да я задържат - всеки с различни доводи, предполагам.

(очаквам сега и тя да се включи - нали е "бг мама" все пак  Grinning)

# 222
Включвам се за първи път, следя темата и предаването. Провокирана съм от последните заключения и писания. Според дамата всички са хомосексуални, сигурно и между полицаите има “игра”. Между майката ѝ дъщерята? Или в последствие след като се включат, ще питате.
Безумно е да твърдите нещо за сексуалната ориентация и не е ваша работа. Не, не съм участник, нито съм от продукцията и гледам предаването без правенето на умозаключения за кой какъв е. Целта е обикаляне на България и изпълнение на задачи, не “да открием гея”.

# 223
Изобщо не виждам нужда от подобни "провокации" и не разбирам какво цели потребителката с няколко поредни поста в тази посока.

Самата продукция по никакъв начин не е показвала подобни "игри", което на мен лично ми допада, защото, честно казано, ми е писнало от изкуствено създадени интриги.

# 224
Ами не и се връзвайте. Може би точно тя принадлежи към тази общност и цели да се говори за това. Те са такива... нарочно провокират.

Общи условия

Активация на акаунт