Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 274
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Ясна работата. Може би най-справедливо, че се върнаха, но и малко скучно.

# 601
Дано братята успеят да стигнат първи. За тях съм

# 602
Ееее . Жалко. Първи да отпаднат. Сега да са втори. Ужасен късмет Sob

# 603
Ох, олекна ми. Мислех, че онова крещящото ще се върне.

# 604
  • на село
Отдъхнах си Grinning

# 605
Браво, на сгодените - най-заслужаваха.
Радвам се, че и братята изпревариха женените 😆

# 606
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Радвам се за Сгодените, те най си заслужаваха да се върнат. Така е най-честно и справедливо.

# 607
  • на село
Хайде сега  да тръгват по морето и Североизточна България, към моя роден край Heart Eyes
С дъщеря ми си говорихме и според нея финалът може би ще е в Плиска, като началото на БГ държава Blush

# 608
С оглед на двата дни и на това, че нямат пропуснат етап, заслужено се завърнаха Любо и Памела. Вчера бяха много силни. Днес, ако трябва да сме честни, не съвсем, но имаха и сериозната доза късмет, когато трябваше. Цялото нещо се реши на пътя за къщата на Пурко. При положение, че те нямаха идея къде е, отидоха на грешно място, минаха по по-дълъг път, накрая пак бяха лидери с разлика. Оттам насетне, само провал в стрелбата можеше да ги издъни.

Братята спечелиха респект от мен. Да, задачите бяха подходящи за тях и на моменти не бяха много в час, но се справиха добре и бяха близо до сензация.

Моите любимци Радо и Илиана доказаха, че са топ 3 двойка минимум в сезона, макар че отпаднаха. С изключение на търсенето на прасето, което така или иначе не беше решаващо, днес бяха най-силни в задачите. Освен това, намериха най-бързо и къде трябва да стигнат. Много впечатлиха и на стрелбата, макар да нямаше значение. Както отбелязаха и те, просто имаха огромен малшанс. Първо отпаднаха заради продукционна тъпотия, а днес изгубиха спечелен етап, защото състоянието на пътищата ни е все едно е имало бойни действия там, което е адски тъжно, но това е друга тема. Ако там бяха доближили Любо и Памела, или бяха повели, щяха да спечелят.

Братът и сестрата се справиха над очакванията ми, а другите двойки малко бяха на разходка до морето.

Самата църква, където финишираха, е разкошно място и препоръчвам за посещение, на който не е ходил.

# 609
Най-честно и справедливо е да не връщат никой за мен. Въпреки издънката на братята снощи предпочитах те да се върнат. Памчето и Любчето са ми скучни.

# 610
И на мен не са ми интересни Сгодените, но щом продукцията е решила да даде втори шанс на двойка, мисля, че те си спечелиха правото да се върнат в играта съвсем заслужено. Личи си колко набрана инерция имаха от това, че бяха последната отпаднала двойка от тези с втори шанс.

# 611
  • София
И вчера и днес ми харесаха епизодите (от дивана е лесно да сме капризни, но нека поне се радваме на хубавата ни страна (облечена в скапана държава) и веселбата. На мен ми беше приятно, а и спомени  ми върна.
Спечелиха заслужено. Сега се хващам, че можеха да върнат 2 двойки.
Ако завършат в Плиска, ще е много символично и си заслужава.
Каквито и да бяха - благодаря на отпадналите, че ни забавляваха. Днес засадиха и дървета - това е за повече от един живот.

Към продукцията: Покрай търсенето на прасетата-касички. За да не е дълго, попитайте някого какво е "лов на лисици" с радиостанция. В прасетата слагате предаватели (сега с технологиите е още по-лесно), търсещият слага слушалки и с приемник ходи насам-натам като търси своя сигнал.

Тук, до идната седмица! Приятна неделя на всички!

# 612
Ясно е, че всеки зрител иска различни неща и всеки човек го дразни определено поведение. На мен държанието на близначките с нищо не ми е забавно. Без да ги обиждам, видимо те не знаят почти нищо, само се псуват една друга и не виждам каква добавена стойност носят, освен сеир. В същата връзка, ако бях в екип с русото Барби, просто щях да се откажа буквално на първата задача. Ето това за мен е нетърпимо. Подобно ми е отношението към майката, която даже още е в играта, макар и тя поне да има някакви знания и умения, макар и специфични. Въпреки това, ми е все така нетърпима и дори вулгарна.

От своя страна Илиана наистина прекалява на моменти и показва истерични изблици. Разбирам защо това може да дразни другите играчи, или мъжа и. Като зрител, обаче, тя показа адски много качества, хъс и амбиция за победа. На мен тези неща са ми важни, защото правят играта интересна. Подобни черти има и при единия полицай, но просто след като женените отпаднаха, те печелят рутинно и няма смисъл да ги показва. Освен това, колкото и тегаво да се държи в играта с мъжа и, никога не си в позволила да влезе в конфликт, или да покаже неуважение към противника, което не може да се каже за всички двойки.

Ако имаше как да се върнат и сгодените и женените, бих се обзаложил, че нямаше да са следващите отпаднали. Просто дори в топ 7, има поне 3 екипа, които нямат шанс да спечелят. Може да минат още 2-3 етапа, но няма да са победители, което не е готино за интригата в играта, което се видя през последните 3 седмици. Дано актьорите живнат, та да има малко битка за първото място.

# 613
За мен изблиците на Илияна не са нито хъс, нито амбиция. Просто една шумна жена, която иска да доминира на всяка цена.

# 614
Добри са сгодените, но са много скучни. Аз бях за близначките.

Общи условия

Активация на акаунт