Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 686
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
https://www.btv.bg/shows/biagstvo-kam-pobedata/videos/zhenenite- … m-pobedata-2.html

Вчера женените гостуваха в сутрешния блок.

# 31
Изгледах ги, не ѝ хареса на госпожата въпроса за нейните прояви. Разбира се, оправданията на всички, показани по телевизора в не особено добра светлина са, че имали и други моменти - хубави, ама ей на, само това показали. То си личи и от толкова и дори и да е така наистина, кой какъв е, та няма нужда да ни убеждават, че тя е бяла и добра. Мъжът ѝ е съкровище! Един път човекът не ѝ застана на контра, а тук в студиото всеки път каза нещо, за да я оправдае когато трябва и да я подкрепи за други неща.

# 32
И аз не съм доволна от отпадането на женените, но наистина стана интересно с това изравняване, а както се разбра това не е наш патент.
Нямам вече конкретен фаорит. Музикантите и колегите са ми скучни. Иван не знам защо му се носи име на много интелигентен?! Близначките, макар и без знания, имат хъс, желение да научат и не се отказват. Майката и дъщерята не ме дразнят както повечето тук, барманките ме изненадват приятно, сгодените - също.

Обаче...от формата трябва доста да поработят върху монтажа!

Водещите ми харесват, а Стаси най- много - харизматична и земна жена.

# 33
Цитат
Търся си от години нещо подобно, но освен градски куести, на нещо по-раздвижено с коли извън населеното място не съм попадала 🙄
Моля те, кажи повече за това приключение. Заинтригувах се много! От къде го намери, как се участва, има ли пак...
Поне преди 6г. Имаше ваучери в грабо..
Скрит текст:
и си имаме отбор ииии за минахме (от Пловдив сме). Тръгваше се от гара Искър. Минахме по цялото Искърско дефиле, Мездра, Ботевград... разни села, които не помня. Вкл. Черепишкия манастир Simple Smile .. останаха ни страхотни спомени. Имаше и награден фонд Simple Smile Simple Smile Дооооста сложни бяха загадките. И ако нямаше подсказки тук-раме (по месинджърк комуникираха организаторите), нямаше никой да завърши. Всичко водеше до цифри, с които да се образува локация (напр. от сорта - 43.0943984,23.614493). И една цифра да объркаш няма как да намериш следващата цел...
Бяхме тръгнали в 6 сутринта от Пловдив, след 24 часа бяхме на 2 загадки от финала (някъде по центъра и писаха, че са финиширали вече първите 3ма, та се обезсмисляше да се въртим още няколко часа из града и тепърва да се прибираме)/ И вече яко ни се спеше, свършихме всички хранителни запаси (един багажник Simple Smile )  и се прибрахме в Пловдив Simple Smile
Търсила съм през годините  нещо подобно, но досега не съм попадала..

Интересно как се финансират такива състезания и с каква цел, освен забавление на участниците, се правят?

# 34
  • София
Близначките имат желание да научат ли? Че какво учат точно, че не виждам. Не се заяждам, просто ми стана интересно.

# 35
И аз първоначално имах резерви към водещите, но в хода на предаването ми харесаха. Не са натрапчиви, не се прекалява с показването им, балансирано и приятно водят.

Аз съм единствена явно, която не я дразнят Майка+дъщеря Grinning
По-скоро ме забавляват.

# 36
Не си единствена, мен никой не ме дразни. Гледам и се забавлявам.

# 37
Очаквах Краси да ме дразни, но той е съвсем обран. Станислава ми е малко по-лигава и твърде сценично гримирана за жегите, в които е снимано предаването.
Майката е по-експанзивна, но съм ѝ дала голям толеранс, заради близката възраст. А мекото ѝ говорене изобщо не може да ме стресне, все пак съм от североизточна България.

# 38
И мен не ме дразнят майката и дъщерята, дори им симпатизирам.
Гледам в момента петъчния епизод.
Фаворити са ми актьорите, фармацевтите. Много ме забавляват и усмихват тези две двойки.
Илиана е много дразнеща като поведение, иначе браво за знанията и хъса, но мааалко по-обрана трябва да е.

# 39
И аз първоначално имах резерви към водещите, но в хода на предаването ми харесаха. Не са натрапчиви, не се прекалява с показването им, балансирано и приятно водят.

Аз съм единствена явно, която не я дразнят Майка+дъщеря Grinning
По-скоро ме забавляват.

Е как сте единствената, един пост преди вашето мнение съм написала, че не ме дразнят.

Близначките, за разликата от манекенките например, са готови да изпълнят задачите и да правят неща, които не са правили, без да се опъват и да отказват.

# 40
Не си единствена, мен никой не ме дразни. Гледам и се забавлявам.

И аз така.
В началото (първи-втори епизод) ми харесаха музикантите - спокойствие голямо, а им се получаваха нещата. После харесах актьорите, студените, фармацевтите, колегите... Общо взето всички. 😀Никой не искам да напуска. Харесвам предаването

# 41
И аз не симпатизирах на женените, най-вече заради жената, но ме е яд, че отпаднаха преди други двойки.

Не съм особено съгласна относно изравняването, което коментирате и сравнявате с оригинала. Да, и там се изравняват двойките, разбира се, че не е наш патент, но това не се случва, защото продукцията така е решила и е дала такава задача. Обикновено имат доста опции - сами си търсят билети, сами избират с коя компания да летят и т.н. Понякога всички или много двойки избират един и същи полет и естествено пристигат заедно, не им е самата задача да хванат полет на компания Х. Тук самото условие на задачата беше да хванат теснолинейката от т. А до т. Б, та искат не искат всички нея чакаха. После с колелата, които бяха недостатъчно и някои двойки на практика висяха без възможност да използват това време да наваксат. Не съм гледала чак всички сезони на оригинала, ама не вярвам да има подобно нещо там. Най-малкото щеше да има опции - ако не искаш да чакаш колело, изпълни нещо друго.

Симпатизирам най-много на фармацевтите, много ларж ми се виждат и някак за кеф играят.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 08:56 от Морско_момиче

# 42
Между другото си мислех, какво ли щеше да стане, ако някоя двойка не беше стигнала навреме да хване влака от Аврамово? Доколкото се разбра, влака, който чакаха ще е "след час" и няма друг за деня.

# 43
И аз това се чудих и според мен продукцията ги насочва за някои неща. Прави ми впечатление, че никой нито веднъж не се обърка драстично и да отпраши някъде по-далече. Имало е няколко такива случаи и изведнъж ей така свише на участниците им хрумва, че май не са на прав път и не ни показват как са стигнали до това прозрение.  Затова си мисля, че ако се поотдалечат повечко и продукцията им дава знак да поразмислят накъде отиват. Това разбира се е чиста спекулация от моя страна, може и да е заради лошия монтаж.

# 44
  • София
Някой в темата нали беше написал, че ако се отдалечат на повече от 100км, им казват, че не са на прав път.

Общи условия

Активация на акаунт