Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 383
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Дъщерята май на няколко фронта играе - 2 от най-силните двойки - актьори и полицаи открито им симпатизират и помагат, когато могат. Има една игра (и с Пресиян инс Иван от ченгетата) да видим ще я потулят или разгласят.

Скрит текст:
А защо барманките (според мен са двойка в живота, почти сигурна съм, Виктория го играе мъжа, лошо няма) са толкова зле настроени спрямо полицаите, особенно Радо. И там нещо не се показва (имаше един момент с клаксоните, но той според мен е далеч от реалната причина)
Това нещо не го разбрах.
Има игра /във формата/ или извън него?
Тоест, игра, или “игра“?

# 181
Дъщерята май на няколко фронта играе - 2 от най-силните двойки - актьори и полицаи открито им симпатизират и помагат, когато могат. Има една игра (и с Пресиян инс Иван от ченгетата) да видим ще я потулят или разгласят.

А защо барманките (според мен са двойка в живота, почти сигурна съм, Виктория го играе мъжа, лошо няма) са толкова зле настроени спрямо полицаите, особенно Радо. И там нещо не се показва (имаше един момент с клаксоните, но той според мен е далеч от реалната причина)

Искрено ме разсмяхте, признавам. И двете с Тони със сигурност не гледаме към онзи бряг и по тази логика трябва да спекулираме и актьорите за гей двойка ?! Хахахахахаха. Не разбирам логиката ви. Но иначе по повод полицаите и Радо - да, нашата малка кавга тръгна от клаксона, но и трябва да знаете, че ние прекарваме доста време с тях и след изключване на камерите и живеем с останалите така че виждаме много повече неща. И не само ние забелязваме това в тях.

# 182
Хе хе, най-после се включи някой, който може да даде повече разяснения, поне относно правилата и някои други неща.
Имах въпроси, но останаха без отговор.
Тези 40 лв. дневни, включват ли и бензина, или той е отделно? Получавахте ли храна за закуска, вечеря, или и тях трябваше да си осигурявате с тези 40 лв. на двойка?
Имаше ли разлика в поведението на участниците пред камера и без камера?  Примерно тези, с истерично поведение?
Правят ли се някои от участниците на по-глупави/незнаещи пред камерата, отколкото са в действителност? Примерно за да предизвикат интерес у зрителя.
Кога бяха проведени игрите, в рамките на кои дати? Всеки ден ли бяха, или имаше и почивки?

# 183
Хе хе, най-после се включи някой, който може да даде повече разяснения, поне относно правилата и някои други неща.
Имах въпроси, но останаха без отговор.
Тези 40 лв. дневни, включват ли и бензина, или той е отделно? Получавахте ли храна за закуска, вечеря, или и тях трябваше да си осигурявате с тези 40 лв. на двойка?
Имаше ли разлика в поведението на участниците пред камера и без камера?  Примерно тези, с истерично поведение?
Правят ли се някои от участниците на по-глупави/незнаещи пред камерата, отколкото са в действителност? Примерно за да предизвикат интерес у зрителя.
Кога бяха проведени игрите, в рамките на кои дати? Всеки ден ли бяха, или имаше и почивки?

Радвам се, че гледате предаването и го оценявате на първо място. За жалост не мога да ви кажа абсолютно всичко, защото все пак сме участници в продукт за вас и само това, което е излъчено е за зрителя. Другите неща са излишни за спекулация. Тези 40 лева бяха наши джобни пари, с които си купувахме вода, солети и неща за пътя, тъй като пътувахме по 7-8 часа на ден понякога повече. Даваха ни храна, имахме вечери. Не са ни оставяли гладни. Имаше и моменти, в които парите ни служеха да даваме на хората, които качваме в колата и ни показваха пътя до крайна точка. За да си викнат такси естествено тъй като не можем да ги върнем или да се почерпят за добрината и смелостта, защото да те качат в кола с камери си беше приключение за хората, които ние возехме. Не сме ползвали парите за гориво.

# 184
За нас е ясно, че сте подписали договори, според които не можете да коментирате много неща, но доколкото си спомням, едната от двойката учеше право. Simple Smile И би трябвало да можете да прецените доколко е позволено да споделяте. Така, че не мисля, че отговори но въпросите ми биха нарушили това условие, макар, че не съм ги чела. Постарах  се да не задавам въпроси, които биха вкарали в нарушение на договорите и не са спекулация. Simple Smile
Спекулация би било да коментирам поведение, на база само това, което продукцията е решила да излъчи, по една, или друга причина. Но отговорът затвърждава мнението ми, че пред камера поведението е едно, зад камера, друго.
Да разбирам ли, че и бензина ви беше осигурен от продукцията?
Не мисля, че датите на провеждане на игрите са в категорията "тайна".

ПС Да, това предаване е на първо място от риалити предаванията, според общото мнение в тази тема. Добре е направено, интелигентно, макар, че някои неща могат да бъдат подобрени. Аз лично се забавлявам, а и научих доста неща, които не знаех, основно прекрасни кътчета от България, които не ми бяха познати.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 14:38 от Diorela

# 185
За нас е ясно, че сте подписали договори, според които не можете да коментирате много неща, но доколкото и спомням, едната от двойката учеше право. Simple Smile И би трябвало да можете да прецените доколко е позволено да споделяте. Така, че не мисля, че отговори но въпросите ми биха нарушили това условие, макар, че не съм ги чела. Постарах  се да не задавам въпроси, които биха вкарали в нарушение на договорите и не са спекулация. Simple Smile
Спекулация би било да коментирам поведение, на база само това, което продукцията е решила да излъчи, по една, или друга причина. Но отговорът затвърждава мнението ми, че пред камера поведението е едно, зад камера, друго.
Да разбирам ли, че и бензина ви беше осигурен от продукцията?
Не мисля, че датите на провеждане на игрите са в категорията "тайна".

С удоволствие бих ви разказала всичко, щастливи сме и ние участниците, когато играете с нас. Но все пак ние сме благодарни на продукцията, че ни дадоха този шанс и обиколихме България. Гледайте го хумористично, адреналина е на високо ниво и при такова кръвно каквото поддържаме е нормално да не се сещаме на момента за елементарни неща. Все пак снимат нашата първична реакция. Съответно има много преекспонирано поведение от всяка двойка, защото сме тотално излезли от рутината си хвърляйки се в подобен тип състезание. Коментара ни за полицаите, обаче все още важи за нас, защото те бяха единствените, които се оплакваха от всичко по повод полевите условия, ние като жени лежим на тревата и спим с жабите а милите полицаи молят за надуваем матрак, който да си носят с тях въпреки, че нямахме право на лични вежди и пособия. Не харесваме фалшиво поведение. Но не отричам че момчетата знаят много. И все пак зрителите съдят по това, което в крайна сметка е правилно. Преживявянията стават все по-интересни на биваците така чееее… Гледайте ❤

# 186
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много се радвам, че се включи участник и то от един от отборите ми фаворити.
Сцената накрая от епизода в петък как имитирате полицаите после я въртяхме
и си я пускахме поне 5, 6 пъти още и всеки път до сълзи се смяхме, много забавни бяхте.
Ще е интересно да научаваме неща "от кухнята" доколкото договорите ви го позволяват,
това шоу на мен лично ми е фаворит за гледане сред всички останали и единствено него
цялото фемили чакаме с нетърпение.

# 187
Много се радвам, че се включи участник.
На мен ми харесва това предаване. Харесваше ми е първи сезон и се радвам, че го има отново. Дано правят и следващи сезони. Разтоварващо е, забавно и се издразних снощи, че го бяха изместили от 22:30. Дано да е било само за този път.

# 188
Тези теория за това, че бармвнките са двойка беше просто уникална Wink

# 189
Ок, проверих, Тони учи право, при това не очаквам чудеса от храброст в тълкуването на договори, от второкурсник, който още не минал облигационното право. Ill
Цитат
Тони е студент по „Право“ втора година
https://www.btv.bg/shows/biagstvo-kam-pobedata/uchastnici/viki-i … i-barmankite.html

Колкото до полицаите, лично аз не ги намирам за знаещи. Виждам, че се дънят дори в неща, които очаквам да са им професионална рутина като "разследващи полицаи".

Пак ще питам, кога бяха проведени игрите? Интересно ми е заради това, че лятото имаше адски горещини по едно време.

ЕДИТ
Севда, така е, но си свърши работата, да провокира влизане на участник  в темата. Laughing

# 190
  • София
Все пак и никой не е длъжен да си тълкува договора само и само да отговаря на въпроси на анонимни бг-мами Wink
Поздравления на участниците, много ви харесваме Simple Smile

# 191
Ок, проверих, Тони учи право, при това не очаквам чудеса от храброст в тълкуването на договори, от второкурсник, който още не минал облигационното право. Ill
Цитат
Тони е студент по „Право“ втора година
https://www.btv.bg/shows/biagstvo-kam-pobedata/uchastnici/viki-i … i-barmankite.html

Колкото до полицаите, лично аз не ги намирам за знаещи. Виждам, че се дънят дори в неща, които очаквам да са им професионална рутина като "разследващи полицаи".

Пак ще питам, кога бяха проведени игрите? Интересно ми е заради това, че лятото имаше адски горещини по едно време.

ЕДИТ
Севда, така е, но си свърши работата, да провокира влизане на участник  в темата. Laughing

Не става въпрос за знанията на Тони по право или договори. Спазваме някаква етика и с екипа на шоуто все пак 🫶🏻 И да , браво за провокацията! Беше наистина добро изпълнение😆😆 Снимките бяха юни и юли в най-тежките жеги по някои места!
Радвам се че си побъбрихме и се включих, защото в това екстремно предаване някои неща наистина останаха загадка за зрителя! Гледайте завесата ще се вдигне малко по малко❤🤘🏻 Поздрави

# 192
  • София
И ние много харесваме предаването. Единственото риалити, което накарах мъжа ми да гледа.
Снощи нали трябваше да започне в 22.30 ч. А то е започнало 21.30. За нищо я нямат програмата.
Вики, само кажи има ли голяма разлика между поведението на участниците пред и зад камерите? Ако може, разбира се.

# 193
Пак ще питам, кога бяха проведени игрите? Интересно ми е заради това, че лятото имаше адски горещини по едно време
Аз се учудвам как по време на снимките не е изтекла информация в местните новини, че се снима. В Пловдив са били под прозорците на няколко редакции на местни сайтове и никой, нищо. В групите "Забелязано в ..."  също мълчание. То и мен явно ме е било напекло слънцето - всеки ден съм в района на библиотеката и не са успели да ме питат кой е авторът на "Боен клуб" 😂 и сега пак не знам кой е 🤐

Снощи не успях да гледам. Жалко за музикантите, но те наистина веднъж не успяха да нацелят вярната посока от първия път.

# 194
Аглея, не започна в 21:30, а почти 22:30 беше. Аз гледах Гласът на България и след това Бягството.

Общи условия

Активация на акаунт