Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 269
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Абе че са се поскарали поскарали са се, то това няма нужда да се казва , аз че не участвам в предаване като ходим някъде с мъжа ми се дрънкаме за пътя и за какво ли не. Посърдим се в колата пък ни мине Grinning

Явно жената е доста амбициозна като цяло, а това го беше взела присърце и беше като дете, да не говорим, че наличието на камера често засилва желанието "да се представиш" в някаква светлина  и ти си го мислиш едно пък то често излиза друго на видео Simple Smile
Много ми напомняха сцената когато Моника и Майк (Приятели) играеха тенис на маса Grinning . Всеки си има такива моменти на чиста лудост, когато е завлядян от играта.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 13:42 от count_horror4e

# 631
Поведението ѝ докато участваха, беше малоумно! Предполагам, че майка му на мъжа, не е очарована от това как снахата се държи със сина ѝ пред "цяла България". Приятелите му са го взели на подбив след това участие и ако тая откачалка не се осъзнае, кротне и промени нацяло, не знам какво да си мисля за съвместното им бъдеще, след като са видели как това изглежда отстрани и коментарите за такова поведение.
И малко се изложи тя преди отпадането, та след като са се върнали, доколкото разбирам от написаното тук от вас, се е доомазала госпожата в тоя двудневен тур за завръщане...

# 632
За мен има голяма разлика между амбициозност и истеричност. В никакъв случай не бих я оправдала, че била нахъсана и амбицирана и затова да се е държала като изтървана (лаф на баба ми, мир на праха й).

И ако наистина са се карали след първото им отпадане, още по-зле за нея. Значи въобще не си е дала сметка как се държи с мъжа си, как го е унижавала публично и не си е коригирала поведението.

# 633
Аз малко странично да се включа по темата, но в Царево, където финишираха, има две църкви (поне за две знам). Едната е на центъра, която намериха Радо и Илиана. Другата, където завършиха, е в кв. Василико. Поради бедствието от миналата година, най-прекия път до там не беше оправен тази година, та вероятно е трябвало да минат по една друга близка отсечка, за да стигнат до там. Вече самата гледка от църквата, наистина е уникална.

# 634
От условието на задачата беше ясно, че става въпрос конкретно за църквата "Свето Успение Богородично", която е една в Царево и е тази във Василико.

# 635
Грешка беше, че питаха само "На къде е църквата" без да уточняват името и без да се замислят, че в Царево може да има и повече от една църква. Съответно хората ги упътиха към най-близката.

# 636
  • София
Е,то половината участници смятаха,че на 15-ти август е Св.Марина.
По-добре,че питаха просто за църква.

# 637
От условието на задачата беше ясно, че става въпрос конкретно за църквата "Свето Успение Богородично", която е една в Царево и е тази във Василико.
Условието си беше достатъчно ясно. Аз го казах като пояснение, за да не се чуди някой, ако не е бил в Царево, защо намериха църква, а не беше тази която им трябва.

# 638
Задай грешен въпрос и няма как да получиш верен отговор!

# 639
Аз, честно казано, Царево го свързвам само с църквата, пред която беше финала.

# 640
Днес всички ще бъдат с равен старт. Да видим дали ще се промени нещо в класирането.

# 641
Чакам с нетърпение, обичам предаването, ще си правим маратон със сезон 1 у дома, искам да видя как е било преди, не си спомням всичко.
Няма да си повтарям фаворитите, стискам палци на Сгодените, нека пак са така “запалени” и да се борят със същия хъс като миналия епизод.

# 642
  • София
Гледайте в по-студената вечер слънчева лятна красива България и наздраве! (Знам, че ще има поводи...) Simple Smile

Веселба (за зрителите) ще бъде с тази гимнастика, ама на сериозно: можеха други спортове да им измислят, да е по-равностойно. Например (нали са по морето) - гребане в лодка двойка, стрелба в баск.кош. С гимнастиката - действително, някои ще имат повече шанс от други.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 20:18 от EmBrother

# 643
  • Другата България
Много се смея с фармацевтите, много. Joy
С актьорите също.
Сгодените обаче май пак последни.....

# 644
  • София
Много са добри фармацевтите, залепна им лентата. Харесва ми задачата с художествената гимнастика.

Общи условия

Активация на акаунт