Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 369
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Относно това кога е снимано - във Велико Търново /където още не са излъчени епизодите в предаването/, снимките са били началото на юли, ако не се лъжа на 4.07.

# 226
Ееех, за малко съм ги изтървала. Laughing

# 227
Къде ще са в следващия епизод, че не гледах последния?

# 228
# 229
Ех, жалко, има толкова хубави места още в България за показване...

# 230
  • на село
Александрополис Grinning
Интересно от къде ще влезнат на връщане, предполагам Ивайловград, едва ли ще е Свиленград, че там е натоварено лятото и през Маказа няма да е- всички румънци излизат от там.
Предполагам, че са избягвали  натоварените КПП- та.

# 231
  • Другата България
Е, то остана да са на един час от Ксанти и да не отидат и в Гърция, очаквано беше, въпреки, че и за мен има толкова много други места в Родопите, които могат да се видят, толкова красоти....

# 232
Дано после се върнат в Родопите, ще е жалко да са в два епизода около Пазарджик, а в тоя прекрасен район да се завъртят само за един.

# 233
  • Stara Zagora
Мисля,че ще се върнат през Свиленград или Ивайловград.Ще ги видим край Мезек

# 234
  • на село
И може би на Глухите камъни Grinning

# 235
С голямо закъснение и доста голяма доза срам, мога да кажа, че се справих зле на авторите аз. Особено много се дразня на Мадам Бовари. Не просто съм я чела, а съм писала сума анализи на френски за нея и пак не се сетих, че е на Флобер.

# 236
С голямо закъснение и доста голяма доза срам, мога да кажа, че се справих зле на авторите аз. Особено много се дразня на Мадам Бовари. Не просто съм я чела, а съм писала сума анализи на френски за нея и пак не се сетих, че е на Флобер.

Въъх, недейте така, сега ще излезе, че и вие нищо не четете

# 237
  • на село
Хайде Grinning гледате ли?
На река фар има ли Joy
И кой мина през Маказа, вместо КПП- то на Златоград Grinning

# 238
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Пред тивито сме за любимото шоу. Пак ще се съберат на границата май.

# 239
Барманките, въпреки че са ми любимки, много нерви нещо изхабиха с тези възли. Дано изпреварят полицаите.

Общи условия

Активация на акаунт