Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 399
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Майката как псува....., и вулгарна, и цинична, и просто - изключително нелицеприятна персона.

# 151
Изпуснах ги тази вечер. В началото дочух, че Обсерваторията и Планетариума са едно и също нещо. Сега чувам основно крещенето на майката.

Чудни са нашите Родопи. Пристрастна съм, но няма друга такава планина.

# 152
  • на село
Влюбена съм в Родопите, от както отидох за първи път преди около 30г, сърцето ми е там Heart

А аз съм добруджанче, но Родопите е Hug

# 153
Майката как псува....., и вулгарна, и цинична, и просто - изключително нелицеприятна персона.

Едната близначка  как се изцепи със  салама.... Много вулгарно. Бие псуването на майката.

# 154
  • София
Впрочем, като идваш от Асеновградския път в Смолян и искаш да продължиш за Рудозем/Смилян или за Момчиловци, има последователни две кръгови (на излизане и в 2-те посоки), с леко неподредени знаци.
Преди навлизане указват кои изходи (1-и - натам, 2-и натам и т.н. до 4) за къде са, а като влезеш и въртиш изходните от/към двулентовия път не са в същия ред и покарахме някое време нанякъде, докато се усетим. (От този м.август впечатления.)
(Почивахме вече 3-ти път в Могилица, но сме ходили наоколо където се сети човек. Красота неземна е. А новата "орлова площадка" си е и страшничка.)
Скрит текст:

# 155
Фармацевтите какво ударение слагат на това Даръдере Joy Ще е цяло чудо, ако някой се сети какво се опитват да питат.

# 156
Всичките задачи днес много ми харесват.
Много ми харесва и това, че дават информация за места, събития, хора.

# 157
  • Другата България
Музикантите вървят към отпадане.
Не съм им фен, но това означава, че майката остава.

И на мен много ми харесаха всички задачи, вероятно е заради региона.

# 158
Само неориентираните музиканти могат да прецакат възможността майката да си тръгне

# 159
  • на село
Те пък днес само се губят и мотаят.

# 160
Полицаите казаха, че не искат майката и дъщерята да отпаднат. Значи ги харесват в групата.

# 161
  • Другата България
Правилно ли чух, че разследващите “стискат палци“ на мама и щерка?
Някой от тях да не е хвърлил око на щерката, иначе не мога да си го обясня....

# 162
Ее намериха музея на водата , и се спасиха дъщерята и майката

# 163
Уф, спасиха се.

# 164
  • София
Музикантите май са последни - тъй се очертава в тичането преди рекламите.
(Важно е близначките да са още малко в предаването - освен красоти, трябва и някой да ни забавлява, зер.) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт