Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 282
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Бях възкликнал преди няколко епизода - че искам да влязат в Странджа/Сакар. Особена красота има там. Не е Родопите, но пак е сюрреално. В спомените ми - нищо, че после сме ходили пак и пак.
Преди 25+ години не мислете, че беше по-различно. Празно и красиво. Пусто и мистично. Средната Земя...
Скрит текст:
С приятелско семейство и ние заедно със сина ни (който е 5-6 годишен тогава) тръгваме за море на Резово. Форд Орион дизел, 4+1 човека, лодка, багажи, храни и каквото се сетите. Аз съм единствен шофьор. След Ямбол - понеже съм решил и гледал карти с мънички 2-ро и 3-то класни пътища - им казвам, че ще хванем на югоизток по диагонал, че да видим какво има там...
Имаше моменти, в които по 30-40 мин. не срещахме кола. По едно време над нас бяха само зелени клони и заслон от дървета. Ни кола, ни каруца, ни животно, ни хора. Нагоре като погледнеш - тъмнозелено от листа. Тук-там пробив на лъч светлина сред зеленото. Пълна тишина, ние чуваме бръмченето на мотора и нищо друго. Помня, че спряхме музиката и мълчахме; карах бавно и после всеки каза, че си представял, че преминаваме през приказка.
Извинявам се, исках да ви го споделя. Не знам; наистина 3-4 часа карахме в някакъв друг свят.

# 586
Гледам на запис. Още търсях къщата на Пурко. Откъде екипа очаква двойките да се интересуват от филм от '83-та? Не ми харесва задачата пък. Дано не спечели съвсем случайна двойка.

# 587
Условието не беше ли да са неподвижни като паметник? Женената нещо не се справя с тази задача

# 588
  • София
Леле! Илианка и във филма щяха да й намерят място - направо я виждам да крещи на Тодор Колев: Какво е това, бе, къде е козата, какво си донесъл, бе.

# 589
  • София
Отвратително същество е женената. Освен да пищи друго не може. Дано не спечелят.
Хора на 30 + да се наричат бебе...

# 590
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Леле заболя ме главата. Добре, че снощи не гледах, кому е нужно така да се вика и истерясничи.

# 591
вредни трябва да се плащат на екипите с близначките и женените. поне са забавни като се дръглят

# 592
Тази жена не млъква.
Дано не ги върнат, че ще стане негледаемо 😔

# 593
Ужас. логорея ли се казваше това където постоянно говори някой... искаше ми се да я ударя по едно време...

# 594
илияна помага на другите екипи да чуват къде да идат. а най ми е жал за брата, много е близо, без уши остана

# 595
“Може ли да запуша устата на жена ти с нещо?” Joy

# 596
Стрелбата ще пренареди играта.

# 597
На музиканта трябва да платят вредни, че Илияна (така ли се казваше жената?) крещя до него.

# 598
Ама и Радо е самото спокойствие, едва-едва разглеждаше околността 😆 Илиана вярно щеше да е изринала градината за това време. На мен ми допада хъса ѝ да играе, ако намали малко децибелите и ще е топ!

# 599
тя защо илияна не тръгна да търси прасето, като се знае. да беше го изринала, ама само дудне.

поне си призна, че е нейна вината за пътя. щеше да го изяде, ако той беше казал да минават оттам. сигурно е добра жена , обаче изглежда супер токсична и напрягаща. здрави нерви и кръвно трябва да има човек да я изтърпи

Общи условия

Активация на акаунт